Salut si bine v-am gasit!
Sunt nou pe aici si in cautarea unei prime masini (pana acum m-am descurcat onorabil cu motocicleta). Locuiesc in minunatele suburbii ale Bucurestiului asa ca vreau 4x4 neaparat.
Deasemanea ma tenteaza o masina cu cutie automata dpdv strict al practibilitatii (ai nevoie doar de o mana si un picior bune pentru a conduce).
As dori sa stiu de la cei care au testat (eventual comparativ manuala cu automata) sau chiar au cumparat varianta cu cutie automata ceva opinii cum se simte cutia (timp de schimbare, consum combusibil samd).
Bun venit pe forum
Am testat cam 20 de minute modelul Passion cu automata fara a avea norocul sa ies in zone deschise unde sa dau un 130 macar masina fiind neinmatriculata si asteptand cumparatorul sa o ridice.
Impresia a fost una placuta, design ok, padele pe volan foarte utile, senzatie de multitronic la modul de raspuns adica fara diferente vizibile intre viteze. Astept cu nerabdare un test amanauntit insa nu prea se incumeta nimeni

Pe stoc la Autonet si Radacini sunt doua Vitara Spirit Automate poate reusesti sa te dai cu ele.