0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am experienta cu garantia Vitarei, iar reviziile le-am facut la un dealer Suzuki(consumabile+manopera), nu neaparat cel de la care am cumparat masina. Preturile reviziilor le-am vazut afisate in show-room-ul dealer-ului chiar inainte de a cumpara masina, deci cand iti cumperi masina noua, mi se pare ca revizia anuala este o chestie asumata, daca vrei sa beneficiezi de garantie, iar pretul acestora nu difera mult de la service la service. Tot la fel de asumat mi se pare si respectarea calendarului inlocuirii diferitelor consumabile prevazute in planul de revizii. In cazul schimbarii unor piese-consumabile de origine, cum ar fi placute de frana, acestea au aparut si la alti distribuitori de piese auto(nu numai cei specializati Suzuki) si sunt usor de identificat dupa ambalajul specific. Ca acestea acum i se par cuiva ca sunt scumpe si isi cumpara AM, pentru o masina inca in garantie, este problema lui, iar daca preturile unui service par a fi mari, se poate cere oferta de pret de la alt service autorizat, stiut fiind faptul ca in Bucuresti sunt multi dealeri Suzuki. Intrebarea din titlu e sterila si deci nici comentariile nu pot aduce plus-valoare, scumpe sunt toate, nu numai piesele auto de origine, iar din patru pagini citite n-am aflat nimic nou sau interesant. "Scumpe" in raport cu ce, cu bugetul personal, bugetul familiei, salariul minim pe economie..., iar la auto noi(in garantie) toate reperele au preturi mari, dupa cum e si pretul masinii, asa ca iar am cazut in "plasa" unor discutii in care ne ...invartim in jurul cozii .
Inca nu am masina, dar tot intreb...Abia in August o primesc. Nu m-am gandit o clipa sa pun after market pe masina. Voi pune ce recomanda Suzuki. Este vorba ca am unde sa fac reviziile la un pret corect, cu garantia lucrarii 100% si nu exista riscul sa-mi creasca tensiunea ca in reprezentanta Suzuki din Constanta! Am fost la ei sa comand Vitara, si m-am jurat ca nu mai intru ever/never... Si uite asa o "import" din Braila! Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sunt curios daca tie iti convine sa platesti 9 ore pentru operatiuni care dureaza fizic 3 ore asta in conditiile in care dealer-ul are ora de manopera de sa zicem aprox. 30EUR cand alt service iti incaseaza 15-20EUR pentru 3-4 ore muncite fizic....
Tu esti mai nou, dar pe forum este a "n" oara cand se comenteaza subiectul si intotdeauna, dar intotdeauna, fara absolut niciun rezultat sau concluzie care sa ajute pe cineva din cei prezenti !
Aici e total fals.Pe forum mai "culeg" feedback si reprezentanti ai Suzuki RO
Deci frumusel ceri oferte de pret si mergi unde iti convine
Si eu tot personal, în ultimii 17 ani cu doua masini Suzuki si o sora vitrega (Opel Agila), am nimerit mereu într-un triunghi al Bermudelor cu meseriasi tot unul si unul. Cu toate astea, înca mai am speranta de mai bine.Oamenii se pot schimba (fortat) daca ajunge sa-i roada foamea suficient de tare.
Nici reprezentantele nu folosesc mereu piese originale. I-am văzut folosind și alte tipuri de filtre și am auzit poveștile colegilor care spun că uneori folosesc și alte tipuri de ulei pt motor.Daca nu stai lângă mașina și nu cunoști piesele de origine, nu ai certitudinea că se folosesc piese de origine Suzuki.Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk