0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Sincer?La banii ăștia mai bine îi dai foc și iei alta (am văzut că una similară e pe undeva la 5000 de euro - e absurd să dai aproape jumătate din valoarea ei pe reparații).Sau pur si simplu iei alta si pe asta o vinzi dezmembrată pe bucăți - sau o ții pentru piese de schimb.PS: după ce marci ăia 2000 de euro, îți dau băieții în scris că nu mai ai probleme? sau o să vină (și) cu alte păreri ?PS2: sper să nu te superi pe sfaturile mele "extreme" - așa sunt eu când vine vorba de țepari îmbrăcați în haine de meseriași; eu sunt de părerea că atunci când vine omul necăjit cu o mașină de 12 ani vechime nu te apuci să-i faci restaurare pe banii clientului; în ce sens? e absurd sa bagi manopera+kit ambreiaj de 450 de euro când găsești kit-ul cu 80 de euro, sa schimbi sonde lambda si tampoane motor pe impresii.nu mai vorbim de calorifer ... se văd scurgeri pe la el, sau e tot o impresie că pe acolo dispare si antigelul?
E plin de samsari, mașini dărmate, vai de steaua lor. Nu că e greu, e misiune imposibilă să găsesști o mașină „cât de cât decentă”
Caută un amic cu o platformă si parcheaz-o la ăia de la Coasta de Est - eu zic că problema ta e atât de complexă încât doar niste dilăi plini de pasiune ca ăia pot să-i dea de cap.Ăia nu o fac pentru bani, cât o fac pentru provocare.Și da-le drepturi de autor ca să facă un episod pe mașina ta - dacă așa ieși (și) mai ieftin.LE: Citat din: Christian47 din 08.Sep.2025, 09:23:12 p.m.E plin de samsari, mașini dărmate, vai de steaua lor. Nu că e greu, e misiune imposibilă să găsesști o mașină „cât de cât decentă”mare adevăr ai spus... dar din păcate .... cred că la final te-ai ales cu una mânărită la mare artă....LE2: când mi-am vândut Ignisul din 2006, i-am spus ăluia de mi l-a luat tot ce a avut masina aia la viața ei ... așa mi s-a parut corect ... să nu mearga omul după aia ca sa-mi dea afurisenii pe la popi ... a știut că motorul bea jumate de litru de ulei între schimburi (la 200k de km), a știut că farul dreapta si spoilerul au fost schimbate .... i-am pus în brațe tot dosarul cu facturi de revizii si cu ce am mai schimbat la mașină ... omul a fost placut impresionat si a zis ca si dacă o să i se strice ulterior ceva la ea, e convins că eu i-am vandut o mașină corectă fără intenția de a-l păcăli în vreun fel.
...domle parcă e albastru, parcă e nu știu cum, e antigel. „Cumpărați de jos, faceți comandă la un calorifer”.
In afară de faptul că te-au dat pe spate cu o atitudine normală - pe care din păcate n-o prea vezi în RO, nu ai aflat nimic nou.Decât că te costă jumate de mașină ca să rezolvi problemele.Rămân în continuare la părerea că un catalizator din dezmembrări e cel mai nimerit, iar la faza cu caloriferul vezi ca sunt to felul de solutii pe care dacă le bagi în sistem se apucă să etanseze porii din radiatoare.
Ideal e sa iei un catalizator de pe o mașină lovită.Ăla sigur nu se vinde mânărit, se vinde pentru că mașina e praf si se scoate tot ce se mai poate folosi de pe ea.Și apropo.... pe la firma asta ai încercat?Că sunt din Iași....