Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82100 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Capitan? @AndreeaT ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta
« Răspuns #641 : 29.Sep.2010, 03:45:10 p.m. »
Lansez un apel catre toti participantii la intalnire: cine a gasit o unealta portocalie de marime unui telefon asa (cam 20cm) si de vreo 2cm latime e rugat sa ma contacteze.

Imi cer scuze pe aceasta cale acelora care m'au sunat pe 0765412335 si nu le-am raspuns. In general acest telefon a stat in cotiera :( chiar si peste noapte.
Multumesc.
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline M_TM

:( :( :( ...suparat...doar pentru ca nu am venit  nici la aniversarea asta..dar,ca sa raspund PUBLIC la intrebarea lui @danker...: M_TM de ce nu vine ? ..sfarsitul lui septembrei si inceputul lui octombrie sunt  foarte solicitante stresante si aglomerate,atat pentru mine cat si pentru colaboratorii mei ,mai ales ca am deschis PL si la Oradea....dar vorba rusului .."chi se schiuz s achiuz ".Sper si VREAU ca la urmatoarea sa fac recuperari..Sanatosi sa fim. Apropo,chiar in saptamana intalnirii am fost primul(cred) posesor de gripa din Timisoara .
Ma bucur sincer pentru cum a iesit intalnirea si pentru faptul ca toata lumea a iesit cu bine din fest (am vazut filmuletul....brrrrrrr)
Oricum,atata timp cat s-a amintit si despre noi,absentii,inseamna ca am fost si noi acolo,asa,putin
FELICITARI ORGANIZATORILOR
« Ultima Modificare: 29.Sep.2010, 06:48:14 p.m. de M_TM »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Multumesc @M_TM  :">
Te asteptam la cea de iarna totusi :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Forte

Re: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta
« Răspuns #644 : 29.Sep.2010, 08:04:46 p.m. »
Lansez un apel catre toti participantii la intalnire: cine a gasit o unealta portocalie de marime unui telefon asa (cam 20cm) si de vreo 2cm latime e rugat sa ma contacteze.

Imi cer scuze pe aceasta cale acelora care m'au sunat pe 0765412335 si nu le-am raspuns. In general acest telefon a stat in cotiera :( chiar si peste noapte.
Multumesc.
Cristi

1. Ai pierdut camera?
2. La aceasta intalnire s-au folosit statiile pentru comunicare in masini/hotel/restaurant/cetati/probe ... multi participanti le tineau pe snurul de la ecuson si comunicau prin ele!

Offline Forte

Go home ...

Offline miocrl

tema "Suzuki si ECO" in viziunea lor. ...descrierea facuta fotografiilor la intalnire.

nu mai stiu exact cuvintele si imi lipsesc ajutoarele de la mic la mare :) dar:
in ordine:
-Suzuki ne-a adus impreuna sa adunam gunoaiele din livada de la marginea Viscri
-cu forta celor 4 roti trage gunoaiele din natura
-Suzuki inghite gunoaiele prin fata
-si prin spate sadeste ghirlande de frunze
-hubbabubba protejeaza melcii din jurul nostru
-asa ca seful melcilor a venit sa faca o poza pe suzuki-ul ei :)
-drept urmare ea nu mai "fumeaza" ci miroase iarba :P cu florile ei frumoase
-pentru ca sa nu ma existe poluare suzukistii imping masina prin natura
-toti copii pot savura oriunde(adica si la esapamentul Suzuki-ului) fructele oferite de natura in schimb si ca multumire pentru curatenia facuta
-si la urma sigla Suzuki si natura

@forte :( nu se mai vad filmuletele:( zice ceva de Sony interzis in RO

Offline AndreeaT

:zzz: E timpul pentru o poveste... o poveste a unui stil de viata visat de majoritatea tinerilor din zilele noastre... acela de a conduce o masina puternica... ravnind initial la masina parintilor ,  dorind cu orice pret s-o conduca cat mai repede posibil  degeaba incearca lumea sa se opuna tu stii ce vrei si nu ti-e frica sa visezi sa tinzi spre ceva mai nou, mai bun , o masina care sa te reprezinte , , o masina cu care-ti va fi mai usor sa te plimbi prin oras ,sa cunosti fete, lasand barbatii sa se ocupe de problemele serioase ,stiind in sinea ta ca si ei candva...si-au dorit acelasi lucru o masina frumoasa, distractie, si nici o alta grija!  :zzz:

« Ultima Modificare: 30.Sep.2010, 01:58:50 a.m. de AndreeaT »

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
@andreea   Foarte ingenioasa ideea echipei tale. Se preteaza unui spot TV  ;). Felicitari !

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline LTD

@andreeaT povestea e parca mai frumoasa acum, desi am fost acolo cind s-a nascut ideea...
@firte, forte, ce ma "enervezi" cu traseele tale... eu de ce n-am reusit sa vin cu tine???
stiu de ce, ca mai avea Teo teme de facut si pt ca Lenus astepta medicamentele, ca de simbata dupaamiaza a pus-o la pat o gripa...
abia azi dimineata parca, parca se simte mai bine...
da' tot nervos sint...
cind mai pleci pe undeva sa-mi spui si mie... voi face tot posibilul sa ies cit mai des din Bucuresti...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов