Salutare. Am un Suzuki Swift 1.3 benzina. De o vreme buna am mari probleme cu franarea, am o frana foarte foarte ineficienta dar asta doar atunci cand franez brusc si cu toata puterea (la franare normala se comporta OK, doar putin moale pedala). La frane puternice in prima faza rotile se blocheaza, masina tinde sa se miste ba in stanga, ba in dreapta, ulterior parca intra ABS-ul dar complet ineficient,pur si simplu masina aluneca. De la 80 km la ora pun o frana puternica, masina aluneca minim 25-30 de metri. Ieri m-am intalnit cu cineva care are o masina identica cu mine, am procedat la fel, o frana brusca la 70-80 la ora....franarea a fost fantastica, nu mi-a venit sa cred, nu s-au blocat rotile, masina a ramas dreapta si s-a oprit in 5-10 metri. Crezand ca voi rezolva problema, am schimbat lichidul de frana, discuri frana fata, placute frana fata in urma cu 3 saptamani (pe spate sabotii au fost OK)...dar problema mea e aceiasi...nu ma pot baza deloc pe frana.
Specific ca nu am nici un martor aprins in bord, nu am vazut nici un bec sa se aprinda de la ABS + am acuma anvelope iarna noi, 2 ani vechime.
Sper sa ma poata ajuta careva cu un sfat, multumesc anticipat.