0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Ce poti sa faci usor este sa verifici compresia motorului. Incepe de aici.
Mașina a fost adusă în urmă cu 5 ani din Germania pentru fostul proprietar. S-a circulat cu ea, dar prea puțin. A stat mult pe dreapta. Cand am luat-o, etrierii pe spate erau blocați și se vedea în general că a stat pentru ceva timp.
Citat din: Christian47 din 31.Aug.2025, 02:58:44 p.m.Mașina a fost adusă în urmă cu 5 ani din Germania pentru fostul proprietar. S-a circulat cu ea, dar prea puțin. A stat mult pe dreapta. Cand am luat-o, etrierii pe spate erau blocați și se vedea în general că a stat pentru ceva timp. Să nu fi stat (și) în apă .... caz în care catalizatorul e pa - de unde vin si simptomele.... de evacuare aproape total blocată.
Nu găsesc niciun service atat de serios și locuiesc in al doilea cel mai mare oraș după București.
nu cred ca are sanse colegul ca sa ajunga cu ea pâna la Bucuresti pe roti, decât pe platforma - alti bani, alta distractie.
Citat din: ntire2000 din 01.Sep.2025, 12:36:38 p.m.nu cred ca are sanse colegul ca sa ajunga cu ea pâna la Bucuresti pe roti, decât pe platforma - alti bani, alta distractie.Pe platforma insa e o varianta mult mai plauzibila si mai ieftina decit sa mergi orbeste pe tot felul de verificari si inlocuiri de piese.Eu unul, nu-i pot ura decit mult noroc si bafta!