Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339983 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danyepz

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #450 : 08.Apr.2015, 10:51:41 p.m. »
https://www.facebook.com/SRZPowdercoatingCustoms

sablare si vopsire electrostatica 550 ron in varianta cu jante de 17

Fara gluma sau ironie danr...dar de la anul se preconizeaza scaderea tva la 20% asa ca poti astepta anul viitor si cine stie poate se va marii si discountul care la tine a fost de 7%

personal mi se pare ca arat foarte bine vitara cea gri inchis in varianta passion...la fel si alb....dar astea sunt gusturi iar mie nu imi place sa am masina cu jante argintii...3 masini la activ cu jante albe.

quote cristyyy2003...iar lansam o polemica de ne suparam cu totii pe forum...eu vorbeam de pana in anul 2008 si iarasi un discount poate sa difere si de modelul ales adica este mai mare cu cat varsta de pensionare este mai mica.

pe gri
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/suzuki-vitara-1-6-4x2-comfort-klima-alu-sitzh-kamera-bochum/207452812.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=11&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

pe alb

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/suzuki-vitara-1-6-4x4-comfort-neues-modell-floh-gewerbegebiet/207028023.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&negativeFeatures=EXPORT&colors=WHITE&noec=1
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 11:00:37 p.m. de danyepz »
  • Swift 1.2 2019

Offline danr

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
    • Bucuresti
« Răspuns #451 : 08.Apr.2015, 11:10:42 p.m. »
Vise taica, vise! Oricum mersi de sfat.  Sa vedem mai intai daca se va bucura romanasu de 9% la alimente, ca pina la 20% la restul, mai este drum lung.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 11:14:19 p.m. de danr »

Offline danyepz

« Răspuns #452 : 08.Apr.2015, 11:17:34 p.m. »
Vise taica, vise! Oricum mersi de sfat. :notlst: Sa vedem mai intai daca se va bucura romansu de 9% la alimente ca pina la 20% la restul mai este drum lung.

Nu sunt chiar vise anul viitor e an de pomeni  :-)) ...incepe din iunie cu tva 9% pt alimente.
Legat de forum si intratul pe el sa stii ca in afara de cei ce au suzuki cum ai subliniat si tu multi nu stiu ca exista acest nou vitara

Te-ai uitat  la cei cu jante?
Cum ti se par?
Eu am fost mai mult decat multumit .
...zicea cineva de cumparat jante de spirit si zice a de 700 euro...cu 120 euro vi le face identice sau cum vreti voi
La fel si grila...sau daca vreti grila alba sau negru vedeti ca la suzuki este in lista de optiuni si costa 120 euro.
  • Swift 1.2 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #453 : 08.Apr.2015, 11:19:34 p.m. »
Te lansezi in afirmați fără acoperire! Daca ești bun poți obține un discount bun!
Pentru a nu dezinforma oare nu trebuia sa specifici!?
BTW.. Discountul obținut de noi ptr masina a fost fix cel de flota, 10%, chiar daca am luat o singura masina. De unde stiu? Am lucrat si la SSB si acolo tot 10% s-a dat pentru o flota masiva.
Anyway... De abia aștept sa o conduc măcar o zi!

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danr

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #454 : 08.Apr.2015, 11:29:42 p.m. »
@danyepz m-am uitat la jante. Asa cum am spus si cu cateva pagini in urma, astept totusi sa vad modelul Passion in realitate. Pozele, in functie de cum sunt facute si de cum cade lumina, ne mai pot pacali. Este adevrat ca cel mai bine se potriveste cu alb si cu gri. Dar sti vorba: pana nu vad, nu cred. Optiunea cu sablarea jantelor ramane valida si economica pentru cei care doresc neaparat varianta asta.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2015, 11:35:25 p.m. de danr »

Offline danyepz

« Răspuns #455 : 08.Apr.2015, 11:48:13 p.m. »
Te lansezi in afirmați fără acoperire! Daca ești bun poți obține un discount bun!
Pentru a nu dezinforma oare nu trebuia sa specifici!?
BTW.. Discountul obținut de noi ptr masina a fost fix cel de flota, 10%, chiar daca am luat o singura masina. De unde stiu? Am lucrat si la SSB si acolo tot 10% s-a dat pentru o flota masiva.
Anyway... De abia aștept sa o conduc măcar o zi!

Sent from my 

Era in spirit de gluma...postul meu nu atotstiutor cum cred ca ai presupus tu...si  oricum vb ca si experienta pana in 2008 dupa criza au inceput si discount-uri mai mari,
Am fost urechiat  :D degeaba pt ca nu am fost mai  explicit(tu nu ai spus cand ai luat ce ai luat cat mai avea pana la pensie)
Daca te uiti in urma am specificat de n-ori in post-urile de pe paginile anterioare ca o masina noua are un discount mai mic la lansare decat la pensionare tocmai din aceasta polemica si danr s-a suparat pe mine ca eu sunt multumit cu cei 5,2% primiti acum pentru o masina la care mi-as dorii ca livrarea sa fie ieri :D... el dorind mai mult decat cei 7% primiti pana acum si dispus sa astepte pt livrare.
  • Swift 1.2 2019

Offline danr

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #456 : 09.Apr.2015, 12:05:52 a.m. »
Nu m-am suparat pe tine. Insa avand in vedere ca vei fi printre primii viitori posesori de Vitara, ma voi supara (intrista) daca nu vei deschide un jurnal de bord  in care sa-ti impartasesti obiectiv parerile.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #457 : 09.Apr.2015, 08:57:57 a.m. »
N-am spus ce masina e ca sa nu deschid polemici - e G7 2014.
Anyway, interesul este mare pentru noul Suzuki Vitara si sunt convins ca dealerii din orasele cu un potential financiar mai mic vor incerca sa atraga clienti din alte orase oferind ori termene de livrare mai mici ori discounturi ceva mai mari.

P.S. Si eu astept cu interes sa un Suzuki Vitara la una din intalnirile saptamanale sau de ce nu la 7 ani SCR  B-)
  • #romaniaelectrica

Offline shpeedy

« Răspuns #458 : 09.Apr.2015, 09:12:09 a.m. »
N-am spus ce masina e ca sa nu deschid polemici - e G7 2014.

Renunti la Audi ?!

In alta ordine de idei, din ce am mai auzit/trait chiar este posibil sa obtii un discount de 10-12% la pretul de lista (din cei 20-25% adaos comercial al dealerului la costul masinii venite de la fabrica), dar asta depinde de multe variabile - unele dependente de cumparator, altele independente.

La achizitia unei masini - indiferent ca e noua sau SH - cel mai important mi se pare sa ai rabdare/sa nu te grabesti si sa fii pragmatic/sa nu te lasi prada emotiilor de moment...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #459 : 09.Apr.2015, 10:25:58 a.m. »
Bine punctat @gabineg - ultima fraza. Din păcate, de cele mai multe ori, alegerile noastre sunt emoționale. In plus, achiziția poate fi mai frumoasa daca exista si chimia aia dintre tine si vânzător.
@gabineg cat despre mine si vreo noua achiziție de masina... Nu se pune aceasta problema in viitorul apropiat. Pe termen lung (peste 2-4 ani) ma gândesc la un Vitara Facelift ;)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica