Autor Subiect: DACIA SUV  (Citit de 7994 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
Re: DACIA SUV
« Răspuns #30 : 06.Iul.2009, 03:01:16 p.m. »
Pai ce mai este romanesc in ea in afara de nume si doua, trei plasticuri?!?
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline bogdanb

« Răspuns #31 : 06.Iul.2009, 03:58:58 p.m. »
Nu pot sa fiu de acord cu asta. Frustratii nu-si cumpara dacia. Mai bine un bmw de acum 20 de ani decat dacia.

E adevarat si ce spui tu, dar sunt alte categorii. Pe de o parte sunt cei plini de prejudecati pentru care un cazan cu 500.000km adus de afara e mai bun decat o masina noua produsa in RO (chit ca Dacia nu mai e masina romaneasca decat ca brand).
Pe de alta, sunt bajetii din cartier care isi iau BMW fie si o cazatura, "ca sa moara dusmanii lor".
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline vadiro

• Sr. Member
« Răspuns #32 : 06.Iul.2009, 04:46:14 p.m. »
Ai dreptate, dar cum spunea cineva mai devreme, masina asta nu o sa fie facuta pentru Romania, ci pentru pietele Dacia (sau chiar Renault) in ansamblu.
Suzuki SX4 Sedan GS

Offline hugbear

« Răspuns #33 : 06.Iul.2009, 05:10:36 p.m. »
Haideti mai bine sa asteptam sa iasa, nu? Ca asa ne-am agitat si cu Stepway c-o sa fie, c-o sa faca, c-o sa aiba si-ati vazut ce-a iesit pana la urma...  :(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #34 : 06.Iul.2009, 08:47:44 p.m. »
:) Leutz, mi-au placut comentariile tale .Mai aveam putin si se numea postul asta "hai sa desfiintam ce a spus Suzika" Tot e bine ca am scris, ca a mai avut lumea de ce sa se lege.Ceea ce nu stiti este ca , odata cu studierea lui SX4, am studiat, atat cat am avut acces la informatii (nu numai pe automarket, ci si in publicatiile de specialitate din franta ;) ), tot ce am gasit despre Dacia SUV. Motorizarile si preturile scrise in posturile mele  nu sunt banuieli , sau ce am visat cu o noapte inainte, asa am citit...Am stiut intotdeauna cat de mult pot sa ma intind, in ceea ce priveste cheltuiala mea, si , la un moment dat, aveam in minte, influentata de altii, ideea oarecum realizabila cu sandero stepway. Insa a cazut din start la capitolul "cutie automata".

Suzika , oricum, este marea mea dragoste inca din 2007, de cand am vazut una la viena pe strada, si pur si simplu m-am indragostit, fara sa stiu nimic despre ea :)

Simtul estetic al unei femei, difera spectaculos de al unui barbat.Pentru noi, conteaza si ca masina sa fie "frumoasa".Suzuk-ele sunt frumoase.Dar si SUV--ul, asa cum arata in pozele de la teste, arata destul de bine.Si , INTOTDEAUNA, intr-o familie cat de cat echilibrata, o femeie va avea un cuvant de spus la masina care urmeaza sa fie achizitionata  :P

Sunt romani care il vor cumpara poate DOAR pentru ca este SUV, dar sunt destui romani care il vor cumpara pentru ceea ce ofera, la raport pret/calitate, cu atat mai mult cu cat reprezinta un "brand" in aceasta tara, si este , totusi , unul de incredere, spre deosebire de masini japoneze despre care nu a auzit 90% din populatia tarii.
Ar fi absurd sa sustinem ca masina este un fiasco din start, si ca cei care vor sa o cumpere si o vor cumpara sunt niste prosti, fie pentru ca aleg dacia, fie pentru ca nu aleg suzuki.

Eu nu voi scrie  pe acest forum, sau pe forumul oricarei alte masini, ca nu imi voi cumpara niciodata masina romaneasca, cu atat mai mult cu cat cateva saptamani chiar m-am uitat cu maxima atentie la ele.Este absurd sa denigram o natie intreaga, pentru ca nu au aceeasi parere cu noi, sa-i impartim in iubitori de masina mare si bmw.

Acum astept sa apara acest SUV, sau cum vor ei sa ii spuna, si , pentru ca voi avea unul in familie, va voi spune ce poate si cat poate, fara altfel de influente.
Eu mi-as fi cumparat TERIOS, pe tata nu l-am putut convinge sa isi ia, el asteapta SUV-ul DACIA.

;)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 06.Iul.2009, 09:45:36 p.m. »
Ok, cred ca deja ne hazardam aici in niste discutii mult prea "categorice".

In primul rand, discutia comporta doua directii complementare:
 A) nivelul de dotari (motorizare, tractiune, garda la sol, siguranta, confort) si calitate (materiale, montaj, finisaje, fiabilitate) ale produsului;
 B) reactia pietei fata de produs.

Daca (A) mai poate fi dezbatut be baza informatiilor "spionate" de unii si de altii, cred ca in cazul produsului de fata, in conditiile pietei actuale, estimarea lui (B) poate deveni un joc de noroc foarte popular pentru simplul motiv ca... sunt prea multe variabile de luat in calcul!

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #36 : 06.Iul.2009, 10:06:30 p.m. »
Ok, cred ca deja ne hazardam aici in niste discutii mult prea "categorice".

In primul rand, discutia comporta doua directii complementare:
 A) nivelul de dotari (motorizare, tractiune, garda la sol, siguranta, confort) si calitate (materiale, montaj, finisaje, fiabilitate) ale produsului;
 B) reactia pietei fata de produs.

Daca (A) mai poate fi dezbatut be baza informatiilor "spionate" de unii si de altii, cred ca in cazul produsului de fata, in conditiile pietei actuale, estimarea lui (B) poate deveni un joc de noroc foarte popular pentru simplul motiv ca... sunt prea multe variabile de luat in calcul!

Offtopic: discutiile gen"avem A si B, daca A..., daca B, fie X..." au din start un ton de "categoric" ;)
Topicul este despre DACIA SUV, nu despre A si B, sau discutiile din el. No offence. :angel:

Offline hugbear

« Răspuns #37 : 06.Iul.2009, 10:34:56 p.m. »
Ah, iar stilul asta al meu de a simplifica complicat... Eram categoric in a sublinia ca discutia despre Dacia S.U.V. se poarta in jurul a doua "sub-subiecte": masina in sine ca obiect si prezenta sa in piata. De aici insa, a face afirmatii categorice (de genul "e o masina de vis" sau "e rebut din proiect" pe de o parte, si "se va vinde ca painea calda" sau "va putrezi in raft" pe cealalta parte) e deja riscant, inainte sa avem macar un exemplar comercial si un pret. Atat si nimic mai mult :D

Offline Suzika

• Sr. Member
« Răspuns #38 : 06.Iul.2009, 10:50:10 p.m. »
Ah, iar stilul asta al meu de a simplifica complicat... Eram categoric in a sublinia ca discutia despre Dacia S.U.V. se poarta in jurul a doua "sub-subiecte": masina in sine ca obiect si prezenta sa in piata. De aici insa, a face afirmatii categorice (de genul "e o masina de vis" sau "e rebut din proiect" pe de o parte, si "se va vinde ca painea calda" sau "va putrezi in raft" pe cealalta parte) e deja riscant, inainte sa avem macar un exemplar comercial si un pret. Atat si nimic mai mult :D

:) Cam asta am vrut si eu sa spun, intr-un post, mai sus, numai ca exprimarea mea a fost muuuuult mai...lunga decat "fie A, fie B".
Inainte de toate, insa, sa asteptam sa apara masinuta! ;)

Offline vadiro

• Sr. Member
« Răspuns #39 : 06.Iul.2009, 10:51:39 p.m. »
Discutia oricum a deviat, de la SUV-ul Dacia, la marca Dacia in general. Iar in Romania, multa lume uraste Dacia doar si pentru simplul fapt ca e "masina romaneasca". Eu, sincer, ma mandresc cu Dacia si o apreciez (si pe cei de la Renault care ar fi putut linistiti sa "omoare" brandul Dacia), pentru ca nu prea sunt multe lucruri "Made in Romania" cu care sa te lauzi in strainatate. Asa ca eu sper ca SUV-ul Dacia sa fie un mare succes si sa ma bucur in fiecare zi ca vad ceva "Made in Romania" pe strada.
Suzuki SX4 Sedan GS