0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu am sa fiu mai scurt. Costul unei revizii este de aproximativ 70 lei/luna (3 pachete de tigari). Este atat de exagerat?
Problema în sine n-ar fi banii, ci raportul dintre calitatea serviciilor si pretul cerut.Majoritatea se asteapta sa gaseasca meseriasi de top în reteaua unei marci si nu prea e asa (te duci cu o problema si nu-i dau de cap nici a cincea oara). PS: eu unul nu fumez, dar pot sa iau bere de banii aia?
Nu cred că poți să faci revizii in afara rețelei de reprezentante și să beneficiezi de garanție. Ar fi bine, dar nu cred că poți.Am cerut eu la Suzuki Romania o lista de piese agreate. Mai întâi au zis că au, apoi au zi că n-au nicio lista. Nu o sa scoți de la ei așa ceva.Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
Un punct de vedere elegant argumentat si pertinent. Se ia in considerare si contextul. Ca sa mai adaug: multi nu iau in considerare costurile aferente unei intretineri corecte. De aici si alegerile dupa criteriul "care e mai ieftina", "lasa ca mai merge asa" etc. De asta ne luam BMW-uri si punem anvelope sh sau foarte ieftine.