Autor Subiect: DACIA SUV  (Citit de 7990 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: DACIA SUV
« Răspuns #40 : 06.Iul.2009, 10:59:18 p.m. »
Cred ca trebuie sa o lasam sa apara, sa fie folosita si sa fie testata, si pe urma sa o vb de bine sau rau.
Go Terios!!!:)

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #41 : 06.Iul.2009, 11:08:15 p.m. »
Iata primele poze cu Dacia Suv:
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini-noi/galerie-dacia-suv-complet-dezvelita-4612772/imagini/p3

Va dau voie sa comentati, cat si ce vreti :D

:)) Tu ne-ai provocat, tu ne opresti.
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #42 : 06.Iul.2009, 11:13:40 p.m. »
Eram curios sa vad ce iese. :D

Offline bogdanb

« Răspuns #43 : 06.Iul.2009, 11:26:43 p.m. »
Auzi, dar tu nu erai in concediu!? >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline body

« Răspuns #44 : 07.Iul.2009, 08:48:47 a.m. »
Am avut Dacii mai multe decat multi din cei de pe aici ( 4 in proprietate directa - trei date de tata si una a mea de noua si inca vre-o doua in plus ale tatalui meu ) . Intotdeauna la achizitionarea unei Dacii pana prin 2000 te rugai de aia de la care o luai pt diverse chestii . Nu va povestesc cum nu puteai sa-ti alegi culoarea , cum iti veneau cu ea fara antena , cum te taxau in plus daca aveai cauciucuri Barum si multe alte mizerii . Pentru toate aspectele astea nu vreau sa mai aud in viata mea de Dacia !
Am avut si alta masina romaneasca , un Matiz , dar nu am avut parte de cacanariile celor de la Dacia .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
« Răspuns #45 : 07.Iul.2009, 10:32:08 a.m. »
Body din cate inteleg, tu vorbesti despre magariile pe care le facea Dacia inainte de ai cumpara Renault. In zece ani lucrurile s-au mai schimbat. Cei de la dealerii Dacia, acum nu sunt mai magari ca cei de la alte marci. Din punctul meu de vedere, prima masina adevarata pe care o scoate Dacia este Logan. Este prima Dacie care s-a exportat in vest, este prima testata NCAP, etc. In ceea ce priveste SUV-ul Dacia sper sa fie un succes. Pe de alta parte este normal ca in Romania pe strazi sa nu mai fie 90% masini Dacia, vremurile alea au trecut si e bine ca s-a intamplat asta. Concurenta este un lucru foarte benefic pentru consumatori si la urma urmei si pentru producatori, care nu ar evolua daca nu ar avea concurenta.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline body

« Răspuns #46 : 07.Iul.2009, 01:46:06 p.m. »
Dupa cum am spus , pentru mine Dacia nu mai exista . Este o parere personala !
PS Inca mai am o Dacie , da' e pe la tara !

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #47 : 08.Iul.2009, 12:45:18 p.m. »
Auzi, dar tu nu erai in concediu!? >:)

Concediul meu mai are si un laptop printre dealurile astea :D
« Ultima Modificare: 08.Iul.2009, 08:56:59 p.m. de lucianer »

Offline body

« Răspuns #48 : 08.Iul.2009, 02:06:54 p.m. »
Chiar voiam sa mai intreb ceva . La ce dealer Dacia poti negocia pretul , pt ca la aproape toate marcile se poate negocia in niste limite pretul de achizitie al masinii ?

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #49 : 11.Iul.2009, 02:51:16 p.m. »
Daca ar fi sa ma refer strict la pozele alea 3 care au fost date oficial...sincer masina aia parca e dintr-un film de groaza...hidoasa mai ceva decat ssang yong :)) si altele de genul. Si spun asta intrucat la cum aratau primele schite de dacia suv mai mai ca as fi asteptat si eu dacia suv sa apara (sau macar sandero stepway).  Nu stiu daca am avut o repulsie atat de mare fata de poza unei alte masini la fel cum am avut la alea 3. Poate doar la unele concepte futuriste care numai a masini nu pareau.  Chiar ca loganul e o masina frumoasa. Sper din tot sufletul sa aiba alta infatisare, cat de cat mai comerciala, pentru ca, cel putin pentru mine, conteaza si aspectul masinii nu doar dotarile si motorizarea.
Cineva amintea de Jimny...ok nu-i o masina frumoasa, dar nici hidoasa nu-i. Exact ca si oamenii...marea majoritate nu sar in evidenta...dar cand e unul hidos iti sare in ochi de la departare.

De ce sa fii nevoit sa promovezi o masina doar prin dotarile sale? Eu cred ca toti constructorii incearca sa isi atraga clientii si prin designul masinii lor, nu sa-i sperie....mai ales ca potential era. Cred ca de aici si vine repulsia atat de mare...
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.