Autor Subiect: DACIA SUV  (Citit de 7992 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: DACIA SUV
« Răspuns #10 : 03.Iul.2009, 08:52:49 a.m. »
bestseller pentru arat! la asta o sa fie folosit ... jipan de countryside in Romania ! ca vorba aia ... e masina nationala si e ieftina la intretinere, piese moca si o repara si gicutzu de la colt!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #11 : 03.Iul.2009, 09:21:07 a.m. »
Nu e o masina frumoasa, dar daca va fi practica, o sa o cumpere lumea. Asa, nici jimny nu e o masina frumoasa, dar se vinde pentru ca e buna in offroad! (sper sa nu arunce cu pietre in mine posesorii de Jimny).
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 03.Iul.2009, 09:27:42 a.m. »
Bine punctat @deco!  :good:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #13 : 03.Iul.2009, 09:28:57 a.m. »
asa trebuia sa cumpere romanu si Aro ... si tot n-a mers :D

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #14 : 03.Iul.2009, 10:26:07 a.m. »
Aro nu a mers dupa "revolutie" pentru ca a avut probleme serioase la nivelul managementului in primul rand. Dar si acum in 2009 am vazut doua Aro, din cele care au aparut printre ultimele, ca masini de politie in Polonia. Mai nou insa au trecut pe Grand Vitara.
Iar in ceea ce priveste SUV-ul Dacia, Are incomparabil alte sanse de reusita, mai ales avand in vedere ce imagine buna si-a creat Dacia in unele tari.
« Ultima Modificare: 03.Iul.2009, 10:30:24 a.m. de vadiro »
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #15 : 03.Iul.2009, 09:46:10 p.m. »
E o incercare, destul de reusita ( :D ) pentru talentul romanesc de pana acum la design, de copiere a Nissanului Qashqai...

E frumusica (vorbesc din punctul meu de vedere, adica al simtului meu estetic :)  ) Nu vreau sa fiu ipocrita, si sa spun ca e urata, doar pentru ca nu e suzuki, sau pentru ca ar putea deveni un posibil "concurent" pentru suzuki.Ideea este ca pe piata mai exista o masinuta asemanatoare ca dotari si aspect (de fapt identica :) ), de la o firma mult mai cunoscuta si destul de agreata, si totusi raportul suzuki sx4 /fiat sedici , cel putin in bucuresti, este in favoarea suzuki... Daca in ultima vreme, de 2 luni, sx4 are o reducere substantiala, pana nu demult erau "apropiate " la pret..Si atunci, de unde diferenta????

Nu stim insa nimic despre motorizare/dotari la mirificul SUV, si, oricat de puternica ar fi "afectiunea" pentru marca autohtona, nu cred ca cineva(cu scaun la cap :) ) va da banii fara sa ia in considerare ce OFERA aceasta masina.(ei vorbesc de pret de plecare pt motor 1.4 MPI 75 CP 13 mii euro, si probabil ca fara aer conditionat(nici macar optional), ca la sandero; intentioneaza,in mare secret, sa ajunga la 125 CP, si cu siguranta va costa peste 15 mii; oricum, un suv dacia cu dotarile de la sx4 1.6 GS 4x4 va ajunge , DACA VA EXISTA, cel putin 17 mii...E de ajuns sa ne uitam la diferenta de pret intre modelul logan 1.4 MPI 75 CP( 6000 euro) si 1.6 16v 105 CP( 9000 euro).

Problema cu Suzuki este ca nu isi fac deloc publicitate, cred ca cea mai intensa forma de publicitate, daca nu singura (si gratuita, pe deasupra!) pentru ei este acest forum.

Am intalnit, inainte de a-mi cumpara masina, multi oameni care habar nu aveau ca exista masini suzuki (si nu erau niste ignoranti), iar dupa ce am cumparat-o, nu m-au crezut multi cat am dat pe ea...

C'est la vie.
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #16 : 03.Iul.2009, 10:00:56 p.m. »
Daca va fi la acelasi pret ca si sx4, nu cred ca vor cumpara prea multi suv-ul de la dacia...
@Suzika: nu cred ca va fi motorul de 1.4 75 cai pe suv. Probabil cel mai mic va fi 1.5DCI 85CP.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #17 : 03.Iul.2009, 10:08:00 p.m. »
Asa am citit(tot am citit din octombrie, pana acum) pe automarket ;)
Ca pleaca de la 1.4 75 CP, cu tractiune fata.Si cel mai si cel mai va fi de 125 CP, 4x4.
Ramane sa vedem.
Insa nu cred ca vor cadea romanii pe spate si ca vor vinde ca painea calda.
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #18 : 03.Iul.2009, 11:43:37 p.m. »
automarket sucks..parerea mea..cat despre Dacia...Marketingul agresiv ii mai salveaza..ca masina asta sigur nu.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #19 : 04.Iul.2009, 12:20:25 a.m. »
Ma indoiesc sa mai foloseasca motoarele MPI si prin prisma faptului ca din 2011 parca, va fi obligatoriu EURO 5. Suzika :Comparatia de pret pe care o faci intre motoarele 1.4 si 1.6 16v este gresita deoarece nu poti cumpara versiunea cea mai ieftina de Logan cu motor 1.6 16v. Conform configuratorului de pe site-ul Dacia diferenta de pret intre cele doua motoare este de 3814,75 RON la cursul de azi, adica mai putin de 1000 Euro.
Pe de alta parte, Suzika referitor la comparatia Sedici/SX4, nu Suzuki a cumparat o masina facuta de Fiat pe care sa-si puna doar sigla ci exact invers , iar asta spune totul. Iar referitor la notorietatea marcii Suzuki, sa stii ca Romania nu este reprezentativa, ci din contra. In orasul in care locuiesc, de exemplu, nu merg 5 minute in oras in trafic, fara sa intalnesc un Suzuki. Iar Mazda sau Honda vad mai multe intr-o zi aici decat intr-o saptamana in Romania, iar Polonia este recunoscuta ca o adepta a masinilor germane.
Iar referitor la comparatiile SX4/SUV Dacia, ele nu prea isi au locul, pentru ca nu se vor lupta pe aceeasi clasa. SUV-ul Dacia se va lupta cu Grand Vitara si cu "verisorii mai mici" Tucson si Sportage. Grand Vitara va fi superior cu siguranta din aproape toate punctele de vedere (mai putin pretul), in schimb in ceea ce priveste SUV-urile coreene, ramane de vazut. Insa oricum, cum spunea si b]Suzika[/b], nu o sa cada toti pe spate si sa o cumpere ca painea calda.
« Ultima Modificare: 04.Iul.2009, 04:44:25 p.m. de vadiro »
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL