Autor Subiect: Cutia automata robotizata de pe Noua Vitara  (Citit de 29009 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sabin

Re: Cutia automata robotizata de pe Noua Vitara
« Răspuns #50 : 24.Aug.2015, 03:46:14 p.m. »
Domnul asta zice negru pe alb convertor de cuplu  http://0-100.hotnews.ro/2015/04/21/prima-impresie-suzuki-vitara/

Azi in showroom la Cobalcescu Vitan, o domnisoara de la vanzari raspundea unui client:"e CVT.." !! Poate omul nici nu isi mai ia cu CVT. :-?

Offline newah

« Răspuns #51 : 24.Aug.2015, 08:09:02 p.m. »
Salut si bine v-am gasit!

Sunt nou pe aici si in cautarea unei prime masini (pana acum m-am descurcat onorabil cu motocicleta). Locuiesc in minunatele suburbii ale Bucurestiului asa ca vreau 4x4 neaparat.
Deasemanea ma tenteaza o masina cu cutie automata dpdv strict al practibilitatii (ai nevoie doar de o mana si un picior bune pentru a conduce).

As dori sa stiu de la cei care au testat (eventual comparativ manuala cu automata) sau chiar au cumparat varianta cu cutie automata ceva opinii cum se simte cutia (timp de schimbare, consum combusibil samd).

Bun venit pe forum

Am testat cam 20 de minute modelul Passion cu automata fara a avea norocul sa ies in zone deschise unde sa dau un 130 macar masina fiind neinmatriculata si asteptand cumparatorul sa o ridice.
Impresia a fost una placuta, design ok, padele pe volan foarte utile, senzatie de multitronic la modul de raspuns adica fara diferente vizibile intre viteze. Astept cu nerabdare un test amanauntit insa nu prea se incumeta nimeni :(
Pe stoc la Autonet si Radacini sunt doua Vitara Spirit Automate poate reusesti sa te dai cu ele.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 24.Aug.2015, 10:06:10 p.m. »
Nu inteleg de ce asa mare secret ce tip de cutie este... Eu am pe una dintre masinile pe care le conduc CVT si pot spune ca nu e asa spectaculoasa. Sunt extrem de nerăbdător sa conduc o VITARA AT.

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline marcone

« Răspuns #53 : 25.Aug.2015, 10:24:47 p.m. »
Nu inteleg de ce asa mare secret ce tip de cutie este... Eu am pe una dintre masinile pe care le conduc CVT si pot spune ca nu e asa spectaculoasa. Sunt extrem de nerăbdător sa conduc o VITARA AT.

Sent from my 

Din cate stiu e cutie automata "clasica" in 6 trepte cu ambreiaje si reductii planetare.

Offline Cosmin09

« Răspuns #54 : 26.Aug.2015, 08:26:34 a.m. »
Din cate stiu e cutie automata "clasica" in 6 trepte cu ambreiaje si reductii planetare.

Este o cutie automata cu convertizor de cuplu.... Cel putin asta este informatia pe care eu am primit-o de la birourile de vanzari ale 2 dealer-i din Bucuresti si de la receptia service a unuia dintre ei.

Aici sunt date niste detalii tehnice: http://www.e-automobile.ro/categorie-transmisii/69-hidrotransformator-convertizor-cuplu.html
« Ultima Modificare: 26.Aug.2015, 08:38:07 a.m. de cosontheweb »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline marcone

« Răspuns #55 : 26.Aug.2015, 10:48:17 a.m. »
Este o cutie automata cu convertizor de cuplu.... Cel putin asta este informatia pe care eu am primit-o de la birourile de vanzari ale 2 dealer-i din Bucuresti si de la receptia service a unuia dintre ei.

Aici sunt date niste detalii tehnice: http://www.e-automobile.ro/categorie-transmisii/69-hidrotransformator-convertizor-cuplu.html

Vorbim de acelasi lucru. Convertizorul de cuplu (pe langa altele) asigura cuplajul intre motor si cutie (rolul ambreiajului la una manuala) iar schimbarile de viteza propriu zise se realizeaza prin combinatii de ambreiaje si reductii planetare.

Offline newah

« Răspuns #56 : 26.Aug.2015, 07:08:23 p.m. »
raspunsul oficial de la Suzuki este ca va fi o cutie complet noua, nefolosita pe vreun model anterior dezvoltata doar pentru Vitara

Offline newah

« Răspuns #57 : 02.Sep.2015, 08:03:00 p.m. »
nici un coleg posesor de automata care sa ne impartaseasca experienta lui?

Offline magicoolje

« Răspuns #58 : 07.Sep.2015, 12:47:31 a.m. »
+1aici. Chiar nu a testat nimeni automata?
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline newah

« Răspuns #59 : 07.Sep.2015, 08:09:18 p.m. »
se pare ca cei care au ridicat masinile ori sunt atat de multumiti incat nu se indura sa coboare din masina sa scrie impresiile ori cutia este varza si le este rusine sa spuna ce au patit , ca atunci cand vezi un film prost si te intreaba altii daca merita sa mearga si ei :)