Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross vs. .....  (Citit de 27265 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Suzuki SX4 S-Cross vs. .....
« Răspuns #90 : 03.Feb.2015, 01:02:12 a.m. »
Astept primul comparativ cu
http://m.automarket.ro/stiri/view/?id=60229#
Si preturile raportat la QQ
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #91 : 03.Feb.2015, 10:27:21 a.m. »
Eu tot nu inteleg care este rostul acelui bot extrem de luuung(pare ok pentru plug :) )!
Unghi de atac=0, celalalt...nu are rost sa fie mentionat.
Go Terios!!!:)

Offline cristidav

« Răspuns #92 : 03.Feb.2015, 11:29:49 a.m. »
La fel cum am spus si eu referitor la Chevrolet Trax. Unghiul de atac e mai mic decat al unui Audi A8  =)) M-am speriat cand am vazut ditamai crossoverul cu botu-n pamant
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #93 : 03.Feb.2015, 11:37:40 a.m. »
Eu tot nu inteleg care este rostul acelui bot extrem de luuung(pare ok pentru plug :) )!
Unghi de atac=0, celalalt...nu are rost sa fie mentionat.
Acolo în botul ala lung, valabil la toate mașinile, sunt structuri de rezistenta ce absorb o parte și distribuie uniform forțele în cazul unui impact.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #94 : 03.Feb.2015, 12:25:30 p.m. »
Nasol pentru o astfel de masina care normal trebuie sa te ajute in teren accidentat.(varianta 4x4).
Go Terios!!!:)

Offline BXXENL

« Răspuns #95 : 03.Feb.2015, 12:37:24 p.m. »
Asta se intampla cand vrei sa mulgi o platforma... ajungi s-o lungesti ca pe-o pomana tiganeasca.

Daca ii puneau rotile in colturi in loc sa atarne motorul peste rotile din fata era de 1000 de ori mai bine, doar ca trebuia mai multa munca de proiectare de la zero. Asa, cu aceleasi blocuri lego torni "N jeguri" de masini.

O sa aibe Renault Espace V unghiuri mai bune decat cross-overul.
  • SX4 1.5
Alex

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #96 : 02.Feb.2016, 07:25:14 p.m. »
S-Cross  vs.  new Vitara

http://totalcar.hu/tesztek/2015/04/13/osszehasonlito_suzuki_scros_vitara/

din fericire doar textul e in ungureste, pozele nu   :D

Offline Marci

« Răspuns #97 : 03.Feb.2016, 10:48:39 a.m. »
Daca luam in considerare tot ce s-a scris pe forum despre cele 2 modele,(si de bine si de rau) si comparand cu scorurile date de aceasta publicatie tind sa cred ca S-Cross este parca putin mai atent lucrata. Daca luam in considerare acest aspect, al lucrului putin mai bine facut, si nu cel al lucrului frumos facut(unde Vitara castiga), atunci S-Cross pare o afacere mai buna pe termen lung. Sincer,de cate ori deschid forumul si descopar postarile colegilor despre problemele mai mari sau mai mici la New Vitara ma felicit pt. alegerea facuta. Le doresc tuturor posesorilor de Vitara cat mai putine probleme si sa se bucure de masinile lor.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

The following users thanked this post: shpeedy

Offline ecodrive

« Răspuns #98 : 03.Feb.2016, 03:22:10 p.m. »
Si eu am avut dilema S-Cross vs Vitara.
Acum dupa mai bine de 5000 de km parcursi pot spune in cunostinta de cauza, ca per ansamblu nu regret absolut deloc alegerea modelului Vitara S.

Daca e ceva ce regret, e doar plusul de confort pe bancheta din spate. Chiar si la acest aspect, nu am avut plangeri decat din partea soacra-mii :D, careia i-am promis ca pe viitor o voi transporta doar cu cealalta masina. 
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline cristidav

« Răspuns #99 : 03.Feb.2016, 07:32:06 p.m. »
soacra-mii :D, careia i-am promis ca pe viitor o voi transporta doar cu cealalta masina.

Slabut. Eu am pus-o pe a mea in spate si i-am zis ca asa e masina, exista ca varianta trenul  =))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )