Autor Subiect: S-Cross 1.4T ???  (Citit de 13034 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Re: S-Cross 1.4T ???
« Răspuns #30 : 24.Sep.2015, 08:47:54 p.m. »
Nu ati inteles mare lucru. Inteligenta (tractiunea) si maturitatea ( motorizarea) sunt la fel.
Pare ca sunt persoane care nu stiu ca S-cross are 4x4. Ciudat cum unele persoane se hotarasc sa aleaga masini.
  • X

Offline Bar

« Răspuns #31 : 24.Sep.2015, 08:49:20 p.m. »
Suntem fani Suzuki si alegem doar de aici
  • X

Offline sharpeagle

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 24.Sep.2015, 08:54:30 p.m. »
"Sani de 90" + "fund rotund" suna cam a perfectiune, ceea ce nu gasesti mereu. Dar pe langa aspectul fizic, mai devreme mentionat, sunt persoane care cauta si inteligenta, maturitate impreuna cu niste "sani bine proportionati in raport cu restul" si cu un "fund rotunjor". Sunt si alte aspecte de luat in considerare, in general... :)
cosontheweb, de dragul onestitatii eu prefer sa spun direct: Vitara este o masina de compromis.
Atat pentru producator cat si pentru cumparator.
Producatorul pentru ca incearca sa se muleze pe piata europeana cu concurenta acerba, facand apel la finisaje ieftine, caroserie firava (desi motoarele sunt bune), spatiu mic.
Cumparatorul pentru ca fie e nostalgic la Grand Vitara (cu care probabil asociaza inconstient noua Vitara ca pe o evolutie a vechiului model), fie pentru ca e fidel marcii ori (nu in ultimul rand) e fascinat de posibilitatea de a detine un (mini)SUV asiatic cu integrala la un pret putin peste cel al Dusterului.
Adevarul este urmatorul: Vitara nu are ce cauta in comparatia cu Honda CRV/HRV, Mitsubishi ASX, Kia Ceed, Nissan Quasqai etc DECAT din perspectiva unui pret mai mic.

By the way: despre Vitara poti afirma orice, insa in nici un caz ca ar beneficia de...maturitate :))
Inca nu.
« Ultima Modificare: 24.Sep.2015, 08:58:31 p.m. de sharpeagle »
  • SX4 S-Cross 1.6 AllGrip Special Edition

Offline Cosmin09

« Răspuns #33 : 24.Sep.2015, 08:58:31 p.m. »
Pt mine, "inteligenta" = sistemele inteligente de la bord (RBS, cruise control adaptiv, sist. multimedia etc.), "maturitatea"= motorul 1.4 turbo. La acestea 2 as adauga disponibilitatea mea de acum si "atractia fizica" fara de care nu poti crea o relatie nici macar cu "perfectiunea" din ochii altora.

Totul se rezuma pana la urma la ... "gusturi" :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline sharpeagle

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 24.Sep.2015, 09:02:25 p.m. »
Pt mine, "inteligenta" = sistemele inteligente de la bord (RBS, cruise control adaptiv, sist. multimedia etc.), "maturitatea"= motorul 1.4 turbo. La acestea 2 as adauga disponibilitatea mea de acum si "atractia fizica" fara de care nu poti crea o relatie nici macar cu "perfectiunea" din ochii altora.

Totul se rezuma pana la urma la ... "gusturi" :)
Din ce enumeri tu, S-Cross le are pe toate, mai putin RBS (pe care ma indoiesc ca il vei folosi). In fapt, mai toate dotarile Vitara sunt luate de pe S-Cross.
1.4 Turbo e bebelus. Nici o treaba cu maturitatea.
Maturitate mai degraba gasesti la S-Cross, prin prisma knowledge-ului capatat de mecanici, prin prisma problemelor deja cunoscute si in rezolvare, upgrade-uri de soft etc.
Reconosc, imi place mai mult Vitara dpdv exterior. Dar atat.
Caroseria ei insa m-a facut sa dau inapoi. Nu spatiul, care clar e mai mic. Nu bordul si finisajele care clar sunt mai agrare. Doar caroseria. M-a ingrozit.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 24.Sep.2015, 09:07:45 p.m. »

...si aventurile in off-road facute personal sau de colegii cu SX4 1.6 VVT cu diferite ocazii - eu nu am ramas si nici nu prea am auzit de colegi sa ramana cu ele pe coclauri...

Am gasit niste imagini de demult... , cand se testa capabilitatea off-road a lui SX4 (nu spun care).

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Bar

« Răspuns #36 : 24.Sep.2015, 09:08:05 p.m. »
... Si transmisia automata ce mai este?
Toate cele enumerate anterior sunt si la S-cross.
O masina o alegi cu capul, mai ales cand sunt bani munciti de tine.
Daca sunt banii parintilor sau castigati usor (easy money), alegi dupa " gusturi". Dar gusturile se schimba des.
Capul, ramane la locul lui.
Daca alegi dupa gusturi si ai disponibilitate , alegi 100% Mazda cx3
Am zis.
  • X

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #37 : 24.Sep.2015, 09:09:58 p.m. »
daca vede moderatorul cat off-topic s-a strans pe topicul asta dam de naiba   :D   aici trebuie sa se vorbeasca doar despre S-Cross cu motor de 1.4    :D   ahh, inca nu exista si nici nu se stie daca apare    =))

Offline marcone

« Răspuns #38 : 24.Sep.2015, 09:10:55 p.m. »
Adevarul este urmatorul: Vitara nu are ce cauta in comparatia cu Honda CRV/HRV, Mitsubishi ASX, Kia Ceed, Nissan Quasqai etc DECAT din perspectiva unui pret mai mic.
Inca nu.
Ti-am urmarit argumentul pana la Kia C'eed, Ce treaba are baba cu mitraliera?

Desemenea trebuie sa realizezi ca gusturile difera, mie unul Vitara mi se pare o masina cu personalitate puternica pe cand S-Cross-ul un fel de masina pensionarului.  Cine are dreptate?

Offline sharpeagle

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 24.Sep.2015, 09:11:43 p.m. »

Am gasit niste imagini de demult... , cand se testa capabilitatea off-road a lui SX4 (nu spun care).
Benzina :P
SX4 si atat. 2009. Se stie care.