Autor Subiect: Suzuki eVitara  (Citit de 9363 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suzuki eVitara
« Răspuns #20 : 17.Iun.2026, 09:43:06 a.m. »
... dar da… Model Y, cel de bază, e 37k deocamdată, tot 2WD.
   Mda, si cred ca nu prea suporta comparatie. O chestie misto la Tesla mi se pare sistemul one padal driving, te ajuta mult la condus si nu toate masinile electrice au functia asta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #21 : 17.Iun.2026, 10:20:11 a.m. »
  Asta e varianta mai ieftina, pe care eu as lua-o si maine, daca as sta mai bine cu banii :
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #22 : 17.Iun.2026, 06:31:39 p.m. »
Da, o să evit să mă pronunț aici pe subiectul eVitara versus [orice alt autovehicul].

Doream doar să zic că deși seamănă oarecum cu Vitara și o cheamă cam la fel, această eVitara nu are nici o legătură cu versiunea cu motor termic, de fapt și de drept. Nu eram chiar sigur, judecând numai după conținutul YT, dar m-am convins în persoană la dealer. Cu toate acestea aș putea să mă duc pentru un draiv-test, că e gratis și... de ce nu? Dar nu aș da 37/39k pe Toyota aceasta deghizată în Suzuki.
  • ex Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #23 : 18.Iun.2026, 12:43:55 p.m. »
    Da, dar chiar daca n-o faci aici(comparatia), sigur o vei face in familie, pentru ca e normal.
Suzuki nu e nici cea mai buna japoneza, dar nici cea mai proasta si chiar daca are un raport bun pret/oferta, adica ce primesti de banii dati, afara de fiabilitate, poate multi dintre noi si-ar fi dorit si altele. Fiabilitatea se dovedeste in timp, asa ca de multe ori nu mai ajungi s-o constati...
    Daca gasesti ceva mai convenabil decat eVitara e bine sa ne povestesti, nu pentru a denigra marca, ci pentru stiinta noastra, mai ales ca lumea stie relativ putin despre electrice si secretele lor. Nu strica sa mai invatam cate ceva! :)

Offline jupanul1

« Răspuns #24 : 18.Iun.2026, 09:52:05 p.m. »
Există o multitudine de sino-autovehicule mult mai convenabile decât ce se produce prin restul lumii, iar eVitara nu are cum să le țină piept, chiar și cu toată priceperea pusă la bătaie de Toyota. Eu sincer nu-i văd rostul acestui autovehicul, așa cum nu prea înțeleg nici ideea din spatele Swace sau Across pe piața europeană. Sunt curios care or fi cifrele de vânzări - dacă erau bune presupun că se lăudau cu ele deja, nu? Or fi sărit de 5000 bucăți eVitara vândute la nivel UE?
  • ex Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline danteiu74

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Gen: Bărbat
  • S-CROSS 1.6 DDIS ELEGANCE TOP ALLGRIP
« Răspuns #25 : 14.Sep.2026, 12:50:59 p.m. »
... dar da… Model Y, cel de bază, e 37k deocamdată, tot 2WD.
   Mda, si cred ca nu prea suporta comparatie. O chestie misto la Tesla mi se pare sistemul one padal driving, te ajuta mult la condus si nu toate masinile electrice au functia asta.
Și eVitara are pedaldrive
Folosit cum trebuie în oraș, viteza legală, fără accelerații/demaraje aduce consumul undeva la 13-14.
Problema este că nu poți fi mereu ponderat și legalist, mai ciupești uneori accelerația dar cred că la un rulaj "bătrânește" de "examen" scoți 13.

Trimis de pe al meu 23090RA98G folosind Tapatalk

"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

The following users thanked this post: enicky