Autor Subiect: Motor New Vitara  (Citit de 22685 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Symkain

Re: Motor New Vitara
« Răspuns #160 : 04.Sep.2017, 11:27:14 p.m. »
Mai, totusi....a mea e bunica de acuma....nu zic ca face fatza la astea noi....dar ziceam ca e cat de cat apropiata (incercam sa gasesc o comparatie unde nu este) Vitara oricum are o herghelie mai mare ca asta a mea....plus ca a mea a mai si pierdut cativa cai...ca, deh, au mai sarit gardul cativa :)
Ideea e ca daca e mai zvelta ca a mea....e bine.

@hippo Asta mi-a placut, ca sunt aspirate ceea ce e rar. Ma uitasem si la un Captur, dar cand am vazut motorizarile.....
Mai nou nici nu zic la configurator ce motor are echiparea...doar niste abrevieri care trebuie sa stii tu ce inseamna (pesemne le e rusine sa zica "Da dom'le....e in 3 cilindri!") Bun sau nebun...eu nu m-as baga la 0,9 decat daca eventual o sa-l conduca nevasta-mea (viitoarea de fapt...inca nu e :)) ), dar si ea s-a indragostit de Ignis :)) Sincer si mie imi place asa micuta si mai ai si 4x4 pe ea :)) As vrea sa am dungile alea ca optiune si la Vitara.
  • Vitara 1.6 benzina Allgrip Passion MT

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #161 : 04.Sep.2017, 11:36:45 p.m. »
Cu 0,9 sunt de total de acord cu tine, ala chiar e motor de foen, ca si 1.0 de la suzuki, o fi turbo dar e in 3 cilindri.
Ignis e frumusel, dar nu uita si o masina clasica din toate punctele de vedere -jimny ( offroader old school cu reductor), echipata cu 1.3 aspirat, un fel de atv carosat
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline marcone

« Răspuns #162 : 05.Sep.2017, 08:00:18 a.m. »
Eu consider ca adevarata buba a motoarelor moderne e injectia directa care e dovedita cu probleme in sensul depunerii in timp de ulei pe supapele de admisie, mai ales la mersul in oras. Plus ca nu poti pune un GPL la costuri omenesti daca pretul benzinei se duce-n balarii.

Din punctul meu de vedere sunt 2 optiuni in clasa asta la benzinare daca vrei sa ai costuri mici de exploatare si fiabilitate pe termen lung: Duster 1.6, Vitara 1.6. Ca posesor de Vitara singurele lucruri de care "mi-e frica" sunt pretul benzinei si rugina in asteptarea alternativei la consumul de petrol.

Cu 0,9 sunt de total de acord cu tine, ala chiar e motor de foen, ca si 1.0 de la suzuki, o fi turbo dar e in 3 cilindri.
Nu e chiar asa, chiar daca e turbo e cu injectie indirecta, pe o berlina/hatchback (Logan/Sandero) e alegerea economica, ii pui GPL si ai o masina ok. Pentru SUV/Crossover parca nu suna cum trebuie, d-aia nici nu l-au pus pe Duster.

The following users thanked this post: Symkain

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #163 : 05.Sep.2017, 08:20:19 a.m. »
Off topic, a sarit si pretul gpl de la 2 lei in iarna la 2.5 lei
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Symkain

« Răspuns #164 : 06.Sep.2017, 12:30:13 a.m. »
.....

Din punctul meu de vedere sunt 2 optiuni in clasa asta la benzinare daca vrei sa ai costuri mici de exploatare si fiabilitate pe termen lung: Duster 1.6, Vitara 1.6. Ca posesor de Vitara singurele lucruri de care "mi-e frica" sunt pretul benzinei si rugina in asteptarea alternativei la consumul de petrol.
......

Pai si eu m-am uitat in sus si in jos, chiar si la vechile Vitara, dar nu au egal astea doua. Si totusi, Vitara parca e un pas mai in fata. Duster e mai "off-road" decat Vitara cica, dar cand vine vorba de echipari si optiuni.....
Si daca as vrea sa pun GPL pe ea (asta in caz de benzina se duce prin tavan) de unde incep? Am vazut diferite nume de sisteme si trebuie reglate de profesionisti si...etc. Prin Bacau pe aici nici nu stiu daca sunt baietasi din astia. Are fratele meu pe Accord-ul lui un sistem instalat de proprietarul dinainte si cica el s-a dus prin Bucuresti si l-a instalat si reglat. Eh...sa speram ca se muta tot pe electric si o sa bagam in priza masinile, nu la pompa :))
  • Vitara 1.6 benzina Allgrip Passion MT