Autor Subiect: Tapiterie SX4 Special Edition  (Citit de 9230 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
Re: Tapiterie SX4 Special Edition
« Răspuns #10 : 21.Sep.2011, 02:02:56 p.m. »
Da, o sa vad la iarna

Offline miocrl

« Răspuns #11 : 21.Sep.2011, 02:09:03 p.m. »
poti sa vezi si acum. dai drumul la incalzirea aia si incerci sa aburesti(cu gura) pe rand oglinzile. o sa vezi ca in mijloc nu le poti aburi ci doar pe laterale. eu sunt mai mult ca sigur ca ambele sunt incalzite.

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #12 : 21.Sep.2011, 02:17:14 p.m. »
Cel mai mult ma deranjeaza atitudinea doamnei director (scris cu litere mici, "asa, sa nu existe confuzii")
si raspunsul primit "asa are/face toate"
Incearca sa te prosteasca pe fata, nu au nicio treaba....si in perioada asta in care au scazut vinzarile la masini....

Offline M_TM

« Răspuns #13 : 21.Sep.2011, 02:22:30 p.m. »
...fiecare dintre noi avem impresia ca meritam mai mult dar,meritam doar atat cat am stiut negocia...
..a o chestie generala,fara nici o aluzie ..ce vreau sa spun de fapt e ca tebuie avuta FFF multa atentie cu specia asta de indivizi..care vand masini de  20 de ani si care sunt multumiti doar cand reusesc sa te fraiereasca de  un leu macar si dupa care ,in discutia cu seful,afiseaza zambetul clasic si specific al PIC* -istilor si incep sa spuna cat de buni sunt ei si cat de fraieri sunt restul...
Cum nu cumparam in fiecare zi masini noi,ar fi bine ca oferta pe care o solicitam  sa fie SCRISA si cat mai DETAILATA..
Oricum,nu prea se tin de ce ofera si aici poate interveni NEGOCIATORUL din noi si putem obtine discounturi sau alte dotari pe care nu le speram...
Adevarul e ca entuziasmul si bucuria din momentul cumpararii unui obiect de valoare ne reduce substantial  ATENTIA.
E o chestie pe care Ei o stiu si profita din plin.
Parerea mea..NU-I IERTA !!!  :baston:

* pup in c****

LE.
Cred ca ar fi topic util....
« Ultima Modificare: 21.Sep.2011, 02:26:27 p.m. de M_TM »

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 21.Sep.2011, 02:24:41 p.m. »
o sa fac testul (sa aburesc cu gura) in seara asta
buna idee, nu m-am gindit... multumesc de info
va tin la curent

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
« Răspuns #15 : 21.Sep.2011, 02:28:44 p.m. »
@dr_apostol: daca sunt incalzite oglinzile poti pune mana, degetul pe ele si vei simti cald, chiar foarte cald pe oglinzi. Eu la Jimny luat SH vanzatorul nu mi-a spus ca are oglinzile incalzite, ci doar electrice. Mi-am dat seama dupa vreo 5 luni cand din greseala curatam gheata de pe geamuri (avind luneta data pe dezaburire) si am atins oglinda. M-a fript, la propriu. Si m-am si bucurat in acelasi timp...
Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 21.Sep.2011, 02:29:16 p.m. »
Domnul care mi-a facut livrarea masinii, mi-a facut si un mic instructaj si mi-a spus ca este incalzita doar oglinda de pe stinga.
Domnul cu livrarea, cred ca nici el nu prea stie ce vinde.

L.E.
o sa fac testul (sa aburesc cu gura) in seara asta
Poti face testul si udind din abundenta oglinzile.
« Ultima Modificare: 21.Sep.2011, 02:31:58 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #17 : 21.Sep.2011, 03:57:24 p.m. »
Am vorbit cu seful de service de la Poliserv Ploiesti (fac si service-ul pentru Suzuki) si mi-a zis ca incearca sa-mi schimbe tapiteria plafonului pe garantie.
O sa vorbeasca la Suzuki Romania.
Nu mi-a promis, dar mi-a dat de inteles ca sunt sanse de reusita.
Sa vedem....a zis orbul....

Offline bogogica

« Răspuns #18 : 21.Sep.2011, 04:08:03 p.m. »
Mult succes cu schimbatul plafonului pe garantie. Cere sa iti verifice/schimbe si oglinda din partea dreapta ca este obligatoriu ca si aceasta sa fie incalzita.
Cat despre semn, nimeni nu il are prezent si pe partea pasagerului, el este doar pe oglinda soferului, zic eu, pentru a fi usor de recunoscut, de colationat cu butonul din consola care este responsabil cu activarea/dezactivarea dezaburirii, in speta butonul de degivrare fata.

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 21.Sep.2011, 08:39:33 p.m. »
Am testat, oglinzile sint incalzite (si cea de pe partea stinga si cea de pe partea dreapta)
Am fost dus in eroare de domnul de la livrare (care mi-a spus ca este incalzita doar cea de pe partea stinga) si de semnul distinctiv care este afisat doar pe oglinda din stinga.