Autor Subiect: Miros "arsura" pe modul snow  (Citit de 9096 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online enicky

Re: Miros "arsura" pe modul snow
« Răspuns #40 : 02.Mar.2018, 12:14:41 p.m. »
  Da, terenul "accidentat"+ lipsa cuplului+(ne)setare+posibila calitate slaba disc = miros puternic. Am consumat jumatate de sticla de deo auto in doua zile. :) Era bun un reductor !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dan Luca

« Răspuns #41 : 02.Mar.2018, 01:06:17 p.m. »
Cu alte cuvinte, din ce ati expus cu totii, trebuie ca in permanenta sa fii pregatit la butoane. Am urmarit toate clipurile video pe YOUTUBE despre deplasarile prin zapada, am urmarit distributia grafica a forteler pe roti functie de modul ales, am vazut cum poti forta eficient o panta cu zapada iN LOCK, am citit in manual ca uneori trebuie dezactivat ESP-ul. Cred ca nu exista un sablon si exemplele enumerate ne vor impune o  anumita conduita de mers si o experienta proprie in functie de conditiile meteo si starea de rulare.
  • Suzuki SX4 SCross 6MT Allgrip Benzina

The following users thanked this post: gabineg

Offline boga81

« Răspuns #42 : 02.Mar.2018, 01:26:21 p.m. »
Ce filmulet a fost cel cu distributia grafica a fortelor catre roti in functie de mod?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline wolfin

« Răspuns #43 : 02.Mar.2018, 01:34:35 p.m. »
Cu alte cuvinte, din ce ati expus cu totii, trebuie ca in permanenta sa fii pregatit la butoane.

nici macar...doar sa evaluezi bine daca vrei sa te bagi acolo...adica cu o alta masina ...un sedan de exemplu te ai fi bagat acolo. ..sa nu supralicitezi si sa cunoastem limitele masinii..care chiar daca e SUV e de oras. colegu cu new cool spune bine...diferential blocabil..greu usor.....de acolo in jos se cam termina cu 4x4 veritabil (cuplu..anvelope ..alta discutie).
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ManuP

« Răspuns #44 : 02.Mar.2018, 03:23:32 p.m. »
Pe mine nu ma framanta faptul ca in anumite conditii de teren greu - offroad si/sau zapada/noroi - este posibil sa miroasa ambreiajul, ci ca se intampla lucrul asta la o amarata de bordura pe care o urcam fara mirosuri suspecte cu Tico, Logan, Octavia, Astra, Corsa, Focus...
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #45 : 02.Mar.2018, 03:41:57 p.m. »
Miroase urât și la 2x4? Dacă nu, e aproape sigur de la diferențialul spate. Încercați sa vă băgați sub mașină când miroase,  poate depistați mai exact sursa.

Offline ...

« Răspuns #46 : 02.Mar.2018, 03:43:48 p.m. »
Iarna asta am iesit impins de 2 ori din locuri de parcare cu putina gheata sub zapada, dupa ce, in prealabil, am incercat de cateva ori bune sa ies, prin balans, solicitand destul de mult ambreiajul. Totusi, nu a mirosit deloc. Sa fie o problema doar la noul S-Cross facelift, sau la 4x4?

Online enicky

« Răspuns #47 : 02.Mar.2018, 05:05:09 p.m. »
   E posibil la ultimul model sa se utilizeze alt tip de material(chiar mai moale) si de aici sa apara mirosul.
   Acest miros provine sigur din zona motor, deoarece in fata miroase, in spate nu, mai ales ca am si deschis un timp capota sa se aeriseasca si de-acolo provine fara dubii. Iar in timpul mersului venea miros in cabina, dar daca am activat recircularea n-a mai intrat miros. Probabil "ajuta" si scutul care practic izoleaza zona motorului.

Problema cred eu, n-ar fi ca apare mirosul, ci persistenta lui in timp. De ce persista cateva zile(sper) ?!
« Ultima Modificare: 02.Mar.2018, 05:26:42 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

« Răspuns #48 : 02.Mar.2018, 05:16:49 p.m. »
Zile....... :-t....3 luni la mine.... :fluier:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Dan Luca

« Răspuns #49 : 02.Mar.2018, 07:51:25 p.m. »
Ce filmulet a fost cel cu distributia grafica a fortelor catre roti in functie de mod?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
L-am gasit pe YOUTUBE, se gaseste foarte usor, nu am link-ul acum, dar il trimit cum il gasesc.
  • Suzuki SX4 SCross 6MT Allgrip Benzina