Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339989 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #470 : 09.Apr.2015, 05:44:06 p.m. »
Se pare ca  Noul Vitara 2015 a reusit sa starneasca destul de mult interesul.

Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 9492 ori)

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #471 : 09.Apr.2015, 05:51:45 p.m. »
Sper sa vedem cât mai multe și pe stradă . :)

Offline AT

« Răspuns #472 : 09.Apr.2015, 05:57:54 p.m. »
Da, corect.   Cam din Mai se vor efectua primele livrari pentru comenzile date,  in Iunie vor fi mai multe.  Deci se pare ca le vom vedea....curand  :">
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline danyepz

« Răspuns #473 : 09.Apr.2015, 09:07:11 p.m. »
Inca nu am vazut masina live asa ca nu pot sa imi fac o parere obiectiva dar de la inceput pot sa zic ca imi displac total jentile.
Nu am inteles inca ce este asa misto la culoarea asta gri sau la cele care au negru. Mie imi plac jantele asa cum erau ele , cromate (nu stiu daca asta e termenul corect).
Si am vazut ca trendul asta este la masinile asiatice si pe la italieni. Astea europene si-au pastrat aspectul si simplitatea.
Pe alea de la S-cross le-am vazut live si mi se par urate.
Oricand as alege jantele din poza 1 decat urateniile din poza 2.
O sa merg sa vad si masina, insa momentan nu ma grabesc. Vreau sa schimb Sx4 insa nu cred ca pana in toamna voi face vreo investitie. Atunci probabil voi avea un buget de 22.000 euro si in bugetul asta intra mai multe masini de unde pot sa imi aleg.

Fiecare cu gusturile sale....dacă e sa ma dau cu părerea lui...mie îmi plac jantele numărul 2...jantele din prima poza sunt demodate pt mine... Am avut dotz-uri la fel  prin 2000...au fost în mare verva pe prima generație de Logan.
Mie îmi plac și mașinile și jantele mai unice de aia am în garaj un Mg zr și urmează o vitara
Uitați-vă la jantele de spirit singura diferență este partea cromata,de deasupra în rest janta este același gri închis.
Legat de jantele de s cross nici mie nu îmi plac.
  • Swift 1.2 2019

Offline TVS

« Răspuns #474 : 10.Apr.2015, 02:33:30 p.m. »
Am făcut azi TD si cu un diesel si intr-adevăr diferența de cuplu este proporțională cu diferența de preț fata de benzina. In modul sport m-a băgat in scaun si eram trei persoane in mașina. Chiar daca inițial am fost un pic bulversat , alegerea mea rămâne benzina care de asemenea in modul sport se mișca super. De menționat este faptul ca doar in modul sport m-a  impresionat când intr-adevăr simți cum parca te împinge cineva din spate. Mi -a plăcut si culoarea , mașina fiind alb perlat si cu trapa . Asca ca daca nu v-ați hotărât si aveți un plus in buget , mergeți si faceți un TD si cu dieselul .
Am uitat sa va spun ca motorul este silențios , chiar foarte , nici in sprinturile făcute nu prea l-am auzit , ori mașina f bine insonorizanta .
Testul a fost la AutoNet Giulești
« Ultima Modificare: 10.Apr.2015, 02:39:09 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline cristidav

« Răspuns #475 : 10.Apr.2015, 02:42:56 p.m. »
Probabil e silentios dieselul, fiindca benzinarul pe care am facut eu TDrive era insonorizat... cam ca SX4, poate doar o mica idee mai bine :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Ty

« Răspuns #476 : 10.Apr.2015, 03:45:58 p.m. »
Si eu cand am fost in drive test cu modelul pe benzina (cel argintiu de la AutoNet) am avut senzatia ca este putin mai zgomotos decat ma asteptam. Ma refer la reprizele de accelerare.. La ralantiu intr-adevar era silention...nici nu realizam cand intra functia star/stop.
Sa fie oare modelele pe motorina mai bine insonorizate? Sau ...suntem noi putin cam pretentiosi?  :-?
« Ultima Modificare: 10.Apr.2015, 04:01:53 p.m. de Ty »

Offline cristidav

« Răspuns #477 : 10.Apr.2015, 04:58:55 p.m. »
Nu ma pot pronunta. Dar, fiind masina de serie, ma indoiesc sa fie mai bine insonorizare. Oricum, personal ador cand turatia urca la 4000+ in SX-ul meu :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #478 : 10.Apr.2015, 10:52:39 p.m. »
Dar, fiind masina de serie, ma indoiesc sa fie mai bine insonorizare.

Nu inteleg ce  vrei sa spui, in comparatie cu ce sa fie mai bine insonorizate?  :-/

Si eu cand am fost in drive test cu modelul pe benzina (cel argintiu de la AutoNet) am avut senzatia ca este putin mai zgomotos decat ma asteptam. Ma refer la reprizele de accelerare.. La ralantiu intr-adevar era silention...nici nu realizam cand intra functia star/stop.
Sa fie oare modelele pe motorina mai bine insonorizate? Sau ...suntem noi putin cam pretentiosi?  :-?

Cu siguranta exista materiale insonorizante suplimentare. Nu am studiat in detaliu solutiile constructive de la cele doua motorizari dar aceiasi impresie am trait si eu cand am condus S-Cross benzina si diesel, la relanti si viteza constanta benzinarul e mai silentios, in perioadele de accelerare parca situatia e invers. :)

Offline iamdan13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #479 : 11.Apr.2015, 05:56:41 a.m. »
cum este spatiul deasupra capului la modelele cu trapa (locurile din spate)?