Autor Subiect: Intalnire 2 ANI de SuzukiClub ROMANIA 24-26.09.2010 - sa aruncam suzeta  (Citit de 82173 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat

m-am trezit si eu :)

la multi ani si felicitari pentru o iesire perfecta ;) (dar cam scurt :()

maine dimineata ajung si eu :P

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
noi am ajuns pe la 2, am mancat ceva si ne-am bagat la somnic :)
pun si eu o poza deocamdata:

Multumiri organizatorilor, a fost o intalnire reusita, si un week-end minunat!
« Ultima Modificare: 26.Sep.2010, 10:44:46 p.m. de joesewer »
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
Am ajuns si eu mai tarziu putin. A fost un weekend foarte misto. Felicitari organizatorilor pentru efort.. rezultatul a fost pe masura si sigur voi veni si la urmatoare intalnire. Cred ca am si eu cateva poze dar le voi posta zilele urmatoare.

ps... cand am plecat am tras tare sa ajung repede in bucuresti.. toate bune pana la predeal unde, dupa ce am stat aprox 40 minute la coada, am cedat, m-am intors si am luat-o pe cheia. cand am ajuns la brasov politia deja ii dirija pe toti ce ieseau din oras pe dn1a  X-( .. alte masini, alta aglomeratie. Pana la urma am ajuns pe la 8.. 8 si ceva (fix) in pucheni (mari sau mici..nu mai stiu) unde am ajutat-o pe andreeat sa resusciteze masina. Si de aici pana in bucuresti ploaie torentiala si aglomeratie.. dar totul e bine cand se termina cu bine.

A fost un weekend:  :good:  :happy:  :prty:
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Am ajuns si noi acum 10 minutele si in ciuda oboselii crancene datorata orelor muuulte de somn (6 ore in 2 zile) trebuie sa va comunic ca ne-am simtit excelent si multumim foarte mult celor care au depus toate eforturile ca sa ne simtim bine mai exact Cristi (Adminus MAXIMUS), dragei lui sotii Ana dar si Cristinei(krantz) al carei spirit organizatoric a fost de nota 25.De asemenea si tuturor suzukistilor care au contribuit la crearea unei atmosfere de exceptie si unei intalniri memorabile marca Suzuki-Club.

O sa urmeze foarte multe poze ca doar am avut pozaci de pozaci ;) dar asta in zilele ce vor urma cand o sa ne revenim si noi  (:| (:|

Colegilor care au ramas la pensiune pentru inca o noapte le dorim ca la intoarcere sa prinda o vreme mai buna decat cea pe care am avut-o noi si le uram somn usor :)

Noapte buna!
Way of Life & Zooky

P.S. Ne vedem miercuri la intalnire  :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Marian Savulescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • GV 1.9 DDIS, Vitara 1.6 JLX
am ajuns si noi acasa, ne-am simtit excelent, deja ne gandim la viitoarea intalnire,felicitari tuturar celor care s-au implicat in organizarea intalnirii, pacat ca tot ce-i bun si frumos se termina repede.

ciaoooooooooooooooooooooooooo !
Marian

Offline adrian_r5

Sad to say: We have to go
until we meet again along the road

Remember this on your journey home:
When you hear the thunder roar, you're not alone

We wish you well, we wish you well
in times of trouble may your heart be strong
we wish you well, we wish you well
until we meet again - we wish you well...

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Forte

De pe forum se intelegea ca la toate intalnirile ... distractia este maxima ... dar sa o traiesti live ... este fara cuvinte! M-am simtit excelent si fara off-road! Si puii mei s-au simtit bine, asa ca venim si in iarna!

Vreau sa multumesc celor care au facut posibila aceasta intalnire, mi-a placut ca s-a vazut devotament 100% pentru club! Ma simt vinovat ca nu-i nominalizez pe toti, dar sunt foarte multi!

Din tanara speranta, debutant la un prim concurs SZC, am reusit performanta, total surprinzatoare, de pe un post pe care nu am mai fost pana acum ... copilot al celui mai rapid sofer legat la ochi! Multumesc Andreea!

Am zis mai sus ca nu a fost off-road, am exagerat ... spre casa am plecat tarziu, pe sosea pana la Viscri si apoi off-road in linie dreapta pana la Fagaras! Dealurile, vaile, padurile din zona sunt excelente pentru plimbari ... Am vazut si animale, pe langa oi, vite, bivoli, cai, magari si caini, am putut sa vedem 2 caprioare la fel de mirate ca si noi de intalnirea inedita!

Traseul aproximativ: http://www.bikemap.net/route/713677

La ora 21, am terminat cina la Predeal, am dormit o ora in masina pe la Urziceni si la 02.30 eram in pat! Acum copii sunt la scoala si eu muncesc pe forum!  :cof:

Multumim!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Neata!
Nu scriu acum nimic.Astept sa sortez din poze si sa incep sa le pun.Dar asa,ca o dedicatie sa zicem:

2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline B100UKA

Buna dimineata somnorosilor!  (:| Misto ziua de luni nu??  >:)Mai ales dupa atata chefuiala... :prty:
Oricum a meritat din plin, nu exista cuvinte care sa poata reproduce cele petrecute in ultimele doua zile. Multumim organizatorilor, ati fost la inaltime!

Daca tot se poarta pozele, postez cateva

« Ultima Modificare: 27.Sep.2010, 09:19:10 a.m. de Andrei Suzuki »
Suzuki SX4 1,6 GS 4W 2008 - Sunlight Copper
Suzuki Wagon R+ 1,3 2003 - Special Edition
 武士の伝説の息子

Offline dann

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
Buna dimineata somnorosilor!  (:| Misto ziua de luni nu??  >:)Mai ales dupa atata chefuiala... :prty:
Oricum a meritat din plin, nu exista cuvinte care sa poata reproduce cele petrecute in ultimele doua zile. Multumim organizatorilor, ati fost la inaltime!

Daca tot se poarta pozele, postez cateva

Buna dimineata,
A fost o intalnire super reusita, ne bucuram mult de initiativa de a organiza asa ceva!!!
FELICITARI TUTTUROR SUZUKISTILOR