Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82124 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Wow ce de lume a postat :D
Hop si eu, abia acum, ca aseara am picat aproape instant.

A fost cre ca cea mai tare excursie de pana acum. TOTUL la superlativ! Organizare, oameni, plimbare, activitati, totul e fost grozav! Ma bucur ca am luat inca o data parte la o astfel de experienta marca Suzuki Club. :good: (Va dati seama ca la anu o s-o facem si mai lata, da??! :-)) )

Cu poza o sa revin... in zilele ce urmeaza. Nici eu nu am apucat sa vad propriile poze inca (ziua de azi a inceput cu agitatie la work). Pentru cei din Bucuresti, ne vedem miercuri sa facem exchange, da? :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Partea a II-a:

« Ultima Modificare: 27.Sep.2010, 06:28:54 p.m. de Andrei Suzuki »
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hubbabubba

Si pentru ca mai devreme am uitat, multumesc @Andrei pentru premiul pe care l-a share-uit cu mine: suportii de numar SCR!   >:D<
What goes around comes around ...

Offline LTD

... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
Sa traiasca toata miscarea SCR, a fost super fain, multumim organizatorilor, s-au miscat bine  :P

O sa revin cu ceva poza mai tarziu.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline LTD

« Ultima Modificare: 27.Sep.2010, 04:05:17 p.m. de LTD »

подписи для форумов

Offline Leutz

Auziti ... nu puneti si voi o desfasurare a actiunii, in cuvinte ... pentru cei care n-au fost  :-(( ??
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline LTD

asta ar trebui s-o faca cineva care se pricepe la povestit... sa nu se piarda farmecul...  :dream:

подписи для форумов

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
@Leutz tu esti povestitorul nostru ;)

Se pare ca mi-a placut sa fiu ca "titirezu" in weekendul asta ca de azi de dimineata n-am stat deloc :P
Asadar si prin urmare vreau sa va multumesc foarte mult ca ati venit si ca am reusit impreuna sa ne distram asa bine :P
Trebuie sa-i amintim si pe cei care m-au ajutat sa organizez intalnirea asta asa cum a fost , adica cei care au dat bani sau diferite materiale ori premii pentru aceasta intalnire:
- Suzuki Romania (care a fost prezenta la intalnire cu Suzuki Swift 2010 - chiar ce impresie v-a facut?)
- DSV
- Suzuki Autonet
- Suzuki Valcea
- Best Trade,
cat si partenerilor media, AutoforumTV.ro, Voom.ro si nu in ultimul rand prietenii nostri de la MotorSportNews.ro.

Multumesc @Anna ca imi accepti acest capriciu numit SuzukiClub si @krantz care este un prieten de nadejde.
Cei mai buni meseriasi in materie de pozat si filmat se pare ca sunt la noi :D De la voi toti astept cu nerabdare pozele si filmuletele voastre pentru a pregati un material fain pentru partenerii nostri media. Din pacate nu stiu daca am apucat sa fac 30 poze :(.
Va rog sa le urcati pe transfer.ro sau alte site-uri de profil (daca are cineva un ftp...ar fi si mai usor) si sa-mi trimiteti link-ul de download pe pm sau mail (cristi . tudor "coada de maimuta" sx4club ro)

Pentru ca inca nu-s 100% refacut nu ma voi arunca la o postare extra mega complexa (desi cred ca pana acum am facut-o deja :P) asa ca....
Vineri fu' ziua de "networking" si citirica dupa cum de altfel stiti. Tre' sa-i multumim in primul rand lui @miocrl care a adus o "apa plata" super mega extra premiata si apreciata de noi toti :P
Sambata desi a fost o zi mai incarcata, Cetatea Rupea, pranzul de la Dumbrava, Viscri cu tot cu jocul de acolo sau seara care a culminat cu focul de tabara (asta ca sa nu amintim de prezentarea fotografiilor realizate la Viscri...vom lasa filme sa vorbeasca pentru noi) cred ca a fost cea mai faina zi din cele aproape 3 zile de la Danes. De altfel a fost si ziua cea mai lunga pentru unii dintre noi care au "gasit" camera d-abia in jurul orei 6:30AM :evil:

Nici ziua de duminica n-a fost mai prejos care a inceput cu @whizzy in postura de fotograf profesionist dedicat :D si a culminat cu oferirea premiilor pentru concursul de indemanare "peneve".
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
"Nici ziua de duminica n-a fost mai prejos care a inceput cu @whizzy in postura de fotograf profesionist dedicat"

pe aceasta cale ii multumesc si eu lui pitzy care a facut concursul mai palpitant si poza mai interesanta  :clap:

P.S: @Forte sa pui filmuletul :D