Autor Subiect: Tapiterie SX4 Special Edition  (Citit de 9227 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: Tapiterie SX4 Special Edition
« Răspuns #20 : 21.Sep.2011, 10:47:40 p.m. »
domnul de la livrare este un incompetent - lucru care nu ma mira!
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline ASZ

« Răspuns #21 : 22.Sep.2011, 10:53:39 a.m. »
Sincer, nici pe mine nu ma mira, se pare ca incompetenta este la ea acasa in domeniul vanzarilor (si nu ma refer doar la masini, ci am vazut tot felul de asa zis vanzatori .. nu doar agenti ... care nu stiau decat superficial catesceva despre produsele de IT, electronice, cosmetice, mat. de constructii, etc. pe care le vindeau/puneau in functiune).

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #22 : 22.Sep.2011, 11:04:22 a.m. »
Daca mai ajungi pe la reprezentanta, da-i si lu' nenea ala peste ochi, sa stie data viitoare ca aceasta masina are ambele olginzi incalzite. :-j Poate ofera informatii corecte de acum incolo...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline macmat

« Răspuns #23 : 22.Sep.2011, 05:57:11 p.m. »
Mai bine sa nu afle "nenea vinzatorul" ca are ambele oglinzi cu incalzire fiindca ar putea sa ridice pretu' masinii......... >:)

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #24 : 25.Sep.2011, 09:45:53 a.m. »
Am fost si la o firma de detailing auto din Bucuresti si tot nu iesit.

Cum a trecut controlul calitatii aceasta masina....sau poate nu l-a trecut...cine stie....
Daca l-a trecut chiar sint curios cu ce calificativ...

Offline Laurentiu

« Răspuns #25 : 25.Sep.2011, 10:59:22 a.m. »
Dupa ce am ajuns acasa (dupa prox 30 min), am obesrvat ca tapiteria (care acopera plafonul) este murdara in mai multe locuri (la montantii usilor din fata, in lateralele plafonierelor din fata).
Am fost si la o firma de detailing auto din Bucuresti si tot nu iesit.
Banuiesc ca a iesit prin tapiterie solutia cu care a fost lipita.
Mergi la firma unde ai garantie si sa-ti monteze peste ce ai acum, o tapiterie noua. Asa o mai si insonorizezi putin.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #26 : 25.Sep.2011, 03:10:44 p.m. »
   Am si eu aceeasi problema cu tapiteria plafonului tot la o masina luata de la Ploiesti. Chiar ma intrebam care o fi cauza. Am fost odata la service-ul pomenit si mi s-a spus sa trec altadata sa-mi curete acolo. Chiar sunt curios care este intr-adevar cauza"Dr.Apostol". Va rog sa ne tineti la curent! Multumesc!
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #27 : 26.Sep.2011, 07:02:30 p.m. »
 Revin. Mi s-a spus azi la service ca "de vina"ar fi un mastic care se da mai gros in zona parbrizului contra coroziunii si care, de la caldura, se topeste si penetreaza plusul lipit pe plafon. O fi adevarat? Ce credeti? Merci! :-?

Offline bogogica

« Răspuns #28 : 26.Sep.2011, 08:35:33 p.m. »
Imposibil sa fie adevarat. Asta este cea mai aberanta scuza.
Daca ar fi asa, toate suzele, sau de ce nu si multe alte masini de la alti producatori, a avea acest "defect" mai devreme sau mai tarziu.

Iti spun sigur ca tabla nu se "unge" cu absolut nici un mastic din fabrica. Pentru a putea vedea cu ochii tai scoate din soclu lampa centrala dintre parasolarele pasagerilor fata (cea cu lumini dedicate soferului isi pasagerului din dreapta). Tragi de rama de plastic a lampii dinspre partea din interior in jos. Are 2 cleme de tabla otelita care o vor elibera.  O sa vezi tabla plafonului dedesubt, iar daca folosesti o lanterna, sau chiar lumina data de ea o sa poti vedea tabla pana la parbriz. Poti chiar "cracana" usor tapiseria plafonului sa ai vizibilitate mai buna.
« Ultima Modificare: 26.Sep.2011, 08:39:30 p.m. de bogogica »

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #29 : 26.Sep.2011, 09:50:26 p.m. »
 Atunci ce ar putea fi? M-am dus si in showroom si m-am uitat la vreo doua SX4 noi. Aveau aceeasi problema, mai mult sau mai putin. Am trimis mesaj si la contact@suzuki.ro. Dar nu mi-au raspuns pana acum. acesta era contactul trecut pe site la Suzuki-Romania.

Off-topic: Thank you for"jr.member"
« Ultima Modificare: 26.Sep.2011, 09:58:10 p.m. de vali22 »