Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82123 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Felicitari tuturor participantilor si in special organizatorilor pentru eforturile depuse.
A fost o intalnire reusita  :happy:.
Noi am prins la intoarcere ploaie torentiala si apoi ceata cam 1,5-2 ore, pe portiunea Brasov - Cheia.

Offline unde

Pana la urma am ajuns pe la 8.. 8 si ceva (fix) in pucheni (mari sau mici..nu mai stiu) unde am ajutat-o pe andreeat sa resusciteze masina.

Sa o reusuciteze?  :-O
 Dar ce a patit?... Masina adica...
 Daca aveati statii CB la voi puteati sa aflati din timp ca e aglomerat pe DN1 si DN1a si puteati sa va intoarceti prin Tirgoviste, cu mentiunea ca drumul e rupt in zona Cimpulung pe linga fabrica de ciment.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline AndreeaT

Sa o reusuciteze?  :-O
 Dar ce a patit?... Masina adica...

S-a intimidat!! Nici nu stiu exact sa spun ce are,dupa ce scriu aici fug la Autonet sa imi dea un verdict.
Multumesc in primul rand  :-)) doamnei Dora, care nu numai ca mi-a cazat masina 2 nopti ,dar a si telefonat sa ma intrebe daca am reusit sa ajung acasa...impresionant!

Multumesc organizatorilor, tuturor suzukistilor, wizzy, echipei de la concursul de fotografie, trupei de karaoke, lui Forte si frumosului cuplu bilciu&geo! >:D<

Sutee de multumiri tuturor, a fost de o mie de ori mai frumos decat ma asteptam!!

Pentru mine a fost MEMORABIL, un inceput superb pentru o prietenie si mai superba!

:x Club Suzuki Romania :x

Offline LTD

Buna dimineata somnorosilor! 
care somnorosi? la 7,50 l-am debarcat pe Teo la scoala si acum m-am intors dintr-o sedinta...
un weekend de exceptie... greu de exprimat in cuvinte... trebuie sa fii acolo, sa vezi cu ochii tai (desi au fost momente in care n-am vazut nimic, noroc de copilot si de statie ;)), sa simti totul de la un capat la altul...  :cheers: super organizare  :clap:  :clap: , super gasca de suzukisti...  :prty:  :prty: nota 10 e mica, tre sa marim scala de valori...
Danes - Brasov mai mult de jumatate ploaie, pe centura l-am pierdut pe danutz_c  :(
Centura Brasov (15:14) - Cheia - Bucuresti (Casa Presei 18:18) 3 ore si 4 minute (mers o bucata buna in coloana + 2  :-t )... 2 reprize de ploaie torentiala, in rest ploaie normala :D
astept intilnirea de iarna  :dream:
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline nautilus

A fost o intalnire foarte reusita, super petrecere, super organizare n-am cuvinte.....dar am cateva poze

« Ultima Modificare: 27.Sep.2010, 11:32:15 a.m. de Leutz »
  • SX4 S-Cross 1.4 AllGrip 6MT SPIRIT 2022 / Jimny 2003 / Jimny 2006

Offline nautilus

:)

« Ultima Modificare: 27.Sep.2010, 11:39:49 a.m. de Leutz »
  • SX4 S-Cross 1.4 AllGrip 6MT SPIRIT 2022 / Jimny 2003 / Jimny 2006

Offline hubbabubba

Au ajuns si ultimii suzukisti in Bucuresti. Ceva ceata pana la Brasov in conditiile in care somnul ni se scurgea printre gene inca (mai ales unora  :D), in rest, totul exceptional! Multumesc Cristi, Ana, Cristina pt organizare (felicitari multe multe multe :clap:) si tuturor pentru participare & atmosfera! Sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire!  >:D<
What goes around comes around ...

Offline danutzc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
  • Gen: Bărbat
EXCELENT!!!!!!!!!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Si ceva poze de la mine.Fara modificari (ca nu ma pricep :D).

2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline B100UKA

care somnorosi? la 7,50 l-am debarcat pe Teo la scoala si acum m-am intors dintr-o sedinta...
un weekend de exceptie... greu de exprimat in cuvinte... trebuie sa fii acolo, sa vezi cu ochii tai (desi au fost momente in care n-am vazut nimic, noroc de copilot si de statie ;)), sa simti totul de la un capat la altul...  :cheers: super organizare  :clap:  :clap: , super gasca de suzukisti...  :prty:  :prty: nota 10 e mica, tre sa marim scala de valori...
Danes - Brasov mai mult de jumatate ploaie, pe centura l-am pierdut pe danutz_c  :(
Centura Brasov (15:14) - Cheia - Bucuresti (Casa Presei 18:18) 3 ore si 4 minute (mers o bucata buna in coloana + 2  :-t )... 2 reprize de ploaie torentiala, in rest ploaie normala :D
astept intilnirea de iarna  :dream:

ma refeream la cei ce au ramas sa se odihneasca, cu plecarea astazi

bilciu ....stii vorba aia..."ti-am zi eu!!! "?? la noi a fost mai cu poticneli , mai cu multe curbe...dar am mers, apropo, habar n-am unde or fi disparut TIR urile, nu stiu daca am vazut vreunul :D

danutz_c, nu stiu unde ai disparut dupa intrarea in Brasov, da-ne de stire
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子