Autor Subiect: Cod eroare P0420: Suzuki Swift IV, 2012, 1.2 benzină: Problemă complicată  (Citit de 1857 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Vezi ca ăla nou, dar neoriginal poate fi remanufacturat.
Adică mai pe românește, un original recondiționat.

Si atunci, nu mai bine iei unul din dezmembrări cu garantie?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Christian47

Offline bisti

Vezi si aici :

https://www.pieseauto.ro/oferte/catalizator-swift-iv/

E un agregator de piese auto noi sau sh.

The following users thanked this post: Christian47

Offline Christian47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
  • Gen: Bărbat
  • „O nenorocire nu vine niciodată singură” - H.Heine
    • Romania
Vezi ca ăla nou, dar neoriginal poate fi remanufacturat.
Adică mai pe românește, un original recondiționat.

Si atunci, nu mai bine iei unul din dezmembrări cu garantie?

Interesantă informația, chiar nu știam că există această posibilitate. Nici prin gând nu mi-a trecut. Tot ce am văzut pe AutoDoc erau firme gen Walker, etc. O să încerc mai întâi să văd dacă găsesc ceva prin dezmembrări, care să fie și „firmă serioasă”, „să ofere și o garanție”, dar aici am mari îndoieli. E foarte greu să mă întorc împotriva lor prin genul ăsta de garanții. Cel mai sigur e să pot verifica pe bune catalizatorul cand imi vine prin colet, dar prin inspecția „de exterior” nu pot face prea multe. Garanția asta e la fel de mișto precum garanția oferită de „samsari” prin firme „fantomă” făcute, „sanchi”, ți se dă o garanție dar care e 99% nulă din punct de vedere juridic și acel 1% acoperă doar niște elemente mecanice care ori au fost mânărite de dinainte-bine verificare fie la sigur nu vor pica. La fel, garanția emisă de aceste firme de dezmembrări poate fi una „de fațadă”, care practic nu acoperă scenariul real prin care catalizatorul era deja distrus/neutilizabil, iar în instanță trebuie raport tehnico-juridic, care pratic e imposibil de obținut pe așa ceva. În fine, cred că am mers prea departe cu ideile, ideea este că sunt sătul de genul ăsta de „țepe”, mașini sh, piese, etc. Dar voi încerca să caut varianta cea mai bună, deși atât timp cât catalizatorul ar fi luat din țară, livrat prin curier, cam greu de verificat, iar eu sunt și un om cu „norocul în frunte”, drept dovadă probleme la toate mașinile pe care le-am avut :))).
  • Suzuki Swift 4, 2012, 1.2 benzină, 94 CP, K12B, FZ-NZ

Offline Christian47

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
  • Gen: Bărbat
  • „O nenorocire nu vine niciodată singură” - H.Heine
    • Romania
Vezi si aici :

https://www.pieseauto.ro/oferte/catalizator-swift-iv/

E un agregator de piese auto noi sau sh.

Mulțumesc de info, o să mă uit cu atenție.
  • Suzuki Swift 4, 2012, 1.2 benzină, 94 CP, K12B, FZ-NZ