Autor Subiect: S-Cross 1.4T ???  (Citit de 13039 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bar

S-Cross 1.4T ???
« : 22.Sep.2015, 08:08:08 p.m. »
A apărut vreo știre cu data cand S-cross va avea motorul 1.4T ?
Un motor mai rafinat merita o masina mai rafinata. Pe S-cross s-ar încadra mai bine in utilizarea cotidiană in orașe.
Vitara trebuie sa aiba ca prima alegere la motorizare un diesel.
Sa nu uitam ca Vitara se trage din S-cross, la care s-au îmbunătățit unghiurile de atac si fuga. Ampatament mai mic ce afectează spațiul spate si portbagajul.
Mereu se vorbește de testare pe sosea ( consum, comportament), dar nu prea am vazut comparativ in teren accidentat cu Duster de exemplu. Acolo fara diesel esti mort vs concurenta.
  • X

Offline newah

Re: S-Cross 1.4T ???
« Răspuns #1 : 22.Sep.2015, 08:09:48 p.m. »
de ce ti șe pare scross mai "rafinat" ? fara sa jignesc pe cineva, la design Vitara sta mult mai bine ca sa nu mai zic de dotari. In plus sa nu deschid discutia despre cum arata farurile la s-cross :)

Offline sharpeagle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 22.Sep.2015, 08:26:46 p.m. »
A apărut vreo știre cu data cand S-cross va avea motorul 1.4T ?
Un motor mai rafinat merita o masina mai rafinata. Pe S-cross s-ar încadra mai bine in utilizarea cotidiană in orașe.
Vitara trebuie sa aiba ca prima alegere la motorizare un diesel.
Sa nu uitam ca Vitara se trage din S-cross, la care s-au îmbunătățit unghiurile de atac si fuga. Ampatament mai mic ce afectează spațiul spate si portbagajul.
Mereu se vorbește de testare pe sosea ( consum, comportament), dar nu prea am vazut comparativ in teren accidentat cu Duster de exemplu. Acolo fara diesel esti mort vs concurenta.
Subscriu, daca S-Cross ar fi avut motorul de 1.4, maine mergeam sa dau avansul.
Vitara nu e o masina rea, insa e mult mai orientata spre aspectul agrar al interorului. Tabla este infricosator de subtire. Arata mai bine la exterior decat S-Cross, cel putin dpdv grila/faruri, insa ultima se preteaza mult mai bine la traficul de metropola, spatiul este mai generos, aspectul panoului de bord este ceva mai rafinat, cu o garda la sol ceva mai joasa care-i asigura o alta stabilitate si aerodinamica (dar totusi suficient de ridicata pentru abateri forestiere/offroad usor).
Si nu in ultimul rand maturitatea la care a ajuns modelul, problemele ei fiind deja cunoscute. Despre Vitara am vazut foarte multe plangeri si neajunsuri tot aici pe forum, despre care, sincer, nu credeam ca le voi gasi la o masina de 20k....
« Ultima Modificare: 22.Sep.2015, 08:29:03 p.m. de sharpeagle »
  • SX4 S-Cross 1.6 AllGrip Special Edition

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 22.Sep.2015, 08:41:54 p.m. »
S-Crossul e mai exotic, pentru cunoscători. :D  Bine, nu chiar așa exotic ca și alte japoneze. :)

Offline Bar

« Răspuns #4 : 22.Sep.2015, 09:47:36 p.m. »
Partea cu farurile se va rezolva curand, la facelift.
Toate,  dar absolut toate, dotarile Vitarei provin de la S-cross. Un interior rafinat intotdeauna va avea climatizare dual zone, nu aer conditionar automat. La fel, materialele din interior nu sunt din plastic dur ( durabil ), sunt din materiale moi placute la atingere, ca doar nu te apuci sa dai cu pumnii si picioarele in bord . Daca montezi rotile de la Vitara pe S- cross obtii aceiasi garda la sol.
Cea mai buna comparatie e sa pui una langa cealalta si totul devine foarte clar.
E adevarat ca traditia nici nu lasa prea mult loc de desfasurare la design. Vitara e frumoasa, S-cross e rafinata, totul la nivel de Suzuki. Chestie de gusturi.
Daca suntem realisti, Vitara este adevaratul inlocuitor al vechiului Sx4. O revolutie, nu o evolutie.
Cred ca ambele sunt masini corecte la preturile lor, S-cross ceva mai rafinat, dar Vitara pentru familie de 2 persoane, iar S-cross de la 3 persoane in sus.
Drum bun tuturor conducatorilor
  • X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 22.Sep.2015, 09:54:02 p.m. »
Vitara are dotări în premiera pentru Suzuki, nu le găsești pe alte modele.
Și Vitara vine pe unele nivele de echipare cu faruri cu halogen.
Interiorul, într-adevăr și mie îmi pare mai bine lucrat la S-Cross.

Offline Bar

« Răspuns #6 : 22.Sep.2015, 10:20:35 p.m. »
Corect ce spui.
Eu am intrebat mai mult daca exista vreo stire cu noul motor pe S - cross. Restul erau doar chestii de gusturi.
Empatizez cu entuziasmul celor doritori de model Vitara s.
Se pare ca lumea se imparte in doua, cei cu model S si restul lumii (Suzuki).
  • X

Offline newah

« Răspuns #7 : 22.Sep.2015, 10:35:09 p.m. »
ei nu o luati in tragic, eram doar surprins de afirmatia cu motorul care ar trebui pus pe o masina de clasa ca SCross desi nu vad superioritatea modelului care s-a vandut extrem de slab fiind canibalizat de noua Vitara

Offline Bar

« Răspuns #8 : 22.Sep.2015, 10:53:15 p.m. »
Motoare de 1.4T, 140 cp, se monteaza chiar si pe Skoda Superb de exemplu.
Nu vad de ce nu pe S-cross.
Astept poze cu Vitara S din off road, de exemplu mergeti pe Transalpina si intre Ranca si Obarsia lotrului, luati-o pe drumul din spatele zonei cu vanzari artizanat pana sus pe munte si apoi vorbim. Cu un Duster diesel a fost superb.
Daca vrei Vitara si o comanzi cu automata in loc de diesel manuala, cred ca se greseste.
  • X

Offline Bar

« Răspuns #9 : 22.Sep.2015, 10:55:15 p.m. »
S-cross e de clasa mai mare decat Vitara
  • X