@Leutz tu esti povestitorul nostru

Se pare ca mi-a placut sa fiu ca "titirezu" in weekendul asta ca de azi de dimineata n-am stat deloc

Asadar si prin urmare vreau sa va multumesc foarte mult ca ati venit si ca am reusit impreuna sa ne distram asa bine

Trebuie sa-i amintim si pe cei care m-au ajutat sa organizez intalnirea asta asa cum a fost , adica cei care au dat bani sau diferite materiale ori premii pentru aceasta intalnire:
-
Suzuki Romania (care a fost prezenta la intalnire cu Suzuki Swift 2010 - chiar ce impresie v-a facut?)
-
DSV-
Suzuki Autonet-
Suzuki Valcea-
Best Trade,
cat si partenerilor media,
AutoforumTV.ro,
Voom.ro si nu in ultimul rand prietenii nostri de la
MotorSportNews.ro.
Multumesc @Anna ca imi accepti acest capriciu numit SuzukiClub si @krantz care este un prieten de nadejde.
Cei mai buni meseriasi in materie de pozat si filmat se pare ca sunt la noi

De la voi toti astept cu nerabdare pozele si filmuletele voastre pentru a pregati un material fain pentru partenerii nostri media. Din pacate nu stiu daca am apucat sa fac 30 poze

.
Va rog sa le urcati pe transfer.ro sau alte site-uri de profil (daca are cineva un ftp...ar fi si mai usor) si sa-mi trimiteti link-ul de download pe pm sau mail (cristi . tudor "coada de maimuta" sx4club ro)
Pentru ca inca nu-s 100% refacut nu ma voi arunca la o postare extra mega complexa (desi cred ca pana acum am facut-o deja

) asa ca....
Vineri fu' ziua de "networking" si citirica dupa cum de altfel stiti. Tre' sa-i multumim in primul rand lui @miocrl care a adus o "apa plata" super mega extra premiata si apreciata de noi toti

Sambata desi a fost o zi mai incarcata, Cetatea Rupea, pranzul de la Dumbrava, Viscri cu tot cu jocul de acolo sau seara care a culminat cu focul de tabara (asta ca sa nu amintim de prezentarea fotografiilor realizate la Viscri...vom lasa filme sa vorbeasca pentru noi) cred ca a fost cea mai faina zi din cele aproape 3 zile de la Danes. De altfel a fost si ziua cea mai lunga pentru unii dintre noi care au "gasit" camera d-abia in jurul orei 6:30AM :evil:
Nici ziua de duminica n-a fost mai prejos care a inceput cu @whizzy in postura de fotograf profesionist dedicat

si a culminat cu oferirea premiilor pentru concursul de indemanare "peneve".