Autor Subiect: Miros "arsura" pe modul snow  (Citit de 9093 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steph

Re: Miros "arsura" pe modul snow
« Răspuns #50 : 02.Mar.2018, 07:58:40 p.m. »
Partea stranie e ca miroase putin si in Sport. Adica fara frecus de ambreiaj. A mai patit cineva? Sau sa fie doar diverse mirosuri de chestii noi care se incing? Ziua 2 la mine :D
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Dan Luca

« Răspuns #51 : 02.Mar.2018, 08:10:17 p.m. »
Ce filmulet a fost cel cu distributia grafica a fortelor catre roti in functie de mod?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
L-am gasit pe YOUTUBE, se gaseste foarte usor, nu am link-ul acum, dar il trimit cum il gasesc.
Acesta este link-ul:      si separat alte 3 clipuri.
Indiferent de explicatii , personal ma deranjeaza mirosul, nu este NORMAL sa apara, indiferent de explicatii/ motivatii - atata timp cat nu  o fortez deloc. Mai bine intru cu un FIAT ALBEA din 2006.
  • Suzuki SX4 SCross 6MT Allgrip Benzina

Offline Ajax26

« Răspuns #52 : 02.Mar.2018, 11:28:49 p.m. »
Sunt 2 mirosuri aici cred...
Unul de la ambreiaj care persista mai mult si unul de la diferențial care dispare rapid (cel putin în cazul meu)
Ar fi interesant sa vedem cati cu AT au mai avut acest simptom în afara de mine pe sport sau snow
  • SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

vitara spirit AT

• Vizitator
« Răspuns #53 : 03.Mar.2018, 09:25:22 a.m. »
Sunt 2 mirosuri aici cred...
Unul de la ambreiaj care persista mai mult si unul de la diferențial care dispare rapid (cel putin în cazul meu)
Ar fi interesant sa vedem cati cu AT au mai avut acest simptom în afara de mine pe sport sau snow
Nu stiu daca te ajuta, un miros discret  de ars l-am simtit si  eu dar doar in primele 2-3 zile . Apoi totul a intrat in normal... :dknw:

Offline adita80

« Răspuns #54 : 04.Mar.2018, 04:17:37 p.m. »
Miros am avut si eu pe modul sport ,dar doar cand masina avea 0-500 kilometri , zilele astea chair am forjato prin zăpada ba chiar am ramas si un pic suspendat pe zăpada , pana in prezent 6000 kilometri fara miros . 1.4 automata .
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline solymir

« Răspuns #55 : 04.Mar.2018, 09:25:52 p.m. »
Tot automată, tot doar in Sport a mirosit, o singură dată, când am urcat și coborât că nebunul serpentinele din Litochoro - Olimp. Până mi-am adus aminte că la greci e 1,7€ litrul de benzină și m-am calmat.
Aveam vreo 3000 km la bord.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline ariciul

« Răspuns #56 : 04.Mar.2018, 09:53:01 p.m. »
Eu cred ca miroase doar de noua sau atunci cand patineaza prea mult. Azi am bagat-o si eu pe un drum printre campuri si la un moment dat au inceput sa se mareasca sleaurile si in plus nu era loc de intors. Dupa o perioada de timp in care m-am uitat cu atentie pe marginea drumului ca sa vanez un loc unde sa intorc, vad niste urme si ceva pete de pamant si ma hotarasc sa intorc acolo. Insa dupa ce am iesit complet din drum m-am impotmolit (pe snow fiind). Bag Lock si dezactivez ESP si incerc sa ies. Din prima n-a mers mi-am dat seama ca se afunda asa ca am creat balans pana a iesit, n-a fost greu dar nici simplu nu era daca nu-mi iesea, eram doar cu soata in masina. De iesit insa tot in directia gresita am iesit asa ca de data asta am procedat corect ca sa o intorc, adica am bagat-o cu spatele tot cam in locul ala dar numai cu rotile din spate, pastrand rotile din fata pe drum si asa am reusit sa intorc. Ar fi trebuit sa fac manevra asta din prima si nu sa ma complic sa scot toata masina de pe drum dar am fost inselat de acele petice de pamant gol care se vedeau. Problema ca pana la ele erau mici santuri!
M-am temut dupa asta ca o sa miroasa ambreiajul, chiar am oprit masina si am coborat sa vad daca miroase ceva dar nu, n-a mirosit nimic.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #57 : 05.Mar.2018, 10:40:49 p.m. »
Tot automată, tot doar in Sport a mirosit, o singură dată, când am urcat și coborât că nebunul serpentinele din Litochoro - Olimp. Până mi-am adus aminte că la greci e 1,7€ litrul de benzină și m-am calmat.
Aveam vreo 3000 km la bord.

Să nu ne confuzăm de tot - la AT ar putea, și mai mult ca sigur că așa e, mirosi cel mult frânele.

• Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ManuP

« Răspuns #58 : 05.Mar.2018, 10:45:07 p.m. »
La AT miroase cuplajul 4x4 de la puntea spate.
La MT se adauga si mirosul de la ambreiaj.

La mine cu siguranta le-am simtit pe amandoua
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline jupanul1

Miros "arsura" pe modul snow
« Răspuns #59 : 05.Mar.2018, 10:53:23 p.m. »
Nu știu de ce, dar îmi făcea impresia că cuplajul punții spate e ud și etanș. Mă rog, poate n-am fost eu atent.
« Ultima Modificare: 05.Mar.2018, 11:10:18 p.m. de jupanul1 »
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise