E o incercare, destul de reusita (
) pentru talentul romanesc de pana acum la design, de copiere a Nissanului Qashqai...
Talentul romanesc in nenumarate domenii este mult deasupra multor natii din lumea asta. Ceea ce trimite Renault (Dacia) pe piata nu are nici o legatura cu talentul ci constituie permanente lectii de decenta si pragmatism; numai ca noi nu vrem sa invatam nimic din ele.
La ce-ar folosi un SUV Dacia de calitate Mercedes, putere BMW, eleganta AUDI si frumusete AFLA ?? Le
Createur d'automobile stie ce face, nu-l plangeti. C'est la vie !
oricum, un suv dacia cu dotarile de la sx4 1.6 GS 4x4 va ajunge , DACA VA EXISTA, cel putin 17 mii...
Daca VA EXISTA aceasta Dacie, exact asa cum arata in poze, la dotari de SX4 GS si la pretul imaginat de tine ... va rupe piata. Eu personal imi voi lua una in cel mai scurt timp. Priveste gard a la sol si unghiurile. Pare un offroader bun spre foarte bun. Calitatea, daca va fi una similara (pastrand proportiile) cu cea a Logan-ului, va fi un succes major. Un roman decent nu-si doreste mai mult si, dupa cum s-a demonstrat cu varf si indesat, nici europeanul nu spune nu.
Din poze nu se vede bine marimea, dar pare mai mic decat Vitara-Outlander&Co. Pare a fi mai degraba in zona imediat urmatoare SX-ului ... poate Terios. Pe care in conditiile imaginate mai sus il va ingropa fara discutie.
Ramane de vazut, cum spunea cineva mai sus, cum au reusit sa inghesuie in ea tehnologiile mai vechiute de pe la restul masinilor lor si cu ce costuri. Doamne-ajuta. Eu le doresc succes.