Dezgrop un subiect vechi de cativa ani ca sa nu mai deschid un altu'.
De ceva vreme ma bate gandu' la achizitionarea unui cort, cort pe care sa-l folosesc in iesiri de week-end (max 2 nopti, de la sfarsit de Mai la inceput de Septembrie) impreuna cu Junioru' (aproape 6 ani) - doar noi doi. Ca destinatii, ma gandesc ceva munte si poate mare. In viata mea, am fost de doua ori cu cortul, la 2 Mai - so not much of experience...
Acuma, intreaga experienta s-ar putea sa fie un fiasco din perspectiva Juniorului asa ca n-as prea vrea sa blochez multi bani in acest
experiment. Din ce am mai citit pe subiect, am retinut ca importante sunt impermeabilitatea si ventilatia (sa aiba doua iesiri ar fi ideal).
Bugetul este destul de limitat pentru
experiment - 250-500RON, fctie. de unde il iau (da, stiu ca e putin, dar astea sunt datele problemei):
- de pe
emag, pot merge pana la 500RON (am un voucher cadou);
- din alta parte, limita ar fi 300RON - de la Decathlon am restrans la unul de
3 pers. si unul de
2 pers.. Am gasit unul in buget si pe
sportsdirect.
Referitor la impermeabilitate, 2000mm (cat au in general cele din acest buget) este acceptabil pentru conditiile de utilizare sus-mentionate? Adica daca se anunta ploaie intr-un week-end, aleg sa nu merg, dar pe munte vremea e schimbatoare si te poti trezi ca - contrar prognozei de la radio/tv/internet - ai parte de o mica ploicica pe la un 5-6 dimineata...
Referitor la izoprene, vreo recomandare - de care/de unde?
Multumesc anticipat!