Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809758 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

N-a zis nimeni ca tara e normala.
Doar ca
Citat
„Cu greu pot fi comparate aceste două spețe. Ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani când un polițist a murit într-un accident. Din informațiile mele, încă se cercetează şi nu este finalizată speța. În acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană. Ministrul s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție absolut legal de SPP. În acest ultim accident nu a fost vorba de nicio coloană, ministrul s-a deplasat cu mașina pusă la dispoziție absolut legal de SPP. Dacă acolo în trafic s-a greșit vom afla, sper foarte repede, cine şi de ce a greșit”, a spus președintele Iohannis fără a oferi niciun răspuns cu privire la posibila demisie a ministrului Lucian Bode.
asta a zis dom' prezident.
Cam are dreptate, cu toate ca e oleaca nesuferit.

PS: si printul Philip la 97 de ani s-a dat în stamba- a facut accident, e drept ca n-avea masina de la SPP, era pe cont propriu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Daca domnul presedinte spune ca masina era pusa legal la dispozitie de SPP, trebuie sa il credem, nu? Ca doar e presedintele, nu?

Dar tocmai ce mi-am exprimat opinia ca nu vad normal ca un demnitar sa foloseasca resursele statului in interes propriu.
Deci nu il cred pe tov. Pres. Cam seamana cazurile Oprea si Bode.

[...]
End of story, era masina SPP dotata legal cu girofar, stroboscop si instalatie de avertizare sonora; restul e cancan si presa tabloida dupa care sunt ahtiati majoritatea comunistilor care filmeaza pe linie continua dar sunt deosebit de indignati când legea e încalcata.
Soferul a gresit flagrant deoarece trebuia sa astepte replierea celorlalti participanti la trafic ca sa-i faca loc sa treaca în siguranta.
[...]
Deci numai soferul a gresit ca nu a asteptat...
Domnul ministru care se plimba cu masina de serviciu, de acasa la Bucuresti, intr-o zi de duminica, nu are nicio importanta in ecuatia asta?

[...]
PS: si printul Philip la 97 de ani s-a dat în stamba- a facut accident, e drept ca n-avea masina de la SPP, era pe cont propriu.
Si ce legatura are situatia printului consort cu cea a ministrului Bode? Niciuna. Sunt diametral opuse.
Degeaba aratam cu degetul in alta parte, diversionist, cand la noi e destul de clar cum sta treaba ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline badmania98

1. Dar de băiețelul lui Gino Iorgulescu ce se mai știe? A primit cadou altă mașină?  :P

2. S.P.P. pentru ministrul transporturilor? Sper că geanta cu butonul nuclear a scăpat din accident.

3. Bine că nu a fost implicat ministrul mediului, apelor și pădurilor că ăla merge cu ditamai camionul cu bușteni condus de un SPP-ist. Și da, spp-istul respectiv are liceul silvic la bază. Răilor!
« Ultima Modificare: 03.Sep.2020, 09:12:38 a.m. de badmania98 »
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Asta-mi place, ne deranjează ca ministrul vine din Sălaj cu girofarul (ca trebuia sa vina ca Morcovel, sa facă si el 12 ore pe drum) dar asta in tara in care funcționarii au spor de haine iar șoferii si personalul de întreținere telefoane de serviciu...si vi se pare normal ca politicienii sa-si angajeze toate rudele si prietenii in birouri parlamentare...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

De unde ai dedus că cei ce au scris aici sunt de acord cu cele enumerate de tine după acel "dar"?  :-/

Offline NicNic

Asta-mi place, ne deranjează ca ministrul vine din Sălaj cu girofarul (ca trebuia sa vina ca Morcovel, sa facă si el 12 ore pe drum) dar asta in tara in care funcționarii au spor de haine iar șoferii si personalul de întreținere telefoane de serviciu...si vi se pare normal ca politicienii sa-si angajeze toate rudele si prietenii in birouri parlamentare...

Pe mine ma deranjeaza toate cele enumerate de tine, @Costique.
Din pacate, nu am "suficienta voce" sa spun tot ce ma deranjeaza. Ori ce si cand ma deranjeaza.

Trecand inapoi la subiectul fabulos numit Bode, spun ca el a fost mai vizibil decat o nepoata angajata de unchiul sau (bugetaru').
Doar atat.
Desteapta-te romane!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Clasificare este cea care distruge conceptul. Daca in loc de corect si incorect avem nuanțe, s-a dus dracului tot. Si tare mi-e ca e doar campanie electorala, doar daca nu începeți sa demonstrați împotriva tuturor deplasărilor cu girofar ale oficialilor...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

Colegul, tu din fericire se vede ca ai aderat cu succes la mentalitatea nordica si privesti problema dintr-o alta perspectiva.
Altii n-au avut norocul "coliziunii" cu o societate normala care sa-i antreneze sa priveasca în ansamblu sau chiar daca traiesc într-o astfel de societate nu s-a "lipit" nimic de ei fiind prea bine crescuti în spiritul directivelor de partid.
(Ca o paranteza, din cauza alora - unii oameni chiar educati, suntem în continuare priviti ca cetateni de mâna a doua oriunde în UE)
Dupa 50 de ani de educatie comunista e cam greu sa estompezi anumite prejudecati.
Chiar si eu - care am prins niste ani buni de comunism ma trezesc uneori ca judec strâmb, influentat fiind de proasta educatie de soim al patriei si ulterior utc-ist si de anturajul care ma-nconjoara.
Sunt unii mai tineri ca mine, chiar de 40 de ani (aia erau mucosi când a crapat PCR), care au apucaturi comuniste si s-ar integra perfect în partid daca s-ar întoarce în timp.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

Ai perfecta dreptate ca poate e doar campanie electorala. Dar nu din partea mea.
Ci din partea celor care anunta in presa.
Eu nici nu as fi stiut despre acest accident, daca nu il promovau alti colegi pe aici.

Altfel spus, pe mine ma deranjeaza situatiile anormale, nu doar girofarul.
Acum nu e decat ghinionul girofarului, ca mi-a tulburat linistea ...

@Costique: Poti fi, te rog, mai explicit, sa spui cui i te adresezi cand scrii "vi se pare normal ca ..." ?

Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού