Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339705 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1900 : 05.Mar.2018, 02:20:29 p.m. »
...am reușit să fac primul drive test cu Vitara model 2018...de pe bancheta din spate...

:-)) hai ca ai fost simpatic.
  • Suzuki Vitara S

Online enicky

« Răspuns #1901 : 05.Mar.2018, 04:18:56 p.m. »
@Tanase Sabin nu deranjezi pe nimeni, posibil sa fii primul copilot care va cere detalii in numele soferului. :) De altfel poti sa utilizezi si functia "search" cand ai neclaritati.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline maxp

« Răspuns #1902 : 28.Mar.2018, 06:09:12 p.m. »
Salutare,

nu am gasit exact unde sa postez, daca este o pb poate fi mutat mesajul.
Astept sa imi fie livrata Vitara in luna Mai, m-am trecut in topicul de recensamant, insa am niste mici intrebari la care nu am gasit neaparat un raspuns pe forum:

1. in showroom n-am vazut absolut la nici o echipare Vitara sa aiba un carenaj la rotile spate ok. imi pare un material textil/ceva fibros. nu era plastic ca la rotile fata. confirmati ? sa poate lua ca si accesoriu ?
2. scut motor inteleg ca este din plastic? se poate achizitiona separat si montat in alta parte decat reprezentanta? am gasit ceva compatibil pe emag la jumatate din pret, din descrierea lui pare ok.

Multumesc.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6

Offline ...

« Răspuns #1903 : 28.Mar.2018, 06:48:17 p.m. »
1. Materialul fibros e pus intenționat acolo, pentru a atenua zgomotul de la pietricelele, apă aruncate de roți. Unele mașini au și pe față. It's a feature, not a bug.

Offline kellogs

« Răspuns #1904 : 28.Mar.2018, 07:36:50 p.m. »
Salut,

1. si pe fata e la fel. Ai grija daca vrei sa dai jos noroi uscat ca se rupe.
2. il poti monta unde vrei
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline shpeedy

« Răspuns #1905 : 28.Mar.2018, 07:55:52 p.m. »

2. scut motor inteleg ca este din plastic? se poate achizitiona separat si montat in alta parte decat reprezentanta? am gasit ceva compatibil pe emag la jumatate din pret, din descrierea lui pare ok.

Scut motor aditional banuiesc ca ai gasit (si vrei sa-ti montezi) din tabla, ca din plastic este dotare standard... :-?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline maxp

« Răspuns #1906 : 28.Mar.2018, 08:06:22 p.m. »
Salut,

1. si pe fata e la fel. Ai grija daca vrei sa dai jos noroi uscat ca se rupe.
2. il poti monta unde vrei
In showroom pe fata era plastic. Sa inteleg ca pe spate este plastic si peste el este pus materialul fibros?

Citisem tot aici pe forum legat de scut ca cineva a avut probleme ca masina nu era dotata standard cu scut metalic si i-au cerut manopera 100 lei la demontat la revizie.
Eu vreau sa mi-l comand pana vine masina si mi-l montez singur ca sunt 4 suruburi doar

Offline maxp

« Răspuns #1907 : 28.Mar.2018, 08:07:18 p.m. »

Scut motor aditional banuiesc ca ai gasit (si vrei sa-ti montezi) din tabla, ca din plastic este dotare standard... :-?

Da, tabla, metalic. Pana si loganul din 2006 avea scut metalic :)

Online enicky

« Răspuns #1908 : 29.Mar.2018, 12:03:29 a.m. »
... Sa inteleg ca pe spate este plastic si peste el este pus materialul fibros?

Citisem tot aici pe forum legat de scut ca cineva a avut probleme ca masina nu era dotata standard cu scut metalic si i-au cerut manopera 100 lei la demontat la revizie.
   Este asa importanta compozitia materialului care iti protejeaza contraaripile?!!! (loganul nu le-a avut si nici nu le are, dar avea roata de rezerva !!)
   Nu-ti ia nimeni bani la revizie pt. demontarea scutului !
   Poti duce scutul la dealer si ti-l monteaza ei gratis, sau ceva modic oricum, chiar daca nu e greu de montat, n-ai rampa(poate ai!). :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline maxp

« Răspuns #1909 : 29.Mar.2018, 12:34:26 p.m. »
... Sa inteleg ca pe spate este plastic si peste el este pus materialul fibros?

Este asa importanta compozitia materialului care iti protejeaza contraaripile?!!! (loganul nu le-a avut si nici nu le are, dar avea roata de rezerva !!)
   Nu-ti ia nimeni bani la revizie pt. demontarea scutului !
   Poti duce scutul la dealer si ti-l monteaza ei gratis, sau ceva modic oricum, chiar daca nu e greu de montat, n-ai rampa(poate ai!). :dknw:

ma lasa rece materialul atata timp cat rezista. nu stiam ce este acel material fibros si daca mai este ceva sub el. in showroom am pus mana asa mai discret si mi-a dat senzatia ca se va face prastie de la apa/pietre. Din partea mea poate fi si vata daca rezista ....