MP_87, enicky, croz şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...Domnule cristian_ionescu, realizati faptul ca nu aveti voie sa atingeti alta masina neproprietate personala cu scopul de a-i face o dauna posesorului aceasta chemandu-se vandalism? Imi cer scuze de off-topic si daca vorbele mele au deranjat pe cineva dar cred ca prin thumbs-down nu rezolvam nimic!
Citat din: WayOfLife din 29.Mar.2010, 12:42:44 p.m....Domnule cristian_ionescu, realizati faptul ca nu aveti voie sa atingeti alta masina neproprietate personala cu scopul de a-i face o dauna posesorului aceasta chemandu-se vandalism? Imi cer scuze de off-topic si daca vorbele mele au deranjat pe cineva dar cred ca prin thumbs-down nu rezolvam nimic!Bun, ai dreptate. Atunci, in astfel de situatii, pentru un minut voi deveni caine si ma pis pe masina lui (rezulta de aici ca nu voi atinge personal masina). Tu nu realizezi un lucru: exista oameni printre noi care sunt mai inapoiati decat cainii lor de companie. Degeaba le dai tu exemple despre bunul simt, cand ei nu sunt capabili sa execute o parcare, cand fac gimnastica din degetul mijlociu, cand se suie pe tine cu masina, cand iti taie calea, cand depaseste pe linie continua, cand merge in curul tau si da flash-uri, dar tu nu ai cum sa-i faci loc. Am avut pana in prezent vreo 5-6 tamponari (intr-un an si ceva), nici una din vina mea, una mai stupida ca alta, 4 dintre ele numai cu muieri. Nu trece zi sa nu dau peste cate un sinucigas. Asa ca, cu tot respectul, filosofia ta nu se aplica pentru aceasta categorie. Inca ceva: regulile Codului Rutier se bazeaza doar pe logica si bun-simt. Deci de unde atatia cocalari la volane? Si ca sa nu crezi ca eu sunt genul de om care a facut vreodata toate alea din postul de mai sus, te asigur ca nu am aplicat niciodata pana acum (desi superglue am in borseta ), dar viitorul este cam incert. Asta este defectul meu cel mai mare: Alergie la prosti. Dar am si o latura mai umana. De cate ori am trecut pe langa un accident, o masina stricata, inzapezita, am oprit si am ajutat cu ce am putut.
E tatăl... şoferilor!