Salutare,
Am si eu o intrebare...
Luni, 29.09.2011 am cumparat un autoturism Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Special Edition de la Rossit Ploiesti (reprezentanta Suzuki Ploiesti).
Dupa ce am ajuns acasa (dupa prox 30 min), am obesrvat ca tapiteria (care acopera plafonul) este murdara in mai multe locuri (la montantii usilor din fata, in lateralele plafonierelor din fata).
Am observat de asemeni ca a fost o tentativa de curatare (tapiteria este mai tocita in locurile cu murdaria).
Am sunat la reprezentanta si am fost intrumat la service (la Poliserv care asigura service-ul si pentru Suzuki).
Am fost, (marti 20.09.2011) s-a incercat din nou curatarea, dar nu s-a reusit (din cite am inteles este o substanta folosita la lipit parbrizul, care de la soare s-a topit .... bla bla bla... ).
Nu am inteles faza cu topitul pentru ca nu este pata (sa curga dispre parbriz, sa ajunga in interiorul tapiterie si apoi in exterior, adica in interiorul masinii)
Am fost intrumat la reprexentanta.
La reprezentanta, mi-a spus (este o doamna director acra....) ca aste este, am semnat contractul, am platit, nu am fost obligat sa cumpart masina, ca vina este a mea deoarece nu am vazut inainte, ca ea vinde masini de 20 de ani etc
I-am spus ca beneficiez de garantie si sa-mi rezolve problema.
A spus ca ea nu are nicio vina , ca aste este...ca nu avem ce vorbi.
M-am uitat si la celelate masini care erau in showroom si aveau aceleasi defecte (in cantitate mai mica).... DECI ATENTIE....
ATENTIE SI LA OGLINZILE INCALZITE ... incalzita este doar cea de pe stinga
Din cite stiam, este posibila returnarea in 48 de ore fara nici o explicatie (desi am motivul enumerat mai sus).
Stie cineva mai multe???
Dna director nu o sa ma primesca in curte cu masina, sa semneze de primire etc
Cel mai mult ma intereseaza daca a mai avut cineva aceasta problema, cu ce substante a incercat, daca a reusit?
Sugestii?
Multumesc anticipat