Autor Subiect: DACIA SUV  (Citit de 7995 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: DACIA SUV
« Răspuns #50 : 11.Iul.2009, 08:17:17 p.m. »
@Pentium3D: [...] doar prin dotarile sale???  :inteligent: Ce dotari spectaculoase sugereaza ca ar avea Dacia SUV ca sa nu conteze designul? Eu unul cred ca pur si simplu, francezii au sesizat apetitul consumatorului pentru masini mari dar economicoase si incearca sa-l exploateze - mai ales ca conceptul crossover ia din ce in ce mai mult locul celui de SUV, care se muta spre segmentul premium.
In esenta, sunt convins ca aceasta masina e rezultatul unor foarte complexe (si costisitoare) studii de piata.
Cat despre design, nu e adevarat ce spunea cineva despre romani. Acum cativa ani, am avut ocazia sa vad cu ochii mei componente pentru SAAB, BMW, Volvo si alte marci de renume, elaborate in uzina Dacia.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #51 : 12.Iul.2009, 12:33:03 p.m. »
M-am referit la modul general si totodata in particular la dacia suv presupunand ca ar avea nu stiu ce dotari de varf la un pret decent. Asta pentru ca am vazut doar niste poze (deci designul) si nu vreo fisa tehnica (specificatiile/dotarile masinii).

Ca sa ma exprim altfel, eu nu as cumpara o masina superdotata (tot ce vreti la confort , performante tehnice, siguranta, etc) si ieftina dar care sa arate ca un cartof pe roti. Prefer una ceva mai scumpa, poate cu dotari mai putine, dar care sa si arate a masina. Sper ca acum am fost mai clar in exprimare.
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline bogdanb

« Răspuns #52 : 12.Iul.2009, 08:51:54 p.m. »
@Pentium, ai fost clar de la inceput  :D
Din pacate daca analizam toata gama Dacia-Renault de 10 ani incoace, constatam ca in nici un caz nu sunt masini care sa exceleze prin dotari; deja nu mai e nevoie sa citesti fisa tehnica ca sa-ti dai seama ca e un concept si nu o exceptie. Si atunci, singura caracteristica ramane designul, care poate sa-ti placa sau nu.
Pe Reno nu-i intereseaza ca Dacia sa aiba multe dotari pentru ca segmentul caruia i se adreseaza e interesat de alte caracteristici (de ex. fiabilitate, constructie robusta, capacitate portbagaj, etc...) toate astea la pret minim si consum redus.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)