0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Se stie ca preturile reprezentantelor sunt cu vreo 30% mai mari decat in rest. Daca vrei garantia, n-ai incotro.Sau poate ai, cum e cazul meu, ca am vechime (intru in al 10-lea an cu Suzuki, a doua masina luata de noua de la ei) si mi se permite accesul cu piesele mele Adaosurile nu sunt cu mult mai mari ca la Dacia sa spunem.
Decât 25-30%.Dai un ban, da' stai în fata.Si pastrezi garantia, nu-i asa? PS: acuma serios vorbind, masina din semnatura ta e din 2019.Chiar are nevoie de toate astea? Discuri de frâna?!?Verificari si strângeri articulatii punte fata/spate? Geometrie roti? Ai facut doar offroad cu ea?
Nu e un deviz final, e doar o propunere estimativa.Aia dau cu "momeala" ca sa vada daca "musca" prada.
Citat din: GoneFishing din 28.Mai.2021, 09:32:16 p.m.Ce parere aveti de preturile acestea?Preturile sunt ok,operațiunile trecute acolo nu. Dacă pe tine te-a interesat prețul în primul rand,atunci îți meriți soarta. Pe stilul: "Te-au mirosit" Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ce parere aveti de preturile acestea?
Când calitatea serviciilor e mediocră, normal că te intereseaza prețul, altfel ești luat de fraier.Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
Citat din: VictorN din 28.Mai.2021, 10:54:08 p.m.De venit, vii cu piesele tale, problema apare când ai nevoie de garanție. Trimis de pe al meu KB2003 folosind TapatalkAm beneficiat de garantie in aproape 4 ani de vreo 3 ori pana acum. Inclusiv o data pe cea extinsa desi nu erau obligati si nu trebuia. Trecusera 3 ani. Deci ...ce ma fac ? Eu ma incadrez la toate : vin si cu piesele mele , am beneficiat de garantie ( nu doar pe hartie ). Sa ti zic secretul.... daca piesele sunt conforme nu au ce comenta. Punct. Bine..nu au ce comenta la cei care stiu ce si cum sa vorbeasca si le-o taie direct. Vorba lui @Blitzu - daca au mirosit si au prins mielul....
De venit, vii cu piesele tale, problema apare când ai nevoie de garanție. Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk