Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82101 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Dupa un drum lung, de vreo doua zile, am ajuns si noi aseara acasa.  :)  Oricat de multe si de frumoase vor fi pozele sau povestirile, nu vor putea exprima decat o mica parte din frumusetea momentelor petrecute impreuna la aceasta intalnire. Au trecut doi ani de forum si nu pot decat sa ma bucur de ce vad, o comunitate de oameni pe care ii uneste pasiunea pentru masina lor dar si bucuria de a se intalni si a petrece clipe placute impreuna. Noi ne-am simtit excelent la aceasta intalnire, dupa parerea mea cea mai reusita intalnire a SuzukiClub Romania de pana acum, si pentru aceasta vrem sa va multumim tuturor celor prezenti si cu precadere celor ce s-au ocupat cu organizarea ei.  Multumim frumos! Si mai vrem si altele.   :D

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
Frumoase poze Whizzy! Ca de obicei.
Pe mine m-a cam lasat aparatul, e timpul sa-mi iau unul nou, pana la urmatoarea intalnire sper sa reusesc.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
mersi :)

deci in filmuletul pus de forte vad si eu de ce era asa de mare panica =))

dar din start daca observati in filmulet forte isi pune mainile in cap .. eu cand am dat play si l-am vazut asa credeam ca deja a dat masina peste mine =))

interesant a fost ca am schimbat tricoul si pe asta scria "norocul te urmareste" sau ceva de genul asta :D

se pare ca m-a cam urmarit ... pare destul de aproape in filmulet   #:-S

eu nu m-am speriat si nici nu am fost speriat atunci .. dar cred ca saracul pitzy .. mai ales ca a calcat si jalonul ala ... cand se uita la mine era verde  :-*

LE: bay SGD-ule cum sa razi in halul ala ? :)
« Ultima Modificare: 28.Sep.2010, 10:38:09 p.m. de whizzy »

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
Re: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta
« Răspuns #623 : 28.Sep.2010, 10:44:41 p.m. »
@whizzy: frate, super poveste cea insotita de poze; cu rasu', poti spune ca am reactionat cat se pare de "sincer" =)) , asta bineinteles, dupa ce mi-am dat seama ca nu ar fi niciun pericol. Ce e drept, foarte mare diferenta intre ce s-a vazut din locul in care te aflai si ce se vede pe camera.

Sa imi dau si eu cu parerea in mod public: foarte reusita intalnirea si ar mai fi mers cateva zile! Dar nu-i nimic, ca urmeaza intalnirea de iarna ;)

Offline Forte

Whizzy dupa ultimul post lung si frumos ... ne bucuram ca ai avut o zi norocoasa!

Offline AndreeaT

@wizzy: un mic detaliu Puchenii Mosneni!
Supeeer poze,am ras!dar nu l-am intrecut pe SGD (Gabi) in filmulet :-))
@Forte: f tare lucrat filmuletul :good:
« Ultima Modificare: 29.Sep.2010, 02:25:52 a.m. de AndreeaT »

Offline adrian_r5

deci dupa ce "au vazut baietii" ce are masina @AndreeaT

Si ce buba avea masina ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Forte

Si ce buba avea masina ?

N-a vrut sa mearga in weekend! S-a odihnit! =))
Ai fost cu ea in service, care-i diagnosticul?!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
@adrian asta era ironia .. ca din cati eram acolo nimeni nu s-a priceput =))

@Forte: ce nume ai gasit si tu la filmulet =)) "pitzy pe whizzy ... " :-))

@andreea ... tot pe acolo :P

Offline Forte

Am schimbat politica de sharing a filmului din PUBLIC in UNLISTED, adica se poate vedea doar daca ai link-ul direct, nu si in search-ul de la Youtube!