Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 339702 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #1910 : 29.Mar.2018, 02:56:33 p.m. »
materialul ala se pune pe o gramada de masini....si are o calitate ....nu este casabil.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline maxp

« Răspuns #1911 : 29.Mar.2018, 11:06:34 p.m. »
Multumesc de info.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6

Offline shogunu65

« Răspuns #1912 : 26.Iul.2018, 09:54:53 a.m. »
salut. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? am tot cautat pe net si nu gasesc, iar reprezentantele sunt cam departe  :D

Ma intereseaza dimensiunile in cm ale portbagajului de vitara. cat e latime/lungime / inaltime. Cu capacul de la portbagaj pus.

Merci!

Offline kellogs

« Răspuns #1913 : 26.Iul.2018, 11:22:51 a.m. »
salut, is asa:

latime: 102
latime max. la buzunare: 140
adancime max (jos): 72
adancime la capac: 50
inaltime  de jos pana in dunga (sus): 72
inaltime de jos pana la capac: 42
inaltime de la capac la dunga (sus): 30

toate aproximative, masurate de la ultima tavita a portbagajului. Mai este asadar si spatiul pentru roata de rezerva.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: razordan88

Offline shogunu65

« Răspuns #1914 : 26.Iul.2018, 11:43:05 a.m. »
Merci mult!

Offline stefi0610

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Femeie
« Răspuns #1915 : 03.Aug.2018, 02:20:11 p.m. »
Buna! O intrebare la care nu prea ii gasesc raspuns!
Cu ce viteza am voie sa circul cu trapa deschisa la maxim?
Am incercat sa gasesc informatii pe internet dar si in cartea tehnica... dar fara rezultat.

Mulțumesc anticipat!
Stefania

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Offline shpeedy

« Răspuns #1916 : 03.Aug.2018, 02:30:38 p.m. »
Cred ca nu o sa gasesti o asemenea informatie ca prevedere/specificatie pe undeva...

Depinde de o multime de factori - tipul trapei, deschiderea acesteia, tipul masinii, coeficientul de aerodinamicitate al masinii etc.

Parerea mea e ca o sa-ti dai singura seama cand nu mai este placuta trapa deschisa - dupa nivelul de zgomot si curentul din interior.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline kellogs

« Răspuns #1917 : 03.Aug.2018, 03:27:58 p.m. »
Cred ca la fel cu viteza maxima pentru geamuri deschise.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Online enicky

« Răspuns #1918 : 03.Aug.2018, 06:15:30 p.m. »
    Nici nu trebuie sa cauti raspuns, pt. ca vine singur. :)
Am avut trapa pe Opel Vectra, am regretat-o apoi, acum m-am obisnuit cu lipsa ei . In oras poti sa mergi cu ea deschisa la maxim daca nu e soare puternic sau daca trapa are si un parasolar, un fel de dublura cu gaurele care te protejeaza de razele soarelui. Ar mai fi varianta sa porti o sapca sau palarie. Trapa trebuie sa mai aiba si varianta de deschidere catre spatele masinii lasand doar o fanta de cativa cm(3-5).
  In extraurban, la viteze peste 60km/h deschidera maxima provoaca un curent de aer+zgomot nu tocmai confortabil, chiar deranjant, pt. toti ocupantii masinii, deci n-o poti folosi cu deschidere maxima.
  In varianta cu deschidere tip fanta, este mai ok, zgomotul este mai mic(functie de viteza de rulare), doar se formeaza un curent de aer(nu f.mare) intre fanta de aer de la parbriz(daca este deschisa) si trapa. Daca viteza de rulare nu este mare, iar AC te deranjeaza, aceasta este o solutie pt. a evita un aer rece dar si de a se aerisi permanent habitaclul.
  Din experienta proprie la peste 120km/h zgomotul este deranjant in orice pozitie ai lasa trapa. Evident ca si deschiderea fantei o reglezi dupa dorinta.
   Trapa o dechideam maxim si iarna sa zicem, cand urci cu masina de la Sinaia la Cota 1400 si se vad muntii si brazii inzapeziti sau in zone similare, deci rulezi cu viteza mica.
    In manual nu specifica vitezele de rulare cu trapa deschisa pt. nu este nici un pericol, orice viteza ai adopta si producatorul stie ca deja dupa ce treci de 70, max.80km/h o inchizi instinctiv.
« Ultima Modificare: 03.Aug.2018, 06:25:59 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline stefi0610

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Femeie
« Răspuns #1919 : 06.Aug.2018, 03:55:31 p.m. »
Mulțumesc!
O zi buna!
    Nici nu trebuie sa cauti raspuns, pt. ca vine singur. :)
Am avut trapa pe Opel Vectra, am regretat-o apoi, acum m-am obisnuit cu lipsa ei . In oras poti sa mergi cu ea deschisa la maxim daca nu e soare puternic sau daca trapa are si un parasolar, un fel de dublura cu gaurele care te protejeaza de razele soarelui. Ar mai fi varianta sa porti o sapca sau palarie. Trapa trebuie sa mai aiba si varianta de deschidere catre spatele masinii lasand doar o fanta de cativa cm(3-5).
  In extraurban, la viteze peste 60km/h deschidera maxima provoaca un curent de aer+zgomot nu tocmai confortabil, chiar deranjant, pt. toti ocupantii masinii, deci n-o poti folosi cu deschidere maxima.
  In varianta cu deschidere tip fanta, este mai ok, zgomotul este mai mic(functie de viteza de rulare), doar se formeaza un curent de aer(nu f.mare) intre fanta de aer de la parbriz(daca este deschisa) si trapa. Daca viteza de rulare nu este mare, iar AC te deranjeaza, aceasta este o solutie pt. a evita un aer rece dar si de a se aerisi permanent habitaclul.
  Din experienta proprie la peste 120km/h zgomotul este deranjant in orice pozitie ai lasa trapa. Evident ca si deschiderea fantei o reglezi dupa dorinta.
   Trapa o dechideam maxim si iarna sa zicem, cand urci cu masina de la Sinaia la Cota 1400 si se vad muntii si brazii inzapeziti sau in zone similare, deci rulezi cu viteza mica.
    In manual nu specifica vitezele de rulare cu trapa deschisa pt. nu este nici un pericol, orice viteza ai adopta si producatorul stie ca deja dupa ce treci de 70, max.80km/h o inchizi instinctiv.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk