0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
...am reușit să fac primul drive test cu Vitara model 2018...de pe bancheta din spate...
2. scut motor inteleg ca este din plastic? se poate achizitiona separat si montat in alta parte decat reprezentanta? am gasit ceva compatibil pe emag la jumatate din pret, din descrierea lui pare ok.
Salut,1. si pe fata e la fel. Ai grija daca vrei sa dai jos noroi uscat ca se rupe. 2. il poti monta unde vrei
Citat din: maxp din 28.Mar.2018, 06:09:12 p.m.2. scut motor inteleg ca este din plastic? se poate achizitiona separat si montat in alta parte decat reprezentanta? am gasit ceva compatibil pe emag la jumatate din pret, din descrierea lui pare ok.Scut motor aditional banuiesc ca ai gasit (si vrei sa-ti montezi) din tabla, ca din plastic este dotare standard...
... Sa inteleg ca pe spate este plastic si peste el este pus materialul fibros?Citisem tot aici pe forum legat de scut ca cineva a avut probleme ca masina nu era dotata standard cu scut metalic si i-au cerut manopera 100 lei la demontat la revizie.
Citat din: maxp din 28.Mar.2018, 08:06:22 p.m.... Sa inteleg ca pe spate este plastic si peste el este pus materialul fibros?Citisem tot aici pe forum legat de scut ca cineva a avut probleme ca masina nu era dotata standard cu scut metalic si i-au cerut manopera 100 lei la demontat la revizie. Este asa importanta compozitia materialului care iti protejeaza contraaripile?!!! (loganul nu le-a avut si nici nu le are, dar avea roata de rezerva !!) Nu-ti ia nimeni bani la revizie pt. demontarea scutului ! Poti duce scutul la dealer si ti-l monteaza ei gratis, sau ceva modic oricum, chiar daca nu e greu de montat, n-ai rampa(poate ai!).