Autor Subiect: Revizie si alte operatiuni - Vi se par mari preturile? :)  (Citit de 20357 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Revizie si alte operatiuni - Vi se par mari preturile? :)
« Răspuns #90 : 25.Feb.2025, 10:11:45 p.m. »
    @gabineg parte din ce ai scris tu, am mentionat si eu mai sus, dar nu ni se da nicio atentie, cred ca pierdem timpul inutil! Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline VirgilIs

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
« Răspuns #91 : 25.Feb.2025, 10:17:55 p.m. »
Multumesc. Acum stiu si eu ce drepturi am, la ce sa ma astept si ce sa cer.
  • Vitara 1,4 MHEV

Offline enicky

« Răspuns #92 : 25.Feb.2025, 10:21:24 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline kellogs

« Răspuns #93 : 26.Feb.2025, 12:35:37 p.m. »
Ce am fi noi romanii daca nu am face haz de necaz?

Am fi altceva decat romani, iar pe aici lumea tine la identitatea nationala

Citat
Da, antigelul a fost schimbat de asemenea, trebuie sa fi fost foarte uzat in 2000Km de stat in garaj mai tot timpul.

Wow!! Hai Romania!

Presimt ca si eu voi face la fel dar nu inainte de a ma plange la Suzuki la toate nivelele, chiar si in Japonia. Bineinteles, cu documente pentru justificare.

Imi aduci aminte de tinerete, in care si eu am facut reclamatie, cu greu. pana si la japonezi.

Apoi am inghitit pacatele, si, ca un bun roman, am trecut la revizii in regie proprie. Cred ca jumate dintre forumisti am renuntat la garantie.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline wolfin

« Răspuns #94 : 26.Feb.2025, 01:47:29 p.m. »
poti pune factura..bineinteles fara date personale?

eu nu pot zice ca am avut probleme cu reprezentanta...bine au incercat sa imi schimbe antigelul..dar am citit impreuna graficul de schimb...llc ul se schimba la 8..9 ani (sau 150k km )..si nu la 3 ani cum vroiau...am mari dubii ca la schimbarea kit ului de ambreaj.....rulmentul e tot cel vechi...ca am 20k km facuti cu ambreajul nou si am iar o mica bataie/pocnitura in pedala jos aleatoriu (aici am dubii...ca poate fi si pompa centrala...nu prea am reusit sa o ung cum trebuie..cand face cand nu face...). astept caldura sa desfac pe acolo...ca e imposibil sa umblii la pompa/pedala
....si cam atat...au fost corecti...e adevarat nu pleaca masina din ochii mei..si nici nu inghit bulshet.

un amic in schimb ..a patit o in reprezentanta ..una chiar mare din B...i au facturat vrute si nevrute..gen rulmet fuzeta spate...si nu a fost nimic desfacut acolo....
« Ultima Modificare: 26.Feb.2025, 01:59:09 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline VirgilIs

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #95 : 18.Mar.2025, 10:42:49 a.m. »
Am atasat devizul, factura e la fel. De data asta voi cere sa vad cand schimba uleiul si filtrele. Curios ca nu au schimbat filtrul de aer. Data devizului este la un an de la cumpararea masinii.
  • Vitara 1,4 MHEV

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #96 : 18.Mar.2025, 12:11:02 p.m. »
Da, antigelul a fost schimbat de asemenea, trebuie sa fi fost foarte uzat in 2000Km de stat in garaj mai tot timpul.

Rezulta ca doar ti-au completat antigelul, nu inlocuit. In circuit intra 3 l antigel concentrat, nu 0,5 l cat e taxat in deviz.

Singurele care s-ar preta la menținere sunt filtrele de aer și polen, care pot fi suflate cu aer comprimat dacă nu sunt îmbâcsite.

Probabil de aceea nu ti-au inlocuit filtrul de aer.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline VirgilIs

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #97 : 19.Mar.2025, 08:42:16 p.m. »
Multumesc pentru raspuns gabineg.
E bine sa stiu ce sa cer
  • Vitara 1,4 MHEV