0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu pot sa fiu de acord cu asta. Frustratii nu-si cumpara dacia. Mai bine un bmw de acum 20 de ani decat dacia.
Ok, cred ca deja ne hazardam aici in niste discutii mult prea "categorice".In primul rand, discutia comporta doua directii complementare: A) nivelul de dotari (motorizare, tractiune, garda la sol, siguranta, confort) si calitate (materiale, montaj, finisaje, fiabilitate) ale produsului; B) reactia pietei fata de produs.Daca (A) mai poate fi dezbatut be baza informatiilor "spionate" de unii si de altii, cred ca in cazul produsului de fata, in conditiile pietei actuale, estimarea lui (B) poate deveni un joc de noroc foarte popular pentru simplul motiv ca... sunt prea multe variabile de luat in calcul!
Ah, iar stilul asta al meu de a simplifica complicat... Eram categoric in a sublinia ca discutia despre Dacia S.U.V. se poarta in jurul a doua "sub-subiecte": masina in sine ca obiect si prezenta sa in piata. De aici insa, a face afirmatii categorice (de genul "e o masina de vis" sau "e rebut din proiect" pe de o parte, si "se va vinde ca painea calda" sau "va putrezi in raft" pe cealalta parte) e deja riscant, inainte sa avem macar un exemplar comercial si un pret. Atat si nimic mai mult