Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857031 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

La un individ incapabil sa treaca peste chestii intamplate in urma cu aproape un deceniu in urma (taierea salariilor bugetarilor), care recita dintr-o retorica cel putin dubioasa cu referire intamplari de acum peste doua decenii, voi cautati o inlantuire logica si argumentata?! =)) :ad sub masa:
=))
Daca "taceai"....sau "gura pacatosului"...
Sa-mi spui ce nu e adevarat de acolo. Si, atentie, articol scris in 2016 !

Tu vorbesti pentru tine (split-/multiple-personality disorder) sau cum?! Hmmm...

Daca modelu' tau in viata este un penal corupt, ce face din interes jocurile Moscovei, asta in cel mai rau caz spune cate ceva - nu bun - despre tine...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline f.cristi

Eu incerc sa nu fiu naiv si nici sa pic in dreapta sau in stanga, sau sa "apar un sistem corupt si bolnav", am si specificat daca ai observat, incerc doar sa fiu echidistant, dar in opinia mea "nimeni nu-i perfect" si respectivul daca tot este  expert presupun ca a descoperit lipsurile legii mai demult si ar fi putut sa gaseasca o parghie(prin opozitie) sa schimbe legea.
Nimeni nu te crede. De fapt, se face ca nu te crede.

Offline f.cristi

Daca modelu' tau in viata este un penal corupt
Hai ca o luasi pe aratura. Cum le scornesc frate unii ? Parca mi-e ciuda ca n-am si eu imaginatia asa creata.

Offline shpeedy

Pe bune?! Voi chiar aveati pretentii de la un guvern FARA SUSTINERE POLITICA sa schimbe ceva intr-un an de zile / sa repare 25 de ani de politica "damboviteana"?!

@enicky : pai tocmai ca nu-i bag pe toti in aceeasi oala (si ma lupt cu mine sa nu generalizez), dar culpa e de multe ori comuna - nu exista "stam si suportam ca nu avem alternativa", dar exista "stam pentru ca ne complacem". Iar daca tot ne complacem, putem sa acceptam realitatea si macar sa nu mai facem lobby si sa incercam sa pasam vina la altii - e vorba de un minim de decenta...

LE: ptiu, drace... m-am bagat cu trolu'...
@f.cristi - De curiozitate intreb: cand te duci dimineata la secretaru' de partid cu activitatea de peste seara de pe net, cum se face decontarea - la postare sau la cuvant?!

Offline Utilizator_Anonim

Vad deja 2 troli
Unu’ psd si unu’ usr  =))
Macar ala psd ia bani 😂
Guvernul nu se face pt ca astora le e frica sa-si asume guvernarea ca sa nu se erodeze pana la anul la alegeri, halal noul val
Iar vis a vis de anticipate nu pot fi organizate mai devreme de mai, asa ca enjoy viorica
https://www.g4media.ro/un-iesean-i-a-cerut-socoteala-lui-daan-barna-pentru-refuzul-usr-de-a-intra-la-guvernare-conteaza-doar-calculele-dumneavoastra.html
https://psnews.ro/dan-barna-sau-cum-sa-iti-sabotezi-singur-campania-electorala-iesirea-din-criza-nu-este-mandatul-usr-318798/
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Online ntire2000

Tot cu pesede-ul are legatura, nu ?

Pai nu astia au "reformat" justitia?
In afara de faptul ca au dat drumul la o gramada de infractori de ti-e frica sa mai umbli noaptea pe strada ce anume au mai "reformat"?
Pe procuroarea asta care are la activ "gherle" de prin 2011 cine o tine în brate? Ca pe Codruta au "executat-o" rapid. Pe tuta asta cine i-a oprit sa o zboare?
Iohanis?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline f.cristi

Pai de ce sa se erodeze ? Doar au dat jos ciuma rosie. Ce poate fi mai rau decat  ciuma rosie ?
Ce vrajeli ieftine.

Offline shpeedy

@hippo : care e ala de la USR?! Despre mine vorbeai?

Offline Utilizator_Anonim

Nuuu, era generic :D  =))
Dar daca insisti
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline shpeedy

In fine, posibil sa te fi lansat in niste afirmatii/supozitii hazardate...