Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 436076 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #550 : 11.Sep.2009, 03:25:44 p.m. »
Un recrut pleaca cu vaporul intr-o cursa lunga prin Pacific. Trece o
saptamana, trec doua, trei, o luna; nevoile trupesti sunt tot mai acute. Intr-o
zi, isi ia el inima in dinti si il intreaba pe un marinar mai vechi:
- Spune-mi, te rog, voi cum va rezolvati nevoile... stii tu...
- Uite, baiete, vezi acolo, la pupa, e un butoi. In butoi e o gaura
micuta. Te duci, ti-o vari, si ti-ai rezolvat problemele.
Se duce recrutul nostru, face cum i s-a zis si totul e minunat. Merge azi,
maine, toata saptamana, si e din ce in ce mai satisfacut. Pana cand, intr-o
buna zi, este batut pe umar si i se spune:
- Baiete, azi e randul tau sa treci in butoi.

Offline Galex

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #551 : 11.Sep.2009, 03:47:56 p.m. »
Depinde cum ti-ai imaginat padurea :D

e amuzant, dar mai trebuie aranjat pt ca in padure nu prea ai cum sa vezi in zare, nu? :dknw:

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #552 : 12.Sep.2009, 02:03:41 p.m. »
Viata in spital. Un topic genial de pe alt forum...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #553 : 12.Sep.2009, 09:20:10 p.m. »
Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul e defect, benzina nu are, motorul cu componente lipsa." Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet, pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!".

Offline Silfax

« Răspuns #554 : 13.Sep.2009, 08:33:03 a.m. »
Stiam o varianta a cestui banc, tot asa proprietarul exasperat de furtul repetat al radioului, lasa un mesaj scris pe o bucata de hartie pe bordul masinii: "Masina asta nu mai are radio". Dimineata proprietarul gaseste in locul in care fusese masina scris pe dosul bucatii lui de hartie ce o lasase pe bord: "Lasa ca o sa-i punem noi"
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline krantz

« Răspuns #555 : 13.Sep.2009, 09:31:01 a.m. »
In spiritul aceluiasi banc....
Cu ceva ani buni in urma, cand aveam o Dacie pe care nu o inchideam niciodata...primesc pe la 12 noaptea un telefon de la Politie prin care mi se cere sa cobor la masina sa o inchid. La intrebarea mea - Care este problema?....mi se raspunde ca ar trebui sa o inchid...findca am o pereche de manusi de piele in torpedou:)
La intrebarea - Ce cauta Politia la mine in masina?  insa nu am primit un raspuns coerent
« Ultima Modificare: 13.Sep.2009, 09:40:46 a.m. de krantz »
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline danker

« Răspuns #556 : 13.Sep.2009, 01:11:25 p.m. »
"Mare grija la supermarketuri!
Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice  de aproximativ 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt supermarket. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori, vineri, azi si ma duc si maine ...."
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline zooky

• Sr. Member
« Răspuns #557 : 14.Sep.2009, 09:34:27 a.m. »
VAND NEVASTA !!!!
AN FABRICATIE: 1983, Al doilea proprietar, certificat in regula, productie autohtona CULOARE:roscata, DOTARI: suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata,2 air bag-uri frontale excelente, STARE FUNCTIONARE: f. buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult) CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie) STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. PRET: negociabil, O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si unu de 5 ani. Rog seriozitate....

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #558 : 14.Sep.2009, 10:24:59 a.m. »
Importanta centurii de siguranta:

Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: cap rupt, matze pe parbriz, ochi in pomi, fara maini...In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura.. parca-i viu!

Offline zooky

• Sr. Member
« Răspuns #559 : 14.Sep.2009, 10:27:14 a.m. »