Autor Subiect: Cutia automata robotizata de pe Noua Vitara  (Citit de 28985 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mak110

Re: Cutia automata robotizata de pe Noua Vitara
« Răspuns #100 : 07.Apr.2021, 08:10:17 p.m. »
Multumesc baieti.Chiar azi m.a sunat dealerul.18500 E (Passion) cutia automata,17.000 cea manuala..Dau avansul si nu as dori sa stau prin service cu ea din cauza cutiei..
Eu gasisem discutii din 2010 cu ceva probleme la calculatorul cutiei..
PS..PRETURI prin Rabla.
  • Suzuki Scross 2021

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #101 : 07.Apr.2021, 08:18:13 p.m. »
Nu știu pe nimeni cu probleme la cutia Aisin. S-o conduci sănătos!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #102 : 07.Apr.2021, 08:34:59 p.m. »
Eu gasisem discutii din 2010 cu ceva probleme la calculatorul cutiei..
PS..PRETURI prin Rabla.
  Adica, tu chiar crezi ca pe masinile de azi, 2021, mai exista tehnologia de acum 11 ani?! Ma rog, principii de functionare, da si cam atat.
Totusi... !!!! :-O
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Mak110

« Răspuns #103 : 07.Apr.2021, 08:55:25 p.m. »
N.am gasit discutii mai noi..Sau poate n.am cautat cum trebuie desi sunt din 2008 pe forumuri..Oricum ma bucur ca totul e ok.
  • Suzuki Scross 2021

Offline ntire2000

« Răspuns #104 : 07.Apr.2021, 11:57:43 p.m. »
  Adica, tu chiar crezi ca pe masinile de azi, 2021, mai exista tehnologia de acum 11 ani?! Ma rog, principii de functionare, da si cam atat.

Ai fi uimit cum se reîncalzeste ciorba.
Da, acolo unde nu se justifica dpdv al costurilor o schimbare, orice constructor merge pe tehnologia aia pâna îl apuca rusinea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Myhay

« Răspuns #105 : 08.Apr.2021, 09:34:17 a.m. »
Cutiile automate de pe Suzuki sunt cele mai tepene si bine vazute. Mai degraba ai probleme cu manuala decat cu automata. Daca mai stateam 1 luna puteam sa comand si eu automata dar la vremea aia nici sub forma de zvon nu se stia cand se baga in productie.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline dthem

« Răspuns #106 : 08.Apr.2021, 10:13:04 a.m. »
Citat

Cutia de pe Suzuki de acum e Aisin AWTF-80SC si se produce din 2005 in aceasta configuratie, nu stau sa iti calculez cati ani sunt de atunci. Tocmai de asta e buna, ca e o vechitura cu principii de functionare vechi si testate in timp.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline enicky

« Răspuns #107 : 08.Apr.2021, 05:04:04 p.m. »
Doream sa intreb daca mai sunt acele probleme din 2010 cu cutia automata montata pe modele noi de la Scross.
   Din afirmatia colegului reiese clar ca la momentul 2010 acea cutie a creat probleme utilizatorilor, iar daca acum merge foarte bine, iarasi e clar ca undeva constructorul a intervenit c-o imbunatatire, deci la momentul actual pe masini nu mai este fix cutia din 2005.
   In postarea mea parca am specificat(pentru cei foarte interesati) ca principiul de functionare este acelasi, dar tehnologia a avansat.
Acelasi lucru este valabil si pentru motoare : faptul ca aveau patru cilindri si 1600cm3 in 1994, la fel ca in prezent, nu inseamna ca acum, in 2021 avem acelasi motor din '94. Ca ne place noua sa spunem ca este un motor vechi si s-a dovedit  fiabil de-a lungul timpului, e altceva, dar tehnic,  ele sunt repere diferite.
  Pentru mine discutia este inchisa, fiecare crede ce vrea si cum vrea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dthem

« Răspuns #108 : 08.Apr.2021, 05:28:17 p.m. »
Doream sa intreb daca mai sunt acele probleme din 2010 cu cutia automata montata pe modele noi de la Scross.
   Din afirmatia colegului reiese clar ca la momentul 2010 acea cutie a creat probleme utilizatorilor, iar daca acum merge foarte bine, iarasi e clar ca undeva constructorul a intervenit c-o imbunatatire, deci la momentul actual pe masini nu mai este fix cutia din 2005.
   In postarea mea parca am specificat(pentru cei foarte interesati) ca principiul de functionare este acelasi, dar tehnologia a avansat.
Acelasi lucru este valabil si pentru motoare : faptul ca aveau patru cilindri si 1600cm3 in 1994, la fel ca in prezent, nu inseamna ca acum, in 2021 avem acelasi motor din '94. Ca ne place noua sa spunem ca este un motor vechi si s-a dovedit  fiabil de-a lungul timpului, e altceva, dar tehnic,  ele sunt repere diferite.
In 2010 se punea o cutie de la Jatco, nu actuala Aisin, asa ca argumentul tau e nul.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #109 : 08.Apr.2021, 05:29:58 p.m. »

Atata vreme cat vorbim de aceeasi familie de motoare, motorul este acelasi. Da, se aduc imbunatatiri mai mici sau mai mari in decursul timpului pentru a-l tine in pas cu vremurile, dar motoarele (familiile de motoare) noi nu se dezvolta asa usor.

Inteleg ce vrei sa faci - sa pasezi problema (de intelegere) la altii, dar nu e chiar ok / frumos (mai ales ca nu este prima oara)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci