Salutare, exact aceeasi problema am si eu cu un swift 1.3 benzina 2006.Simtomele sunt la fel cum le-ati descris in deschiderea postului.....
Sunt foarte curios cum si daca s-a rezolvat problema... eu am avut si vreo 3 tamponari minore tocmai din cauza aceasta

.
Merg zilnic si destul de mult in oras si exact cand am mai mare nevoie de o oprire brusca intra abs-ul si frana parca se decupleaza si nu mai cupleaza la loc cum cred ca ar trebui iar singura solutie de oprire e sa fac pedale,(mi am dat seama cam tarziu dupa 3 tamponari

).
Important de mentionat e faptul ca in vara mi s-a aprins becul rosu de la frana (!) si dupa ce am constatat ca era nivelul scazut in vas la lichid l-am completat si becul s-a stins si am mers normal in continuare, insa nu dupa mult timp am inceput sa
resimt simtomele descrise mai sus.
la ultima revizie din toamna am cerut bineinteles sa-mi verifice sistemul de franare iar singura recomandare a fost sa schimb placutele in 3-4 mii km neaparand nicio defectiune la sistemul de franare.
Astept sugestii sau recomandari de la cine a rezolvat aceasta problena sau este in cunaostiinta de cauza!