Autor Subiect: Tapiterie SX4 Special Edition  (Citit de 9232 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
Tapiterie SX4 Special Edition
« : 21.Sep.2011, 11:47:01 a.m. »
Salutare,

Am si eu o intrebare...
Luni, 29.09.2011 am cumparat un autoturism Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Special Edition de la Rossit Ploiesti (reprezentanta Suzuki Ploiesti).
Dupa ce am ajuns acasa (dupa prox 30 min), am obesrvat ca tapiteria (care acopera plafonul) este murdara in mai multe locuri (la montantii usilor din fata, in lateralele plafonierelor din fata).
Am observat de asemeni ca a fost o tentativa de curatare (tapiteria este mai tocita in locurile cu murdaria).
Am sunat la reprezentanta si am fost intrumat la service (la Poliserv care asigura service-ul si pentru Suzuki).
Am fost, (marti 20.09.2011) s-a incercat din nou curatarea, dar nu s-a reusit (din cite am inteles este o substanta folosita la lipit parbrizul, care de la soare s-a topit .... bla bla bla... ).
Nu am inteles faza cu topitul pentru ca nu este pata (sa curga dispre parbriz, sa ajunga in interiorul tapiterie si apoi in exterior, adica in interiorul masinii)
Am fost intrumat la reprexentanta.
La reprezentanta, mi-a spus (este o doamna director acra....) ca aste este, am semnat contractul, am platit, nu am fost obligat sa cumpart masina, ca vina este a mea deoarece nu am vazut inainte, ca ea vinde masini de 20 de ani etc
I-am spus ca beneficiez de garantie si sa-mi rezolve problema.
A spus ca ea nu are nicio vina , ca aste este...ca nu avem ce vorbi.
M-am uitat si la celelate masini care erau in showroom si aveau aceleasi defecte (in cantitate mai mica).... DECI ATENTIE....
ATENTIE SI LA OGLINZILE INCALZITE ... incalzita este doar cea de pe stinga

Din cite stiam, este posibila returnarea in 48 de ore fara nici o explicatie (desi am motivul enumerat mai sus).
Stie cineva mai multe???
Dna director nu o sa ma primesca in curte cu masina, sa semneze de primire etc

Cel mai mult ma intereseaza daca a mai avut cineva aceasta problema, cu ce substante a incercat, daca a reusit?
Sugestii?

Multumesc anticipat

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
Re: Tapiterie SX4 Special Edition
« Răspuns #1 : 21.Sep.2011, 12:04:58 p.m. »
Sunt interesat de manualul utilizatorului si manualul de service pentru masina din semnatura

Multumesc anticipat

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 21.Sep.2011, 12:18:38 p.m. »
imi pare rau sa aud ce ai patit. ai avut parte de niste vanzatori tepari :(
are si ea dreptate ca ai semnat ai platit.. probabil ti-au dat o reducere pentru asta, dar nu ti-au si zis de ce iti dau reducerea.

ultima sansa OPC.
ori iti schimba tapiteria ori ii obligi sa iti mai dea ceva accesorii ca sa ii lasi in pace

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 21.Sep.2011, 12:32:50 p.m. »
Nu am primit nimic, nicio reducere.
Am incercat, dar nu am primit nimic (nici macar o reducere la service)
Ba da ... am primit suport numere gratuit...un fel de a spune pentru ca sunt inscriptionate Rossit cu nr de tel... deci tot eu le fac recflama...cred ca le dau jos...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 21.Sep.2011, 12:34:46 p.m. »
Nici manualul de utilizare nu ti l-au dat ? Eu l-am primit odata cu masina, in limba romana.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 21.Sep.2011, 12:36:28 p.m. »
... sunt inscriptionate Rossit cu nr de tel... deci tot eu le fac recflama...cred ca le dau jos...

Le faci reclama negativa in fata magazinului daca nu rezolvi cu OPCul; te postezi pe teren public in fata magazinului si le faci "RECLAMA" la felul cum isi servesc clientii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #6 : 21.Sep.2011, 12:59:25 p.m. »
ATENTIE SI LA OGLINZILE INCALZITE ... incalzita este doar cea de pe stinga
Eu stiu ca ambele oglinzi sunt incalzite, sa ma contrazica cineva daca ma insel. Grija sa nu ai tu o problema.
Cat despre restul intamplarii - la atitudinea pe care a avut-o managera respectiva, ma mir ca nu ti-a zis ca ai patat tu tapiteria. Poate rezolvi ceva cu OPCul.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 21.Sep.2011, 01:46:39 p.m. »
Mi-au dat manualul de utilizare, dar il doresc in format electronic (scuze am uitat sa specific)
Si manualul de reparatiii tot in format electronic daca se poate
vreau sa ma uit sa vad daca este greu/coplicat de schimbat tapiteria plafonului

Domnul care mi-a facut livrarea masinii, mi-a facut si un mic instructaj si mi-a spus ca este incalzita doar oglinda de pe stinga.
Cind am auzit, i-am spus ca in oferta facuta scrie ca sunt oglinzile incalzite (si ca eu inteleg ca sunt amindoua), dar a confirmat ca este valabil ce a spus el.
M-am uit in manual si scrie ca oglinda incalzita are lipit semnul distinctiv.
Acest semn distinctiv il am doar pe oglinda din stinga

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 21.Sep.2011, 01:55:17 p.m. »
Eu mi-am rupt oglinda din dreapta si am inlocuit-o cu una noua la service-ul dealerului. Ea nu are semnul distintiv de oglinda incalzita, dar se incalzeste.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #9 : 21.Sep.2011, 01:59:12 p.m. »
@dr_apostol, cred ca cel mai bine o sa vezi la iarna daca sunt ambele incalzite sau nu. ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x