Autor Subiect: Tapiterie SX4 Special Edition  (Citit de 9228 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
Re: Tapiterie SX4 Special Edition
« Răspuns #30 : 26.Sep.2011, 10:02:58 p.m. »
Eu am avut probleme cu incalzirea oglinzilor.Sunt niste prosti cei care spun asa ceva.Si eu am primit acelasi raspuns atunci.M-a bufnit rasul si i-am pus sa le demonteze pentru a se convinge.
Amandoua oglinzi au incalzire doar ca numai pe stanga are semn.Cele care au venit pe garantie, pe dreapta are semn doar .Daca reglezi oglinda la maxim spre exterior ai sa vezi ca ambele au fire prinse de oglinda. :-))

Offline bogogica

« Răspuns #31 : 26.Sep.2011, 10:30:18 p.m. »
Sincer nu stiu, dar este imposibil sa fie o chestie stiuta oficial si acceptata de producator. Daca zici sa ai observat aceeasi problema in diverse stadii si la alte suze din showroom este posibil ca sa fie o problema aparuta la un lot intreg. De altfel, cine vinde masini, pardon, ceva (orice bun de consum) cu un asemenea defect pe linia de asamblare?
Sa nu uitam ca SX4 este la cea de a 2-a versiune, deci o astfel de scapare trebuia sa se fi evidentiat la modelul anterior si acum sa fie remediata. Daca intrebam colegii ce au suze anterioare acestui facelift o sa vezi ca nu exista probleme cu corodarea tablei, cu atat mai mult in "zona parbrizului" sa zici ca au avut probleme si solutia gasita a fost acest mastic.

Revenind la postarea mea anterioara, eu chiar am umblat sub copertina plafonului (am tras fire pe acolo) si iti garantez ca a mea este degresata, uscata si curata, fara urme de mastic sau alte substante.
Daca ignoram valoare bunului (~15.000 euro) nu sunt aplicabile aceleasi legi de protectie a consumatorului? Da-te tare la ei. Renunta la produs si ia-ti banii inapoi. Ulterior poti merge la orice alt dealer care nu are problemele acestea la lotul sau de masini si iti iei alta suza curata.
P.S. la Valcea aveau unele in showroom cu oglinzile rabatabile electric si cu semnalizare incorporata.

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #32 : 27.Sep.2011, 11:35:55 a.m. »
Nici eu nu cred in povestea cu surplusul de mastic (am argumentat intr-un post anterior).
Rog colegii care ajung prin alte showroom-uri (in afara de cel din Ploiesti) sa se uite si sa ne informeze daca exista aceasta problema si acolo.

@vali22 cum s-a comportat cu tine dna director ?
tot cu faze de genul: nu ma intereseaza, nu este problema mea, nu te-am pus eu sa cumperi masina...cum a fost la mine?
si eu ma gindeam sa scriu la Suzuki Romania...cred ca nu stiu ce se intimpla la Ploiesti (incompetenta+tratadrea clientului in ultimul hal)
astept cu nerabdare raspunsul celor de la Suzuki Romania in cazul tau.
vrei sa ne intilnim si sa mergem la ei? (pe principiul unde-s multi puterea creste...)

Cred ca la masini este ca si la cartofi (un fel de a spune).
Dupa ce se face controlul calitatii, se dau calificative (calitatea1, calitatea2 etc)
Cind te duci la supermarket sa cumperi cartofi scrie si calitatea, in schimb la masini nu scrie nimic (eu nu am vazut nimic in acest sens...se considera toate calitatea 1?)
Fabrica stie ce probleme are fiecare masina si le expediaza in functie de asta la reprezentante (masinile fara defecte in Europa de vest, masinile cu defecte in Europa de est).
Unle reprezentante din Europa de est accepta masini cu probleme pentru ca au discounturi mari si le vind ca masini fara defecte.
Daca clientul nu observa sau accepta situatia (dupa ce-ti spun povesti de adormit copiii) s-au scos, directorii de reprezentata sunt apreciati etc
Daca clientul observa si nu accepta situatia incep discutiile, minciunile, tergiversarile, pina cind clientul se plictiseste, nu-i mai arde de nimic si o lasa balta ... si tot in cistig ies (pe termen scurt, pe termen lung nici nu-i intereseaza si nici nu-si pun problema)
Dupa toate astea se mai dau si mari, ai vazut ce tare sint, cum "l-am facut din vorbe" sau alte expresii de genul asta.
Parerea mea....

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #33 : 27.Sep.2011, 03:19:14 p.m. »
   Raspunsul de la Suzuki-Romania:
"Stimate Domn,

Va recomandam sa mergeti la service-ul Rossit Ploiesti pentru a va inlocui plafonul textil al masinii Dumneavoastra. Va rugam sa nu incercati spalarea plafonului, acesta va fi inlocuit in garantie.

Cu stima,
Best regards,
Dragos Iancu

Suzuki-Romania"

Am vorbit dupa aceea si telefonic cu dl.Iancu. L-am intrebat care este totusi cauza? Raspuns(citez din memorie): "Intre plafonul de tabla si materialul textil este un material gen MDF,PFL,ma rog. Pe acesta este lipit CU UN CLEI un material textil destul de subtire. Probabil ca robotul a lasat mai mult astfel de clei in anumite locuri care a trecut prin acel material textil. Nu va recomandam sa curatati cu diluant intrucat deteriorati materialul textil".
     Intrebarea mea:"Evolueaza,se topeste?
     Raspuns:"NU.Daca nu ma credeti intepati cu un ac si o sa va convingeti ca e tare"
     Concluzie personala: Suzuki-Romania stie de problema, tocmai de aceea mi s-a spus ca-l pot schimba pe garantie.
      Am mers apoi la service unde un sef de service care cu mine s-a purtat foarte amabil si politicos
mi-a spus ca daca ma hotarasc a-l schimb sa-i comunic pentru a comanda reperul.
      Asa ca ma mai gandesc! De ce ma mai gandesc? 1. Intrucat mi-e teama sa nu "pic din lac in putz". Nu stiu daca baietzii din service o sa-mi fixeze noul plafon ca in fabrica si sa nu cumva sa inceapa sa aiba "greierasi". 2. Daca, in spiritul rigurozitatzii balcanice de care dau dovada majoritatea celor de prin service-uri, din greseala, pune vreunul mana murdara de alte"smacuri"si-mi pateaza noul plafon. Pe care iar o sa-l schimb....si tot asa...
      Oricum va rog sa fiti amabili si sa-mi dati un sfat practic: CE SA FAC?
      Multumesc frumos!
« Ultima Modificare: 27.Sep.2011, 03:33:23 p.m. de vali22 »
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline LTD

« Răspuns #34 : 27.Sep.2011, 03:36:54 p.m. »
de schimbat se schimba doar tapiteria de pe plafon nu si tabla... asa ca nu cred ca au de unde sa apara greierasii...
le spui de la inceput ca daca sint urme de murdarie nu ridici masina si vor fi nevoiti sa schimbe din nou reperul...
parerea mea...
eu as schimba tapiteria pe garantie... clar...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline dr_apostol

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #35 : 27.Sep.2011, 03:56:29 p.m. »
@vali22 tu ai cumparat masina la inceputul anului 2011, iar eu in septembrie 2011 si avem aceeasi problema
diferenta de cel putin 6 luni...aceeasi problema...

nu are nimeni un manual de reaparatii sa vad cit de complicata este lucrarea cu schimbatul tapiterie plafonului
sa vad daca ma las pe mina celor de la Poliserv (care nu au o reputatie tocmai buna)

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #36 : 27.Sep.2011, 04:04:58 p.m. »
   Aveti dreptate. De ce sunt astfel de probleme numai la Ploiesti? As fi curios daca si altii, din alte zone au aceleasi probleme?  Sau poate ca nici nu au observat. Poate se vor uita acum.Poate suntem noi prea "tipicari". Stiu eu! :-? :-/

Offline LTD

« Răspuns #37 : 27.Sep.2011, 04:37:51 p.m. »
inlocuirea pe garantie nu e obligatoriu de facut la dealerul de unde ati luat masina
. faceti un drum la rm vilcea la marshal - lucreaza bine, trateaza bine si clientul si masina.
sau in alta parte

подписи для форумов

Offline vali22

• Hero Member
« Răspuns #38 : 27.Sep.2011, 04:56:58 p.m. »
    As fi curios daca si altii, din alte zone au aceleasi probleme?  Sau poate ca nici nu au observat. Poate se vor uita acum. :-? :-/
    Multumesc LTD. O sa ma gandesc serios la asta! Poate imi puteti da vreun telefon de contact al firmei! Pentru o eventuala programare.
« Ultima Modificare: 27.Sep.2011, 04:58:53 p.m. de vali22 »

Offline LTD

« Răspuns #39 : 27.Sep.2011, 05:03:52 p.m. »
marshal - rm vilcea - 0350.405.977

подписи для форумов