Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross vs. .....  (Citit de 27257 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: Suzuki SX4 S-Cross vs. .....
« Răspuns #20 : 18.Ian.2014, 12:40:03 p.m. »
Lada Niva, probabil este buna, dar nu pe asfalt.
Acum cativa ani am condus cativa km una bucata Niva ... am facut febra musculara tragand de volan, la fiecare denivelare aflai daca ai sau nu pietre la rinichi, iar la 70-80 km nu se mai putea vorbi de izolare fonica si nici cea termica nu prea mai exista.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 18.Ian.2014, 02:49:00 p.m. »
Lada Niva din trecut s-a modernizat si ea. Acum 20 ani, la Torino, erau multe Nive pe post de masina de weekend, pentru skiat. Tot acolo am vazut si un ARO Ischia, varianta de export a masinii de teren nationale.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline xim

« Răspuns #22 : 18.Ian.2014, 06:08:36 p.m. »
Lada Niva din trecut s-a modernizat si ea.

daaa... noua lada niva arata bine ...muuult mai bine :)
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline xim

« Răspuns #23 : 18.Ian.2014, 06:17:24 p.m. »

Noul Suzuki SX-4 S-Cross se lupta cu Chevrolet Trax si Nissan Qashqai pe sosea si in off-road

http://www.auto-bild.ro/teste/test-comparativ-am-testa-trei-suv-uri-de-clasa-mica-pentru-a-vedea-care-din-ele-este-cel-mai-bun-26699.html
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline Laurentiu

« Răspuns #24 : 18.Ian.2014, 06:32:43 p.m. »
Acum cativa ani am condus cativa km una bucata Niva ... am facut febra musculara tragand de volan...
Sportul nu se practica doar cu privirea stind comod in fotoliu, la caldurica si cu castile pe urechi ascultind melodia preferata.  ;) :D

:) Orice s-ar spune, masinile rusesti bat ca fiabilitate si simplitate in depanare multe marci de renume.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline xim

« Răspuns #25 : 18.Ian.2014, 06:59:37 p.m. »
Sportul nu se practica doar cu privirea stind comod in fotoliu, la caldurica si cu castile pe urechi ascultind melodia preferata.  ;) :D

1. Dragul meu vei fi surpins sa afli, ca pentru mine, sport nu inseamna trasul de volan, practic alte sporturi in care chiar transpir din greu.
2. Cat despre, sport la caldurica, iar nu m-ai nimerit, pentru mine o vacanta cu adevarat relaxanta insemna sa fiu pe partia de ski de la 9 la 17 indiferent de vreme.
1,6 SX4 GS 4x4 black

Offline coby

« Răspuns #26 : 18.Ian.2014, 07:04:20 p.m. »

2. Cat despre, sport la caldurica, iar nu m-ai nimerit, pentru mine o vacanta cu adevarat relaxanta insemna sa fiu pe partia de ski de la 9 la 17 indiferent de vreme.

La un apreski  cu bombardinio in fata ?  :-))
auto si moto

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #27 : 18.Ian.2014, 08:57:36 p.m. »
...Lada Niva, sta nasol la : fiabilitate si consum.
Acum ca au trecut anii, nu mai este un off-roader ci un Mini-Suv.
Go Terios!!!:)

Offline coby

« Răspuns #28 : 19.Ian.2014, 02:44:41 a.m. »
Lada Niva e o cazatura in general nu numai la fiabilitate si consum ; si Aro 10-4 e mai bun !
auto si moto

Offline Laurentiu

« Răspuns #29 : 19.Ian.2014, 06:17:35 p.m. »
Lada Niva e o cazatura ....
Pareri si pareri.  O "cazatura" ca aspect si comfort insa cind vezi "GIPURI" 4x4 cu grande CV-uri scoase din nisip sau mocirle, parca nu mai e ceea ce spui. Un "save cars" adevarat pt marimea si puterea ei.Ce am vazut cu ochii mei, nu-mi poate sterge nimeni din minte.  ;) :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!