Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 809783 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Care rame? Crocodili! :-t
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

P-aia de mai sus vor sa-i manance... astia de mai jos  =)) =)) =)) =)). Cam asta cred ar fi raspunsul cel mai concis la intrebarea sugerata de titlul topicului.

Partea buna e ca melodia e beton. NU stiam de ea, dar am reusit s-o gasesc cu Shazam dupa ce-a postat un USR-ist clipul pe FB. Cu alte cuvinte au facut deja un roman fericit  :-)) :-)) :-)) Maine o sa-mi prajesc boxele in masina in drum spre servici si inapoi.
« Ultima Modificare: 18.Aug.2020, 02:02:45 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Scrie pe ea cum se cheama...  :D
A postat-o @NicNic azi aici. ;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Vecchio

Si se migreaza in stoluri... :inteligent:
Ce ți-e și pulitica asta!  :D
Să te infestezi cu "Ciumă roșie", când te-ai dat "Maica Tereza"....! Să umbli după ei cu arcanul! :baston: Măi să fie :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

The following users thanked this post: gabineg

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
Care rame? Crocodili! :-t
Crocodilii au totuși coloană vertebrală...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
"Unde ești tu Țepeș...?"

Offline Utilizator_Anonim

Nu va mai lamentati ca niste babe si mergeti la vot
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: ntire2000

Offline shpeedy

Scuze, dar nu m-am putut abtine...

Sa faca ce Dnul Tepes?! Am avut institutii care cat de cat incepusera sa functioneze in directia curatirii, a eliminarii 'derapajelor' - DNA, ANI, Procurorul General, DIICOT - si s-a ales prafu'... Oamenii de le-au construit sunt departe de a fi perfecti, dar din natia asta (care si ea este departe de a fi perfecta) eu zic ca am avut noroc de asa oameni (LCK a ajuns sa fie mai apreciata la nivel de UE decat in propria tara).

Ca sa nu mai spun ca - in esenta - cu noi trebuie sa lucram: insasi faptul ca exista aceasta sastisire (urmata de lamentare) generala cum ca toti din politica mare sunt la fel poate fi (si ar trebui privita) ca o oportunitate. Oportunitatea de a veni (sau macar de a sustine) constructii politice noi, cu oameni noi, pe care sa-i tragi la raspundere cand vezi ca deviaza de la principiile exprimate pana sa ajunga in politica mare. Si DA, inca mai avem oameni de acest fel - trebuie doar sa dai rahatul la o parte...

O sa las aici cateva articole recente scrise de un asemenea om:
- https://www.libertatea.ro/opinii/valeriu-nicolae-80-cv-uri-deputati-stat-capturat-impostori-3095845
- https://www.libertatea.ro/opinii/valeriu-nicolae-impostori-usr-plus-psd-pnl-3088883
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline vali22

• Hero Member
@shpeedy ești un mare idealist. Dar este nevoie de idealiști. Așa că,  din partea mea,  tot respectul pentru că încă mai crezi. Încerc și eu să nu mă pierd   .Ești la " jumate (40...șșș ceva) , ai speranțe   

Întrebare (să nu fiu înțeles greșit): Cine sunt cei mai bine plătiți meseriași din țară ( în afară de politicieni, of course, care nici măcar nu sunt meseriași)?
................

Deci, cine credeți că vor fi câștigătorii alegerilor din această toamnă?

Credeți că,  întâmplător, a zis,  Orban că nu vor mai fi scutiri de impozit,  pentru nimeni,  nici măcar pentru IT-ști?
Modifică mesajul

Despre ce vorbim aici?...
PS: Pe mașinile miliției ce culori vor fi în viitorul apropiat? Bleu-ciel și galben. So?
« Ultima Modificare: 24.Sep.2020, 01:43:31 p.m. de toma »

Offline rexkrokiDAU

Uite mai jos despre ce e vorba în topicul ăsta.

ne aşteapta doi ani de... alegeri

Mai 2019, Noiembrie 2019, Iunie 2020, Noiembrie 2020

cum/unde/in ce fel vedeţi România sfârsitului de an 2020?

Nu daţi la gioale, mângâiaţi sinapsele :)