Ce variante ar fi pentru marit garda la sol pana la 20 cm? Am si eu un fix cu 20 cm
. Si nu sint femeie.
Am Grand Vitara de 5 ani si asteptam cu nerabdare sa apara S-Cross pana am vazut ca are 16,5-17 cm garda la sol.
Cat de fiabile sunt aceste mariri de garda la sol? E posibil sa se piarda garantia la trenul de rulare? Trebuie schimbate amortizoarele sau sunt si variante mai ieftine?
Am primit specificatiile la Qashqai. Cred ca si ei au scazut garda, are numai 18 cm. Cred ca versiunea anterioara avea 20 cm.
Multumesc anticipat.
Pentru Grand-Vitara exista kit-uri complete de inaltare - de la
IronMan se gaseste si in Romania.
Ca masini noi cu garda la sol mai mare (22-23cm), in afara de Duster (cu 21cm), mai acceptabile ca pret (25-30k Euro) sunt disponibile pe piata Mazda CX5, SsangYong Rexton W si - asa cum a zis Lucianer - Subaru XV. Si din toamna/iarna o sa mai fie si Jeep Renegade Trailhawk (dar cu motoare 2.0 diesel sau 2.4 benzina).
Cu exceptia Jeep (si parca Land-Rover) care are lift-kit-uri agreate pentru Wrangler, la celelalte cred ca ar fi ceva probleme la garantie...
Pentru mai multe info cu privire la capacitatile offroad ale modelelor actuale, am gasit mai demult
un site rusesc care compara diferitele modele. Poate ajuta...