Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857031 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Tare ma tem ca dupa aceasta nebunie UE o sa faca implozie.
Sunt prea multe natiuni cu prea multe obiceiuri specifice local, ca sa zic asa.
Nu prea au reusit înainte ca sa le mai estompeze, darmite acum (Anglia e cel mai bun exemplu - conservatorism exagerat).
Imperiul rus o sa fie în continuare bine mersi, alora daca nu le lipseste vodca n-o sa aiba prea mari probleme de adaptare la noile realitati.
Privind retrospectiv în ultimii 150 de ani, rusii au cam ramas la fel - au trecut dintr-o dictatura în alta.
Pe una au si botezat-o frumos, i-au spus perestroika.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Hai sa ne contrazicem de dragul ...contrazicerii :
Daca metoda informarii din trei surse nu mai este buna(eu am spus ca e f.aproape de realitate!), "de ceva vreme", se nasc intrebarile : 1.   Cine spune ca nu mai e buna? 2.De cand, mai exact?
Intreb si eu pentru un prieten...
  Incerci sa oferi un raspuns, pe care chiar nu-l ai, recunoscand ca nu e o "reteta sigura" !
  D.p.m.d.v. cele trei solutii(culmea, tot trei!), sunt ca trei oua pe o masa, daca intelegi ce vreau sa zic...

Toti avem tendinta de a evalua si interpreta fapte, situatii, persoane, atitudini, dupa  propriul "filtru",  iar asta duce de cele mai multe ori la denaturarea realitatii !
    Faptul ca o anumita persoana/entitate nu este validata de  "X", (sau nu  o considera a  fi "ancorata in realitate"), asta nu inseamna ca persoana respectiva nu are valoare, sau nu este respectata, evident vorbind la modul general. Trebuie sa intelegem ca nu toti suntem la fel.
     Personal, probabil din modestie, in relatiile interumane,  am evitat sa ma consider eu (si conceptiile mele) punct de reper sau element de referinta, exprimandu-mi ideile, parerile fara a incerca sa le impun celorlati, fara a le sugera ca alta varianta mai buna nu exista.
     Din fericire,  intotdeauna mai exista cel putin inca o solutie/varianta  !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
...Dar faceai sex zilnic si ti se parea mai usor... ;)

Uite si una dintre urmarile măsurilor de izolare.
Sunt unii sociologi care prevăd chiar o creștere a nasterilor la sfârșitul anului.👶
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

Uite si una dintre urmarile măsurilor de izolare.
Cel mai bun comentariu la articolul menționat:
Citat
imi explica cineva cum si poti respira? Si cu masca e greu, da' cu asta pe cap...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Sa-nteleg din postarea ta ca ti se pare incorecta decizia luata? - daca asa e, banuiesc ca i-ai adus la cunostinta angajatorului tau aceasta opinie, pentru a evita un eventual conflict de interese... ;)

Citat
...fiind indicat în acest sens articolul cu titlul: Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare (...), semnat de Paul Ghițiu

http://inliniedreapta.net/si-propagandistii-rusiei-au-fost-in-campanie-iar-viorica-dancila-este-candidata-lor/

http://inliniedreapta.net/stire/gazda-lui-alexandr-dughin-la-bucuresti-si-coordonatorul-sputnik-in-limba-romana-iurie-rosca-cercetat-penal-in-r.-moldova/

„În războaiele de până acum, importantă era cucerirea de teritorii. De aici înainte, cea mai importantă va fi câştigarea minţilor celor care se află în statul inamic“

Se pare ca Divizia Tudor Vladimirescu nu mai e nevoie sa vina pe tancuri - ea este deja aici, printre noi...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: Costique

Offline Vecchio

Din '96, Marele Licurici s-a instalat bine în țara asta și n-o mai lasă din mână. Iar noi ne simțim confortabil. Spuneam că nu mai am nimic de zis, dar nu m-am putut abține. Și sunt bine informat, din mai multe surse, nu doar din 3.
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

Sa-nteleg din postarea ta ca ti se pare incorecta decizia luata?
Habar n-am de unde ai tras concluzia asta !!! Din postare observ ca n-am facut nicio completare personala !!!             
       Sau nu vad eu bine?! :-O     
 L-am citat pe coleg pt. ca spunea ca ala era inceputul si vor mai urma si alte fake-uri. Probabil n-ai inteles.

Am observat ironia subtila, dar fara sens in acest context.

In alta ordine de idei, mai ales ca suntem in situatia data, mi-ar place sa avem o atmosfera mai destinsa pe forum si sa nu alimentam subtil, dar absolut inutil, conflicte irelevante.
  Oare se poate?
« Ultima Modificare: 27.Apr.2020, 11:42:48 a.m. de enicky »

Offline shpeedy

Pai, @enicky , cred ca depinde si de tine, nu crezi?!

@Vecchio : ce te faci daca cele 3 surse sunt de fapt una singura?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline enicky

@enicky , cred ca depinde si de tine, nu crezi?!
    Evident ca da, atat timp cat afirmatiile mele nu sunt interpretate gresit, denaturate voit, nu li se schimba sensul redat in context, nu sunt deformate, nu sunt ironizate si nu primesc interpelari din zona personala(job/angajator).
   Eu asta imi doresc, altfel, sa fim sanatosi si aici pe forum sa ne relaxam prin schimburi de idei si pasiunea comuna pe care o avem : masinile !     :)
Cu drag !