Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339988 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #500 : 17.Apr.2015, 07:12:47 p.m. »
Înseamnă că există cerere, ceea ce nu-i rău. :) Mai rău e pentru cei ce așteaptă, am trecut și eu prin asta la SX4, comandat la începutul lui aprilie și livrat pana la urmă în iunie.

Offline danyepz

« Răspuns #501 : 17.Apr.2015, 08:02:28 p.m. »
Așteptare ușoară...felicitări pentru decizie.
Ieri am fost la autonet și tot la fel mi s-a spus cu comenzile lansate în aprilie.
Eu am primit confirmarea ca mașina este ready to ship...încă puțin :)

@tvs 
Ce varianta de echipare pana la urma?
4x4 sau 4x2?
Ceva opționale?
  • Swift 1.2 2019

Offline TVS

« Răspuns #502 : 17.Apr.2015, 09:35:09 p.m. »
Mulțumesc . Am comandat allgrip. Dintre optionale ,in primul rând îmi voi lua cotiera dar si protecții pt praguri si portbagaj împotriva zgarieturilolor , ornamentele cromate de la DRL-URI, dar le voi comanda in Iunie pt ca am înțeles ca nu se montează nimic in fabrica ci vin aici si ți le montează dealerul in service.
Legat de navigație, aveți idee hărțile câtor tari sunt incluse? Am găsit un site care spune ca pt est sunt doar hărțile României , Bulgariei si Rusiei  iar daca vrei restul Europei costa 179euro cardul sd si  mi se pare aiurea. Cei drept ,scrie de SX4
http://www.navmapstore.com/category/2281/Suzuki_SX4_Navi_Update_for_Bosch_Multimedia_Compact_MMC
« Ultima Modificare: 17.Apr.2015, 10:00:50 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline danyepz

« Răspuns #503 : 17.Apr.2015, 10:23:13 p.m. »
Mulțumesc . Am comandat allgrip. Dintre optionale ,in primul rând îmi voi lua cotiera dar si protecții pt praguri si portbagaj împotriva zgarieturilolor , ornamentele cromate de la DRL-URI, dar le voi comanda in Iunie pt ca am înțeles ca nu se montează nimic in fabrica ci vin aici si ți le montează dealerul in service.
Legat de navigație, aveți idee hărțile câtor tari sunt incluse? Am găsit un site care spune ca pt est sunt doar hărțile României , Bulgariei si Rusiei  iar daca vrei restul Europei costa 179euro cardul sd si  mi se pare aiurea. Cei drept ,scrie de SX4
http://www.navmapstore.com/category/2281/Suzuki_SX4_Navi_Update_for_Bosch_Multimedia_Compact_MMC

La fel și la mine... Ce am comandat extra se va monta aici
Din ce am dorit doar pachetul White va venii din fabrica.
Se pare ca vor fi ceva mai multe exemplare pe alb,la autonet din 17 s-au comandat 3 White Pearl.
  • Swift 1.2 2019

Offline AT

« Răspuns #504 : 18.Apr.2015, 09:33:38 p.m. »
Despre scuturile de protectie fata si spate, site-ul oficial Suzuki mentioneaza existenta lor in dotarea standard. Prin scut de protectie eu inteleg acel element din plastic sau metal care protejaza elementele vitale de sub autovehicul ( de exemplu baia de ulei).
Intr-un showroom Suzuki m-am uitat la varianta Spirit benzina in compartimentul motor si in partea de jos nu am vazut prezent acel scut de protectie). A mai facut cineva aceasta constatare? Oare nu au acel scut de protectie absolut necesar sub baia de ulei iar site-ul Suzuki face referire la altceva?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline cristidav

« Răspuns #505 : 18.Apr.2015, 09:47:30 p.m. »
Din cate presupun eu, fiind un 4x4 mai de asfalt, sunt sanse infime sa vina cu un scut de protectie veritabil. Mare grija, o chichineatza de plastic nu se numeste scut de protectie !
La prima piatra ascutita luata pe sus a strapuns direct in baia de ulei. :)

Asadar, cand vorbim de scuturi, haideti sa ne referim la cele de otel. Cele deplastic sunt niste jucarii. Feresc motorul... de noroi :-))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline AT

« Răspuns #506 : 18.Apr.2015, 10:13:35 p.m. »
Nu pun problema eficientei scutului metalic versus plastic, ci pur si simplu prezenta macar a unuia de plastic prezent de altfel din fabrica chiar si la masinile "de asfalt". Cu atat mai mult ar fi absolut necesara prezenta la un Vitara macar pentru protectie la noroi.
 Atunci la ce se refera site-ul Suzuki ?

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline cristidav

« Răspuns #507 : 18.Apr.2015, 10:17:18 p.m. »
Si scutul de plastic de pe SX4, din fabrica, era mai mult de forma :-))

Chiar daca nu-ti ofera, nu consider ca aprox 300 lei pentru un scut strasnic, de metal, e o gaura in cer :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #508 : 18.Apr.2015, 10:24:30 p.m. »
Nu pun problema eficientei scutului metalic versus plastic, ci pur si simplu prezenta macar a unuia de plastic prezent de altfel din fabrica chiar si la masinile "de asfalt". Cu atat mai mult ar fi absolut necesara prezenta la un Vitara macar pentru protectie la noroi.
 Atunci la ce se refera site-ul Suzuki ?
Eu cred ca se referă la protecția ce se vede în poza următoare.

Offline TVS

« Răspuns #509 : 18.Apr.2015, 11:34:58 p.m. »
Scutul este prezent dar este din plastic , mai mult ca sa nu sara noroi. Am întrebat si eu la AutoNet si mi s-a spus ca vor aduce din cele din oțel mai la toamna. Acum , daca prețul ar fi doar 300 ,nu ar fi o problema dar mi-e frica sa nu fie vreo 5-600 bucata. Om vedea atunci.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015