0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
"Sani de 90" + "fund rotund" suna cam a perfectiune, ceea ce nu gasesti mereu. Dar pe langa aspectul fizic, mai devreme mentionat, sunt persoane care cauta si inteligenta, maturitate impreuna cu niste "sani bine proportionati in raport cu restul" si cu un "fund rotunjor". Sunt si alte aspecte de luat in considerare, in general...
Pt mine, "inteligenta" = sistemele inteligente de la bord (RBS, cruise control adaptiv, sist. multimedia etc.), "maturitatea"= motorul 1.4 turbo. La acestea 2 as adauga disponibilitatea mea de acum si "atractia fizica" fara de care nu poti crea o relatie nici macar cu "perfectiunea" din ochii altora.Totul se rezuma pana la urma la ... "gusturi"
...si aventurile in off-road facute personal sau de colegii cu SX4 1.6 VVT cu diferite ocazii - eu nu am ramas si nici nu prea am auzit de colegi sa ramana cu ele pe coclauri...
Adevarul este urmatorul: Vitara nu are ce cauta in comparatia cu Honda CRV/HRV, Mitsubishi ASX, Kia Ceed, Nissan Quasqai etc DECAT din perspectiva unui pret mai mic.Inca nu.
Am gasit niste imagini de demult... , cand se testa capabilitatea off-road a lui SX4 (nu spun care).