Autor Subiect: Tapiterie SX4 Special Edition  (Citit de 9231 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
Re: Tapiterie SX4 Special Edition
« Răspuns #50 : 19.Oct.2011, 06:44:29 p.m. »
Ma bucur sa aud. Cand am fost la garantie am adus problema ta in discutia mea cu Dl Rotaru (baiatul de la relatia cu clientii), cat si despre cazul unui coleg de forum cu capota vopsita nereusit. Se pare ca forumul acesta isi face cu brio datoria >:D<
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #51 : 20.Oct.2011, 10:37:21 p.m. »
Valabil pentru toti cei care in viitor vor merge la Poliserv: daca aveti vreo nemultumire, cereti sa vorbiti cu dn-ul Dan Savin. E un om de cuvant. O spun din experienta personala. Iar despre showroom-ul Rossit... pe "doamna" doar am vazut-o, deci nu pot exprima o parere (as fi subiectiv, deci ma abtin), cu domnul de la vanzari insa am incercat o discutie, acum o luna, despre cutia de viteze de SX4, am vazut ca se cam pierde, am cerut o masina de testdrive, dar a facut ochii mari si mi-a raspuns ca nu au asa ceva (desi imi facusem programare pt testdrive la ei pe site :-O)... asa ca va rog sa-l intelegeti, e mai mult cravata de el... mananca si gura lui o paine, la fel ca multi altii din Romania.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #52 : 22.Oct.2011, 02:25:28 p.m. »
   Da, pentru dl . Savin si eu am un mare respect. Are dreptate Cristian Ionescu.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț