Autor Subiect: Probleme aparute pe timp rece  (Citit de 13349 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Probleme aparute pe timp rece
« Răspuns #10 : 27.Ian.2010, 02:51:32 p.m. »
@Laurentiu ...Sa nu fie cumva legat si de caseta? Nu cumva caseta are vreo oarecare influenta asupra servo? Sau mai degraba invers...esti sigur ca nu ai nici o problema cu caseta?
Nu este problema de caseta de directie. Volanul nu tremura, directia nu se schimba si merge usor.
Am stat si am analizat putin situatia de ieri seara cind mi s-a intimplat la mersul in fata (nu aveam rotile complet bracate dar am "piscat-o in acceleratie cu ambreaj semi-cuplat pt demaraj) si am facut legatura si cu mersul in spate cautind o cauza comuna. Concluzia la care am ajuns deocamdata este circuitul hidraulic al ambreajului alimentat in comun din rezervorul pompei centrale de frina. S-ar putea ori din cauza frigului, ori din cauza existentei a unei mici cantitati de aer pe instalatie, sa se comporte asa. Deocamdata as merge pe ideea unei aerisiri.

Mai tin inca sub observatie fenomenul pina ma voi lamuri.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #11 : 28.Ian.2010, 11:55:57 a.m. »
@Laurentiu: am trimis mailul catre departamentul mecanica si revin cand am un raspuns clar in aceasta problema.Eventual poti verifica suspensia/caseta de directie la un service autorizat.

P.S. este posibil sa fie de la temperatura foarte scazuta.Materialele devin casabile la -25 de grade. Spre ex. mie la Swift la -23 grade mi-au inghetat amortizoarele si cand am luat o groapa am zis ca raman fara limba/dinti etc...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 28.Ian.2010, 01:37:54 p.m. »
am trimis mailul catre departamentul mecanica si revin cand am un raspuns clar in aceasta problema.
Multam fain si astept aici, pe acest topic, raspunsul tau.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #13 : 01.Feb.2010, 08:40:36 a.m. »
am trimis mailul catre departamentul mecanica si revin cand am un raspuns clar in aceasta problema.
Multam fain.

Salut!

Am discutat cu inginerii de la mecanica si nu au absolut nici un buletin de service (ca ar fi vreo piesa predispusa la asa ceva) in acest sens.Pana nu pot vedea masina si sa-i vada comportamentul nu se pot pronunta...
revin la sfatul meu: Fugi pana la dealerul Dolly sa iti faca o constatare si sa vezi ce are zuza ta.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Gheko

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #14 : 03.Feb.2010, 12:26:22 p.m. »
Multumim pentru raspuns WayOfLife, dar din cauza unor probleme de sanatate, Laurentiu nu mai poate intra cateva zile pe forum.

Cu stima,
Gheko.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 03.Feb.2010, 12:37:13 p.m. »
:-S
Insanatosire grabnica!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #16 : 07.Feb.2010, 07:12:52 p.m. »
WayOfLife, voi incerca sa mai monitorizez fenomenul atit cit imi va sta in putinta. Pina la revizia din martie, sper sa am si ceva date concrete.

Insanatosire grabnica!
Multam fain Khaos. Mi-ar fi parut rau s-o fi incheiat cu viata.
  • Suzuki SX4

Offline hugbear

« Răspuns #17 : 07.Feb.2010, 07:36:42 p.m. »
Uhhh, ne bagi in sperieti. Sper sa nu fi fost atat de serios. Oricum, good to have you back!  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #18 : 07.Feb.2010, 07:44:25 p.m. »
Uhhh, ne bagi in sperieti.
Un infarct nu-ti poate crea alta stare ;).
  • Suzuki SX4

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #19 : 08.Feb.2010, 09:32:26 a.m. »
Sanatate multa!Pana la urma asta e tot ce conteaza!