Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 79998 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline SuzukiClub

Usor, usor ne-am apropiat de primul anisor. In cinstea primului AN merita sa ne strangam cu totii si sa ciocnim un pahar de sampanie pentru SuzukiClub. Unde facem asta? Intr-un loc accesibil atat celor cu masini 4x4 cat si celor cu masini sport.
Programul aniversarii de 1 an:
VINERI... Foc de tabara, chat&drinks ...
SAMBATA... Mic dejun, Siesta, Plimbare prin imprejurimi, Paintball, Pranz, Program de voie, BBQ, chat & drinks ...TORT SUZUKI CLUB & SAMPANIE, Karaoke night ...DUMINICA...
Suna cunoscut ? Da, s-a petrecut anul trecut in septembrie. Cu mare bucurie si in mijlocul unei familii iubitoare i s-a luat motzul bebelui Suzuki-Club Romania.
CUM A FOST ??? CAM ASA:
- Intalnirea pentru aniversarea unui an de viata suzuki-club romania, a fost o reusita, cred ca trebuie sa le multumim celor care s-au ocupat de organizarea ei, Cristyy in primul rand si altii entuziasti de toata isprava, membrii sau simpatizanti, de fapt un grup de prieteni care se numeste generic suzuki-club.ro , evident si sponsorilor care au facut posibil, ca diversele activitati si premiile sa intregeasca distractia generala.  :clap:  :good:
Da, ASA A FOST:

Ei bine usor, usor ...Ne-am apropiat de-al doilea anisor....
Si a venit timpul sa-i ascundem definitiv si irevocabil suzeta. Copilul creste mare si voinic ... si se vrea sarbatorit cum se cuvine.
Va invitam deci la a doua intalnire aniversara a comunitatii Suzuki din Romania, de aceasta data in judetul Mures, zona Sighisoara, intr-o incercare de a integra istoria scurta dar frumoasa a clubului nostru in lunga si zbuciumata istorie a cetatii medievale transilvanene ...

Detalii cazare:
Cazare: Hotel Denis
Numar camere disponibile: 31 camere duble, 2 camere single (daca numarul de camere se dovedeste a fi insuficient vom mai rezerva o vila in DANES)
Pret cazare 24-26.09.2010: 155lei/persoana. Include:
- 2 nopti cazare
- 2x mic dejun
- 1x voucher 35lei (pe care il puteti folosi cand va alegeti meniul pentru masa de Sambata, cand ne aniversam)

Va rog frumos sa va inscrieti pe lista numai dupa ce ati platit integral suma aferenta cazarii, respectiv 155lei/persoana sau 310lei/cuplu in CONT RO02INGB0000999900966316 GHELBERE ANA-MARIA.

Ne putem anunta participarea pana'n 5.09.2010 (nenea de la pensiune/hotel doar pana atunci ne-a garantat ca ne pastreaza rezervate toate camerele).

... POFTITI LA DISTRACTIE ...

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
 B-) He, he, heee..... PARTYYYYYYYY! :prty: :prty: :prty:
So....sa deschidem za list
1. cristyyy2003&Anna
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
6. ...
7. ...
8. ...
9. ...
10. ...
...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Incep sa rumeg oferta! ;-)
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

he, he, un anunt ce il asteptam cu nerabdare   :clap:

oferta dupa mine e ok, nu e mult de rumegat la ea  :)   am fost la acea pensiune in Danes la o nunta si stiu ca sunt conditii bune...

nu stiu cum fac pana la urma sa ma trec pe lista, ca tare imi doresc...   :dream:

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
A fost superb la 1 anisor...La 2 sper sa fie de 1 milion de ori mai frumos decat atunci! :) Sper sa apuc si majoratul! :) Si atunci sa fiu posesor de Suzuki XWHD354 cu motoare luminice si hyperdrive...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
nu-mi vine sa cred ca trece un an   :-t

Offline danker

- Doaaamneeeeeee ...ce repede a trecut :x   dar cu vinul lui adrianr5 cum ramane ?  >:)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline adrian_r5

dar cu vinul lui adrianr5 cum ramane ?  >:)

Chiar asa ... cum ramine  :-/ :-/ :-/

L.e. - astept de la voi pareri / recomandari / indicatii / contraindicatii  :D :D :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Pretul nu mai este asta(nu conteaza) dar vinul...iata-l! :dream:

Go Terios!!!:)