Autor Subiect: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)  (Citit de 34410 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Re: Am nevoie de parerea voastra (achizitionare cort)
« Răspuns #10 : 07.Feb.2010, 03:55:46 p.m. »
Hannah face corturi de calitate. Cel care l-ai mentionat initial eu nu l-as fi vrut nici macar gratis.
As mai avea un sfat, daca vrei sa poti sta in el si ziua, cand corturile se supraincalzesc de la soare, ar fi mai bine sa-ti iei un cort cu doua intrari pentru a putea sa-l ventilezi.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hugbear

« Răspuns #11 : 07.Feb.2010, 04:17:31 p.m. »
A, sa inteleg ca nu l-ai luat inca? Atunci ce zice vadiro merita luat in calcul; in plus ti-as recomanda si o veranda mai maricica. Ca sa intelegi la ce ma refer, uita-te la pozele cortului meu (o varianta "de buget") de aici

Post Merge: [time]Du 07 feb 2010 18:26:32 +0200[/time]
Ca sa-ti faci o idee, uite cateva link-uri (poze si preturi) cu corturi de genul celui pe care-l am eu:

Cort iglu 5 persoane, 310 lei (al patrulea cort din pagina). Este SINGURUL la care se mentioneaza EXPLICIT ca are 3 intrari (doua la veranda si una in spate); pentru toate celelalte va trebui sa te interesezi la vanzator/producator.

Cort 4 persoane RCO TT108EL, 165 lei. E cam greu (10 kg???)

Cort 3 persoane RCO TT212-3, 156 lei.

Cort 3 persoane RCO TT108CL, 138 lei. Cred ca e ce am eu, doar ca eu traiam cu impresia ca al meu e de 4 persoane (nu mai tin minte codul de produs si am pierdut foaia respectiva :(); e posibil sa aiba 3 intrari.

Ma rog, sunt doar niste sugestii.
« Ultima Modificare: 07.Feb.2010, 06:29:36 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cobra20

« Răspuns #12 : 07.Feb.2010, 06:31:50 p.m. »
nu imi trebe de mai mult de 2 persoane, maxim 3. cat mai mic cu atat mai bine ca nu o sa mai am loc in masina pentru alte lucruri. inca nu am cumparat, dar urmeaza. Vroiam sa stiu si parerea voastra.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 07.Feb.2010, 08:05:36 p.m. »
Cred ca ar fi bine sa fi atent la cateva caracteristici inainte de a-l cumpara, cum ar fi Impermeabilitatea foliei exterioare si a foliei de podea.
Cel mai simplu este sa te orientezi la firme cunoscute, decat sa experimentezi pe banii tai. Am gasit aici un mic tutorial http://blog.onestop.ro/2009/09/15/cum-sa-aleg-un-cort/ poate te ajuta.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline cobra20

« Răspuns #14 : 27.Sep.2010, 12:22:58 p.m. »
Multumesc tuturor pentru sfaturi, pana la urma am ramas la asta, maine ar trebui sa-l primesc prin curierat.

Nu au avut pe verde, asa ca am ramas la asta, mai ales ca am prins o promotie, in loc de 525 lei cat costa, am luat cu 420, si sincer, nu culoarea ma intereseaza.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 27.Sep.2010, 08:57:39 p.m. »
Vroiam sa stiu si parerea voastra.
Corturi Hannah

montane de 3 sezoane: Covert, Covert S;
montane de 4 sezoane: Apache;
expeditie: Expedition, C1, Bunkhouse;
de familie: Spirit, Space, Base; (citeste articolul despre Corturi de familie)

http://www.vreaucort.ro/producatori/corturi_Hannah.html
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 27.Sep.2010, 10:16:11 p.m. »
Sa te serveasca bine si des!  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cobra20

« Răspuns #17 : 28.Sep.2010, 08:18:40 a.m. »
Mersi frumos.

Offline cobra20

« Răspuns #18 : 28.Sep.2010, 06:52:00 p.m. »
The package is here  :happy: :happy:

Maine o sa fie nebunie, cand o sa asamblez in casa, slava domnului ca am hol mare  >:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #19 : 28.Sep.2010, 10:49:58 p.m. »
Maine ... o sa asamblez in casa...
Cortul il vei putea monta insa supratenda n-o vei putea ancora cum trebuie  :).

Ai facut o alegere buna; spatiu destul in cort, greutate mica, strins ocupa loc putin si ce este mai important: "betele" se APLICA la cort si nu se introduc in "tuneluri" cusute in materialul din care e confectionat cortul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!